Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 89>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 22:51
Joooj nije sve sa kave,dunje su od mameLOL,a lipice su od "bilogorke"Lilismile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 22:59
Ma ovo je   sve super -ali one dunje jesi li i njih dobila

** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 23:27
Šteta seduma, ali oporavit će se on, gazanije su stvarno neumorne, a dunje da li radiš nešto od njih ili su samo za ukras, ono na ormaru...
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 06:27
Nije niti važno čiji su pokloni, glavno da si ih ti fino posadila i smjestila, puno nas je pa ne stignem uvijek u tvoje dvorišče, ali kad kod dođem uvijek je lijepo i veselo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 06:42
Ja sam neki dan shvatila da nemam više teglica za saditi cvijeće - pa mi uopće nije jasno otkud tebi teglice jer neumorno sadiš nove predivne cvjećke!!?? Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 08:10
Nevjerojatno kako su ti gazanije... kao usred ljeta.Clap
A puževi? Ma ja već godinama kupujem Gardena pužomor u granulama. I posipam u teglice a u vrtu u perunike. Svaka čast puževima ali....Angry

Čekamo slike iz kuće.Big%20smile
A teglice i zemlja? Joj pa ja tek sad vidim koliko toga treba.Sreća bar zemlju kod nas prodaju svugdje u marketima, pa sam počela: kupim kruh i vreću zemljeWink. I objasnila MM da mu je lakše svako toliko 20 l nego-..... je l'LOL 
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 11:34
Od dunja ću raditi džem ili pekmez(Monin recept) i možda malo kompota.Nikako da stignem,valjda budem u ponedjeljak.
A teglica malih imam jer uvijek sačuvam teglu kad kupim neki cvijet.Nakupilo se toga prilično a kako nisu za jednokratnu upotrebu,ostanu mi za narednih par godina.
Zemlju,za lončanice,i ja kupujem.Svako malo u "lupres" i 3-4 vreče dovezemo.Ne znam kuda ode no nikada je nema dosta.Za van radim kompost i vrt time prihranim.Ove godine ga puno imam,samo raznosim i još ga ima.
smile79
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 12:46
 Daj, mi reci koliko dugo treba čekati da se kompost učini...mi smo početkom ljeta napravili od jedne velike limene bačve komposter i u njega bacali travu od košnje i plijevljenja, ali ta hrpa se sporo razgrađuje..još uvijek imam punu bačvu trave...i polijevali smo povremeno i ubacivali malo zemlje...nešto pogrešno radimo...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 14:07
obozavam dunje
gazanije me odusevljavaju,i nekoliko mojih jos cveta
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 07:41

Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama…

Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora.

Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji.
Jer na pojedinim temama nema po 3-4 strane niti jedne slike.

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 20:54
Ne znam smijem li pisati no ako ne smijem,ionako će obrisati.
Frida,ne znam točno no minimalno godinu dana.Ja imam sjeckalicu tako da sve usitnim pa je nakon godine dana kompost.Dobro je baciti uree  na kompost jer ona ubrzava razgradnju.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 11:17
Te jednostavne žute gazanije i kod mene najbolje cvatu, lani sam ih dobila od Lantane, jako se šire i stalno cvatu.
Jučer je moja sastra napravila štrudel od dunja...... probaj, fin je.... treba malo više šećera ali je super Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 12:38
Baš si se lijepo ponovila sa biljkama..sve mi se sviđa a posebno crossandra
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 13:47
super ti je ona posuda  s ručkama u kojem ti je pretpostavljam, sedum sa cvijetovima, ali sa vrlo malo lišća-baš zgodno.Kaj ti se to ne razmoči ak slučajno padne kiša?
A gazanije su baš slatke, ja imam isto takve, stvarno su zahvalne i žute...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 18:25
Curesmile79
R.Sara,ne  razmoči se ništ.To je cijele godine vani i na suncu i na kiši pa i na snijegu poneke.Wink
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 09:02
Još malo slika dvorišta...do proljeća...
Ovih sam dana malo "čeprkala" i večinu ,za ovu godinu,napravila.....

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 09:05
Bome ćeš se i lišća nakupiti ove jeseni i to dobro ---joj koliko prostora imaš . Uh kud nisam znala da imaš otu ukrasnu travusmile232-sad je pokazivaš
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 09:20
panjevi...

"frizirane" yuke

malo travkica...

boje jeseni..

lantana koju sam u vrtu posadila...valjda će prezimjeti

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 09:24
Još ponešto cvate

ostić

astra

kalifornijski mak

begonije

dragoljub

nije vani,više,i  sad je krenuo sa cvatnjom,opet

hibi

one su tek počele..maćuhice

mali medeni encijan

a oni su uranili-šafrani

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 09:44
Dobro da si stavila slike yuke jer si me sjetila da i ja moram svoje nafrizirati za zimu.....
Oduševljena sam slikama 1 i 3, predivan kutak za odmor ispod stabla, sviđa mi se ovako kako si malčirala uz deblo i onda kamenčići...... Thumbs%20Up
Baš me zanima da li će ti lantana opstati vani preko zime....šta je sa ostićima, da li i njih ostavljaš u vrtu....pitam jer ih ja imam prvu godinu i namjeravam ih ostaviti u vrtu pa šta bude...
Hibi je pre,predivan..... i maćuhice isto.....smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.