Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 152> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jutros kada sam čula da je u Senju +14 baš sam pomislila na tebe i tvoj senjski vrt i sada sam morala svratiti u tvoju temu i imam što i vidjeti - prekrasno!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ove nove slikice su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Usvakoj tvojoj cvjetnoj posudici ima posebne draži i lipote
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
heeej, imam dvije nove heuchere:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno....heucere su divneee.....
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
o da, da...lijepe, žive boje heuchera
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Joj kako su lijepe!
![]() Jutros sam se sjetila tebe. Išla sam u ambulantu, koja se nalazi kraj jedne četverokatnice, koja ima lijepo dvorište, četiri velike žardinjere, komad zelenila s nekim stablima. Sve zapušteno.... i pomislih kako ti uređuješ one pred tvojom zgradom, a ovdje nitko od vlasnika, još je i Mjesni odbo u prizemlju, ni da bi posadio cvijetak.
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Prekrasne su ti heuchere.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasne su, i ja sam nabavila 3, vidjeti ću kako će se ponašati po ljeti i kako će podnijeti vrućinu! ako budu dobro nabaviti ću još!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Sukulent na drvetu je predivan!
Lijepo i upečatljivo! ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Sukulent je za čistu desetku! Neobičan...
Jao mi se sviđaju te saxifrage..imam bijelu koja je preživjela u tegli na balkonu...čekam da procvjeta...i heucera je preživjela na balkonu... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Heucere mi uvijek zapnu za oko, prva je predivna, a drugo mislim da nije heuchere, već heucerela, no to i nije važno jer je i ona posebna!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Ja sam ove ljepotice heuchere vidjela uživo, prekrasne su!
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mnoštvo krasnih biljčica, sukulent u drvetu je posebno lijep
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno, heucere su super, a sukulentić divan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Prije ovog puta, u senjskom vrtu smo zadnji puta bili u listopadu 2010. Zato nije ni čudno da je vrt izgledao ovako, kada smo došli,prije oko tri tjedna:
![]() ![]() Jorgovana je bilo jako puno, ali već na izmaku cvatnje:
![]() perunike također, a bura je nemilosrdno vitlala njima:
![]() moj pokušaj stvaranja umjetničke fotografije po uzoru na neke cure nije baš slavno prošao:
![]() euphorbia lakše podnosi nalete bure:
![]() posljedni
cvjetovi tulipana, također pod burom:
![]() i jedna jedina lunarija, od silne hrpe sjemenja:
![]() |
|
![]() |
|
naravno, trebalo je dosta vremena da se sve dovede u red.
U burovitom i suhom primorskom vrtu izbor biljaka je vrlo ograničen. Zato moj vrt nije tako raznoliko i raskošno rascvjetan poput ostalih i možda većini nije dovoljno zanimljiv i atraktivan za gledanje. Zato se unaprijed ispričavam ako ću u naletu samozadovoljstva pretjerati s fotkama.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |