monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 138> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Curke
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Bijeli cistite?
Pletete vjence? Kad vi vadite jesenski crveni luk? |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Baš mi je drago za macu
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Buckić, Molim te bez toga " Vi " jer stvarno nema potrebe za tim . A bijeli luk je kod mene već skoro pa očišćen ( ima još nešto malo ) . Jučer i danas imam čistiti crveni. Ne vrijedi mi čekati, udarila je užasna travurina, a na jednom dijelu luk mi je polegao, pa sam toga i povadila....na drugom dijelu imam još nešto što mislim još malo pričekati jer mu je cima još dosta zelena, pa dok se malo posuši, onda ide van...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vijolice !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ufffffff, danas mi je baš gust raspored.......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretno s tujama....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Posle prozivke u mom povrtnjaku morala sam doći da vidim šta se kod tebe radi...i ne verujem očima svojim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maca ti je preslatka i Bog neka je čuva od svakog zla
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Milice, Betty !
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Stvarno ti se divim
![]() Ja sam svako malo sama (jer je MM terenac) i jako teško mi pada kad sve moram sama okopati,opleviti,zaliti,a i sićušna sam,bre
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Slatka nasa sitna Bety,hvala Bogu da ima i sitnjih od mene,ja jedva naguram do 60.
![]() A Monstera je ko trkaca masina sve stigne,ja bih vec na pola posustala na njenom mjestu.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Hvala ti draga !
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Smajliću !
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Oho, povela se ovdje neka teška tema...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Heeej Rosi ! Kakvi su to Oglasi u mojoj temi ?
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma kak'i,nema šanse da ti pišem pp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ako se i ugojim neko kilce tek onda ništa od posla,veruj mi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ko to dzabe nudi kilice da idem zicati iste u pp
![]() ![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |