Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 151>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 06:14
Dobro veliš - treba sve pripremiti za njih! Taman kad budeš pri kraju "lopatanja" rupa, evo ruža!! Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 05:19
moon, Mira K i ja ih jedva čekam! Svako jutro čekala sam poštara na dvorišnim vratima da barem za koju sekundu skratim to čekanje, a jučer sam nazvala u vrtlariju da provjerim kad će mi stići. Ljubazni vlasnik objasnio mi je da je narudžba uredno zaprimljena, a ruže će poslati tek iza 01. 03. odnosno u vrijeme kad se i sade. Do tada ću, umjesto da čekam poštara, kopati rupe za njih...
Koliko sam ih naručila taman ću nakopati dovoljno rupa dok stignu! EmbarrassedWinkLOL 
Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 21:20

U zaostatku sam u tvom vrtu a vidim da su i kod tebe pripreme za proljeće!

Puno lijepih sličica očekujemo i veselit ćemo se tvojim ljepoticama!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 20:56
Prekrasne ruže si naručila
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 17:55

Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Od srca želim isto što i baka - ruže su kraljice - ipak.
Jesu i to s pokrićem!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 17:47
Od srca želim isto što i baka - ruže su kraljice - ipak.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 17:46
Anaida i ja se nadam da će barem poneki njihov cvijetak biti takav Smile
Nataly desetak sam naručila u vrtlariji Horvat, a onda sam nabasala na netu na vrtlariju Virag gdje sam naručila još desetak. Ako planiraš naručivati svakako ti preporučam Virag vrtlariju, sadnice su tu po 19 kn (u Horvata su 30), a na stranici vrtlarije Virag imaš i sve potrebne savjete za sadnju, njegu, zaštitu i orezivanje ruža Smile
hoya ja se i sada veselim svakom cvijetku, kako i ne bih, pa moj vrt će tek na proljeće napuniti prvu godinu! Uvijek sam sanjala o lijepom ružičnjaku, naručila sam sada različite vrste, čajevke i penjačice (imam puno ograda koje želim pokriti), neke jako mirišu, neke su bez trnja, a neke nemaju konkurencije u ljepoti! Neke ću valjda uspjeti i razmnožiti..Eto vidiš veselim se čak i planovima! LOL
Otok, Anastazija, bako  
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 08:59
smile64E pa da se ljetos ovako divimo tvojim ružama!WinkBig%20smile
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 08:52
Jednom rječju - prekrasno ! ClapClapClapClapClap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 08:03
E sada očekujemo ovako lijepe slike ruža iz tvog vrta. Krasne su
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 07:12
Dok si jutros stavljala sličice sjetila sam se kako si prošle zime iščekivala svaku biljku koja je nicala i tvom vrtu. Nova, nepoznata...
I svi smo se zajedno s tobom veselili.
Pa kako da se onda ne radujem tvojoj narudžbi. Tvoj vrt, po tvom guštu !
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 07:05
Ruže su lijepe, bilo bi super kad bi i u stvarnosti tako izgledale. Gdje ih naručuješ?
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 06:31
Divno izgledaju na slici, a ja ti želim da baš takve budu i u tvojem domu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 05:55

Sigurno ćete se složiti da im je teško odoljeti, naručila sam ih još dosta i samo se mogu nadati da će i u mom vrtu blistati ovakvom ljepotom Smile

aqua -Ova ruža spada također u hibridne čajevke. Na grmu do 90 cm, visine naraste puno visokih stapki sa cvjetovima promjera oko 8 cm. pa i nju preporučuju kao ružu za rezanje. Cvjetovi su roza boje, a unutarnja strana latica je nešto tamnija od vanjske. Njezina posebnost je u tome što (poput kronosa) ni ona nema trnja! LOL
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 05:50
duble delight
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 05:46
imperatrice Farah
Ova prelijepa ruža ime je dobila po iranskoj kraljici. Cvjetovi su joj nježno kremasto-žuti s crvenim obrubom, promjera cca. 9 cm i blagog mirisa. Cvjeta na puno dugačkih stapki, pa je preporučaju kao ružu za rezanje. Grm naraste do 120 cm. visine, a lišće je krupno svjetlo zelene boje.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 05:42

barby

Bujni grm tamno zelenih kožastih listova, savršeno ističe nježno roza boju latica ove ruže koja cvjeta na visokim izbojcima pa je vrlo cijenjena kao ruža za rezanje. Smile
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 05:39
Sve je ponovo zasuo snijeg, znam da bi se našlo dosta lijepih bijelih slika, ali ja ću vam radije pokazati slike ruža čije sam sadnice naručilaWink

Ovo je hibridna čajevka plavo ljubičaste boje, cvjetovi joj imaju promjer cca 10 cm. a rastu na vrlo bujnom grmu visine do 140 cm. sa tamno mat zelenim lišćem.
Cvjetovi su joj intezivnog mirisa, pa je za svoj miris nekoliko puta nagrađivana zlatnim medaljama. Smile
melody parfem
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 05:14
gio imam ih dosta, ali ja se ipak nadam da će biti lijepih slika i iz ovog vrta Wink

Vilmač taj rajski vrt je zbilja poseban! Smile

hamara znam da ćeš ovo razumjeti, krasno je posjetiti ovakva mjesta, ali mene ipak najviše veseli i skromno cvijeće u mom vrtu Embarrassed

FloramyeFany ovakva mjesta su užitak za oko i hrana za dušu! LOL

Enrikova nona iako slike ne mogu vjerno predočiti tu ljepotu i ja često uživam u slikama koje me podsjećaju na to prelijepo putovanje! Smile
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 17:47
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Snijega nema puno, ali ni "zelenih novosti" Unhappy

Odlučih zato s vama podijeliti poneku sličicu iz posjete vrtovima cvijeća u Nizozemskoj. Tu sam naslonjena na stablo Smile

predivno ,mss cesto poslovno ide iz italije u nizozemsku pa imam slike smile55
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.