Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 18:10
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

Ko to dzabe nudi kilice da idem zicati iste u pp smile59smile68Tongue

Ja! Ali ipak ovo je Monsina tema pa njoj dajem prednost! Ja ću ionako dobiti smile232zbog oglasa na pogrešnom mjestu smile96!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 21:18
Ma neeeee Rosi, ajmo se ja i ti onda udružiti, pa pošaljemo svaka po nekoliko kg Pustilki..smile156smile96
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 21:32
Baš si draga! Eto, ja se odričem svojih 5 kg... za početak...smile91možda se još netko javi...
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 22:14
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

Ko to dzabe nudi kilice da idem zicati iste u pp smile59smile68Tongue

Evo i ja stavljam na raspolaganje jedno 15.... pa nek' si uzme kome koliko treba!LOLLOLLOL
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 22:21
Uh curke udebljat cete me plaho,necem ja previse vasih kilica meni treba samo 5-6 i tamam.LOL
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 22:24
Baš ste slatke curke, nudim kile, ja svoje ne dam, škrtica jedna, što ti je ženska koja nema ništa, ako nije za jesti nije niti za posao, oprostite Betty i Pustilka vi ste izuzetak, ovo se ne odnosi na vas.smile41
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 22:38
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Baš ste slatke curke, nudim kile, ja svoje ne dam, škrtica jedna, što ti je ženska koja nema ništa, ako nije za jesti nije niti za posao, oprostite Betty i Pustilka vi ste izuzetak, ovo se ne odnosi na vas.smile41
Kako ne odnosi Big smileLOL Ma ja i Bety smo sitne,al u malim bocama se i nalazi najveci otrov LOLhocu skupocjeni mirisi koji ubijaju.LOL

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 23:00
He,he,he, he...koja sam ja blenta ! smile42smile96  Zujim naokolo po kući, a imam goste ovdje....  Ja poklanjam nekih 10-15kg....Želi li netko?  smile156smile156 Javite se....smile134
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 23:03
Curke morat ćemo ovo " zujanje" preseliti u povrtlarski kafić....smile156 Inače ćemo svi  dobiti po smile232smile96
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 23:04
smile179

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 23:07
          Pustilka , lakše malo ženo, udavit ćeš se...

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 23:08
Debljam se Mons prisilno smile156

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 17:50
Ufffff da nije ovako vruće, stalno bi nešto sijala i sadila.....Danas sam konačno posijala nešto....hoće li niknuti ?      Question    Preostaje nam vidjeti....

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 18:16
mons što se sada sije.imam prazno mjesto,a vidim da i ti i smail nešto sijete
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 18:40
Matovilac se sada sije...smile161... ja sam ga probala posijati u proljeće pa nije ništa izašlo. Sijala bih sada ali sve je tako jakooooo suho, ne znam da li da pokušam...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 18:44
Ja ne sijem ništa van, već u teglice....zasad sam posijala samo neke ukrasne vrste drveća i cvijeća..Imam glavati celer za rasaditi, a ostalo od povrća će još malo pričekati dok zahladi.... Tada ću posijati još neke dvije vrste zimske salate, mrkvu i prešin u plastenik....Eee da i presaditi poriluk ali također dok malo zahladi.....  A van još planiram posijati neke niske mahune i niski grah, ako bude kiše, ako ne,  onda ništa od sjetve...Unhappy
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 18:48
 Kod mene bilo matovilca na izvoz,  sam se otresao i niknuo pred zimu.....Nisam ga dirala, bilo ga je rano u proljeće....No kako sam ja profinjena guz...LOLsmile42   nešto me se i nije naročito dojmio, pa sam ga ostavila da se opet sam osjemeni, a kasnije sam ga kad je dozrelio, počupala i pobacala...
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 19:02
Kupila sam Holandski matovilac, ne znam kakav je kad nije niknuo smile48, onaj divlji koji su bake brale u proljeće po njivama bio mi je finsmile186... ma budem ja njega negdje zagrebla pa šta bude...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 19:12
Da ne mislite da sve nešto laprdam bez veze, evo popis što sam danas posijala......Najprije da kažem, danas sam završila i s obuvanjem  malenih Thuja u papučice....LOLLOL

A sad podnosim sjetveno izvješće, a sjeme koje je dobilo papučice na lutriji jeeee:

Australski Koprivić, Ladonja, Pelegrinka ( drvo )
                       Japanska Kalikarpa  ( ukrasni listopadni grm ) 
                        Kimonant ( Japanski piment, mirisno drvo ili  može biti i grm koje cvate zimi ) 
                          Stevia (  ne znam po koji puta UnhappyQuestion )
                         Ciklame, neki mix
                         Klematis, također neki mix
                          Pakujci, mix
                        Echinops ritro, globus čičak
                        Celer stabljkar i  Papar ili Biber....SmileSmile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 19:58
 Rosi da si mi prije rekla , imala sam sjemena baš tog matovilca na izvoz... No sad sam već sve podijelila....Unhappy
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.