moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joooj nije sve sa kave,dunje su od mame
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Šteta seduma, ali oporavit će se on, gazanije su stvarno neumorne, a dunje da li radiš nešto od njih ili su samo za ukras, ono na ormaru...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nije niti važno čiji su pokloni, glavno da si ih ti fino posadila i smjestila, puno nas je pa ne stignem uvijek u tvoje dvorišče, ali kad kod dođem uvijek je lijepo i veselo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ja sam neki dan shvatila da nemam više teglica za saditi cvijeće - pa mi uopće nije jasno otkud tebi teglice jer neumorno sadiš nove predivne cvjećke!!??
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nevjerojatno kako su ti gazanije... kao usred ljeta.
![]() A puževi? Ma ja već godinama kupujem Gardena pužomor u granulama. I posipam u teglice a u vrtu u perunike. Svaka čast puževima ali....
![]() Čekamo slike iz kuće.
![]() A teglice i zemlja? Joj pa ja tek sad vidim koliko toga treba.Sreća bar zemlju kod nas prodaju svugdje u marketima, pa sam počela: kupim kruh i vreću zemlje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Od dunja ću raditi džem ili pekmez(Monin recept) i možda malo kompota.Nikako da stignem,valjda budem u ponedjeljak.
A teglica malih imam jer uvijek sačuvam teglu kad kupim neki cvijet.Nakupilo se toga prilično a kako nisu za jednokratnu upotrebu,ostanu mi za narednih par godina.
Zemlju,za lončanice,i ja kupujem.Svako malo u "lupres" i 3-4 vreče dovezemo.Ne znam kuda ode no nikada je nema dosta.Za van radim kompost i vrt time prihranim.Ove godine ga puno imam,samo raznosim i još ga ima.
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Daj, mi reci koliko dugo treba čekati da se kompost učini...mi smo početkom ljeta napravili od jedne velike limene bačve komposter i u njega bacali travu od košnje i plijevljenja, ali ta hrpa se sporo razgrađuje..još uvijek imam punu bačvu trave...i polijevali smo povremeno i ubacivali malo zemlje...nešto pogrešno radimo...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
obozavam dunje
![]() gazanije me odusevljavaju,i nekoliko mojih jos cveta ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
Ne znam smijem li pisati no ako ne smijem,ionako će obrisati.
Frida,ne znam točno no minimalno godinu dana.Ja imam sjeckalicu tako da sve usitnim pa je nakon godine dana kompost.Dobro je baciti uree na kompost jer ona ubrzava razgradnju.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Te jednostavne žute gazanije i kod mene najbolje cvatu, lani sam ih dobila od Lantane, jako se šire i stalno cvatu.
Jučer je moja sastra napravila štrudel od dunja...... probaj, fin je.... treba malo više šećera ali je super
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš si se lijepo ponovila sa biljkama..sve mi se sviđa a posebno crossandra
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
super ti je ona posuda s ručkama u kojem ti je pretpostavljam, sedum sa cvijetovima, ali sa vrlo malo lišća-baš zgodno.Kaj ti se to ne razmoči ak slučajno padne kiša?
A gazanije su baš slatke, ja imam isto takve, stvarno su zahvalne i žute...
|
|
![]() |
|
Cure
![]() R.Sara,ne razmoči se ništ.To je cijele godine vani i na suncu i na kiši pa i na snijegu poneke.
![]() |
|
![]() |
|
Još malo slika dvorišta...do proljeća...
Ovih sam dana malo "čeprkala" i večinu ,za ovu godinu,napravila.....
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bome ćeš se i lišća nakupiti ove jeseni i to dobro ---joj koliko prostora imaš . Uh kud nisam znala da imaš otu ukrasnu travu
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
panjevi...
![]() ![]() "frizirane" yuke
![]() ![]() malo travkica...
![]() ![]() ![]() boje jeseni..
![]() lantana koju sam u vrtu posadila...valjda će prezimjeti
![]() |
|
![]() |
|
Još ponešto cvate
ostić
![]() astra
![]() kalifornijski mak
![]() begonije
![]() dragoljub
![]() nije vani,više,i sad je krenuo sa cvatnjom,opet
hibi
![]() one su tek počele..maćuhice
![]() mali medeni encijan
![]() a oni su uranili-šafrani
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dobro da si stavila slike yuke jer si me sjetila da i ja moram svoje nafrizirati za zimu.....
Oduševljena sam slikama 1 i 3, predivan kutak za odmor ispod stabla, sviđa mi se ovako kako si malčirala uz deblo i onda kamenčići......
![]() Baš me zanima da li će ti lantana opstati vani preko zime....šta je sa ostićima, da li i njih ostavljaš u vrtu....pitam jer ih ja imam prvu godinu i namjeravam ih ostaviti u vrtu pa šta bude...
Hibi je pre,predivan..... i maćuhice isto.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |