proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 81> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam ga neki dan kupila...al znaš šta, ja na ovakvom motivu i ne bi koristila velike pukotine...al to je stvar osobnog ukusa |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Očito imamo sličan ukus, jer je i meni super, ali imam samo tu, pa se pomalo krpam...sve mi žao potrošiti je...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hvala miškopiško!!!
Znaš šta ću promijeniti drugi puta: kupit ću lak za raspucavanje koji jače raspucava.
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
e, da...i ta salveta mi je super...i ja ju imam i baš je zahvalna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Evo i tebi jedna ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
mi smo čekali na hippy jer smo znali da će ona ne samo ukazati na pogreškice nego te odmah uputiti i kako da ih popraviš.....večina nas ovaj drugi dio ne bi znala tako dobro napraviti
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
![]() |
|
Tako sam sretna što si prokomentirala.
Hvala,hvala,hvala...
![]() Drago mi je da si mi ukazala na greške, jer sam svjesna da ih ima.S druge strane svi ostali se ustrčavaju ukazati mi na greške, a ja znam da ih imam i očekujem da mi kažu.
Ali zato si ti sve potanko prokomentirala i hvala ti na tome!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vidim da su curke već uglavnom, rekle sve o tvojim radovima....a ti kažeš da želiš moju oštru kritiku
![]() Draga moja Proljeće, pa ti zaista želiš da me neki na ovom forumu još manje vole ![]() S obzirom da ste to vi tražili .... ![]() Krećemo prvo sa pohvalama ![]() Jako lijepo... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A sad, malo savijeta ![]() ![]() Kod bojanja plastike, dosta teško se akrilnim bojama može samo u jednom sloju postići potpuna prekrivenost...tako da svakako bojati u dva sloja i to spužvicom.... Kako teglica ima ovaj rubić, bilo bi zgodno motiv staviti u donji dio teglice a gore recimo, ili s nekom drugom bojom, npr,. u ovom slučaju ljubičastom, naglasiti rub ( koristiti pic traku za pravilan rub ![]() ![]() Kod ovog tanjura ![]() svakako moraš ublažiti prelaz sa motiva na tanjur...ja bi to naptravila kombinacijom više tonova osnove boje ( opet ljubičaste ) ![]() Kao kod onog mog " Coca-cola " tanjura..ak se sijećaš ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ili pita pametne ljude!!!
![]() |
|
![]() |
|
ne bi ja to vjerojatno ni povezala da nisam zaključila da mi se zaliha opasno istopila, pa sam kupila novi tako da sam istovremeno imala oba doma...e, kako sam jednu premazala jednim, drugu drugim odmah sam vidjela razliku...a razlika u gustoći je veeelika, odmah uočljiva...eto, čovjek uči dok je živ
![]() |
|
![]() |
|
Ah da, miškopiško što se tiče laka za rapucavanje, vjeruj mi da sam na to pomislila...Znači napravim sve kao i vi a ne raspuca se puno, pa sam odlučila drugi puta kupiti lak koji više raspucava!!!
Skužila sam da u tom grmu leži zec!!!
Hvala ti za info.
![]() |
|
![]() |
|
Cure nismo se razumjele.Svjesna sam da radovi imaju puno mana, a budući da želim napraviti rad bez nedostataka stavila sam ih ovdje da mi ukažete kako bih to poboljšala.Znam da ste vidjele nedostatke pa mi napišite gdje griješim i kako da ih izbjegnem.
Znači na posao!!!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Nisam primjetila nikakve nedostatke...sviđa mi se flaša, teglice, tanjur s lavandom, onaj crveni sa anđelima...ah, bilo bi lakše da sam napisala:"Sve mi je lijepo!". Bravo! Cure s foruma postaju sve vještije i maštovitije! To je sigurno zbog dobrog društva.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
iris, potpisujem te od riječi do riječi
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
proljeće tvoji su radovi lijepi
![]() poneku greškicu napraviš a to se i meni događa....bitno je samo da mi uživamo dok to radimo
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |