Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 165> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja prvi put vidim papigu...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ruže još nisu procvijetale ali se nadam da će uskoro
![]() ![]() bugenvilija cvijeta ![]() ova dva klematisa još ne cvijetaju ![]() ![]() ali me zato ova dva ljepotana oduševljavaju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ruže, hibiskusi, ukrasni luk... ma sve je divota jedna. A na prethodnoj stranici tražim li tražim papigu (mislim pravu), i onda shvatim da se radi o cvijetu. Prvi put čujem i vidim takav cvijet, jako zanimljiv. Može još koja sličica tog istog.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
samo za lucy
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Super biljkice, posebno papiga i ovaj krasni cvjetak od Flavije..
|
|
![]() |
|
evo još malo, a sada jezerce i perunike koje su tek počele cvijetati
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sve ti se je prekrasno rascvjetalo,nadam se da ti ova kiša nije napravila puno štete.Papiga je interesantna biljka i ja ju vidim prvi put.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
aaaaaa, jezerce je sad super, zapravo sve je lijepo, ali jezerce mi je onak... naj... perunike su prekrasne i ja sam nabavio žute kod mame. putujući na posao ovih dana gledam ih čitavo jedno more, upravo ovih žutih
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo za jezerce i biljke u njemu i oko njega
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kod tebe, kao i uvijek pravi vatromet boja, a opet tako skladno složeno! Stalno sebi govorim kako je vrijeme za pogled uživo, nadam se da ću ga i ostvariti čim ode moja gošća
![]() Pakujci su prekrasni i raskošni, moj/tvoj je ipak dobio dva nova pupića ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
jezerce je fantasticno
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Clematisi i fuksija su ti prekrasni, a za njima odmah i sve ostalo.
A papigica je skroz neobična, to još nisam vidjela. Držim fige da te još dugo uveseljava svojim cvjetovima.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bromi lijepo je kod tebe, a još kad sve ove ograde popune clematisi, jezerce i cvijeće oko njega je super.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Hvala Bromelija na slikama papige! Jezerce i biljke u njemu su super.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Koje ljepote ima kod tebe.. Svaku sam slikicu više puta gledala! Divno! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasno Bromi, al si mudrica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ruža u samom pupu se vidi koliko je lijepa,klematisi ,ovi procvjetali su ti divni,jezerce okruženo cvijećem me oduševilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasne biljkice! Ali gepek je fenomenalan
![]() sve ostalo je super |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Draga vrt je bilogorski, ali nipošto mali. Koliko imaš cvijeća i biljkica...pa još i jezerce...
A bugenvilija kao da si negdje na jugu!
I hortenzija ti je počela cvjetati a moje još zelene ni traga od cvjetova!
Prekrasno!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |