Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 151> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro veliš - treba sve pripremiti za njih! Taman kad budeš pri kraju "lopatanja" rupa, evo ruža!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
moon, Mira K i ja ih jedva čekam! Svako jutro čekala sam poštara na dvorišnim vratima da barem za koju sekundu skratim to čekanje, a jučer sam nazvala u vrtlariju da provjerim kad će mi stići. Ljubazni vlasnik objasnio mi je da je narudžba uredno zaprimljena, a ruže će poslati tek iza 01. 03. odnosno u vrijeme kad se i sade. Do tada ću, umjesto da čekam poštara, kopati rupe za njih...
Koliko sam ih naručila taman ću nakopati dovoljno rupa dok stignu!
![]() ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
U zaostatku sam u tvom vrtu a vidim da su i kod tebe pripreme za proljeće! Puno lijepih sličica očekujemo i veselit ćemo se tvojim ljepoticama!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne ruže si naručila
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]()
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Od srca želim isto što i baka - ruže su kraljice - ipak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Anaida i ja se nadam da će barem poneki njihov cvijetak biti takav
![]() Nataly desetak sam naručila u vrtlariji Horvat, a onda sam nabasala na netu na vrtlariju Virag gdje sam naručila još desetak. Ako planiraš naručivati svakako ti preporučam Virag vrtlariju, sadnice su tu po 19 kn (u Horvata su 30), a na stranici vrtlarije Virag imaš i sve potrebne savjete za sadnju, njegu, zaštitu i orezivanje ruža
![]() hoya ja se i sada veselim svakom cvijetku, kako i ne bih, pa moj vrt će tek na proljeće napuniti prvu godinu! Uvijek sam sanjala o lijepom ružičnjaku, naručila sam sada različite vrste, čajevke i penjačice (imam puno ograda koje želim pokriti), neke jako mirišu, neke su bez trnja, a neke nemaju konkurencije u ljepoti! Neke ću valjda uspjeti i razmnožiti..Eto vidiš veselim se čak i planovima!
![]() Otok, Anastazija, bako
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Jednom rječju - prekrasno !
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E sada očekujemo ovako lijepe slike ruža iz tvog vrta. Krasne su
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dok si jutros stavljala sličice sjetila sam se kako si prošle zime iščekivala svaku biljku koja je nicala i tvom vrtu. Nova, nepoznata...
I svi smo se zajedno s tobom veselili.
Pa kako da se onda ne radujem tvojoj narudžbi. Tvoj vrt, po tvom guštu !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ruže su lijepe, bilo bi super kad bi i u stvarnosti tako izgledale. Gdje ih naručuješ?
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divno izgledaju na slici, a ja ti želim da baš takve budu i u tvojem domu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sigurno ćete se složiti da im je teško odoljeti, naručila sam ih još dosta i samo se mogu nadati da će i u mom vrtu blistati ovakvom ljepotom aqua -Ova ruža spada također u hibridne čajevke. Na grmu do 90 cm, visine naraste puno visokih stapki sa cvjetovima promjera oko 8 cm. pa i nju preporučuju kao ružu za rezanje. Cvjetovi su roza boje, a unutarnja strana latica je nešto tamnija od vanjske. Njezina posebnost je u tome što (poput kronosa) ni ona nema trnja!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
duble delight
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
imperatrice Farah
Ova prelijepa ruža ime je dobila po iranskoj kraljici. Cvjetovi su joj nježno kremasto-žuti s crvenim obrubom, promjera cca. 9 cm i blagog mirisa. Cvjeta na puno dugačkih stapki, pa je preporučaju kao ružu za rezanje. Grm naraste do 120 cm. visine, a lišće je krupno svjetlo zelene boje.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bujni grm tamno zelenih kožastih listova, savršeno ističe nježno roza boju latica ove ruže koja cvjeta na visokim izbojcima pa je vrlo cijenjena kao ruža za rezanje.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sve je ponovo zasuo snijeg, znam da bi se našlo dosta lijepih bijelih slika, ali ja ću vam radije pokazati slike ruža čije sam sadnice naručila
![]() Ovo je hibridna čajevka plavo ljubičaste boje, cvjetovi joj imaju promjer cca 10 cm. a rastu na vrlo bujnom grmu visine do 140 cm. sa tamno mat zelenim lišćem.
Cvjetovi su joj intezivnog mirisa, pa je za svoj miris nekoliko puta nagrađivana zlatnim medaljama.
![]() melody parfem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
gio imam ih dosta, ali ja se ipak nadam da će biti lijepih slika i iz ovog vrta
![]() Vilmač taj rajski vrt je zbilja poseban!
![]() hamara znam da ćeš ovo razumjeti, krasno je posjetiti ovakva mjesta, ali mene ipak najviše veseli i skromno cvijeće u mom vrtu
![]() Floramye, Fany ovakva mjesta su užitak za oko i hrana za dušu!
![]() Enrikova nona iako slike ne mogu vjerno predočiti tu ljepotu i ja često uživam u slikama koje me podsjećaju na to prelijepo putovanje!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |