dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdravljam te, Maris! Muškatna kadulja je sada ogromna, u punom cvatu i .... prekrasna!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Rekli bi kod mene, Bog te za svašto dao. Stvarno imaš zlatne ruke. |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdrav, draga moja Anđelka! Znam da nije dobro, znam.... a šta misliš, od čega sam ja ovolika? Bit će od ljubavi?
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hvala Nisa!
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Nisam neko vrijeme stigla obilaziti vrtove. Danas sam malo provirila kod tebe. Sve ti je krasno. Ona ružica poludila kao moj božur. A torte....ostala sam bez teksta. Svaka čast majstorice.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo ti je cvijeće a i torte me oduševljavaju...... Pravi si umjetnik....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
onakva tortaaaaaaa ....buket kanpanula
![]() dođe mi da se ponovo udam
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Pozdrav Sanja! Izgleda da je naše cvijeće pošašavilo od ovog ludog vremena. I hvala na komplimentu.
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Draga Milice, hvala na posjeti i na komplimentu!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdrav Ružo! A što bi se ponovo udavala kad postoji obnova zavjeta? Ceremonija je ionako ista. Pa eto ti prigode za tortu i buket. A ja se javljam za djeverušu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
a jojjj.... mi to svako malo obnavljamo jer smo u zajednici bračnih susreta.....ali nema torte...ni djeveruša
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Za bukete svaka cast,ali torte...nemam reci...
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Ma neeee takoooo.... onako kao na filmu!
Odredi neku veću godišnjicu, eto nam prigode!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hvala Leona
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Moram priznati da bi mi tvoje umjeće ukrašavanja torti ovaj mjesec jako dobro došlo, s obzirom da mi sveki i svekar slave zlatni pir. Od snaje se očekuje da peče slavljeničku tortu i još malo...
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Znajući tebe, potrudit ćeš se ti da sve bude savršeno!
![]() A i telefoni nam rade, pa tu sam ti....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
bravo za torte, a bravo i za cvjetice....majstor si, svaka cast
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
jao...torte su pekrasne! Skidam kapu!
Nije ni čudo što nisi imala vremena..pa ovo su remek djela...da si bliža........ Zvončići su ti jako lijepi,a tek priča o novim ljubavima....baš tematika za mene..romanik vječni! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
divne kampanule i u vrtu i u buketu
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i tako su i u tvome dvorištu zazvonila svadbena zvona ![]() čestitam mladencima ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |