monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 138> |
Korisnik | |
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja! Ali ipak ovo je Monsina tema pa njoj dajem prednost! Ja ću ionako dobiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ma neeeee Rosi, ajmo se ja i ti onda udružiti, pa pošaljemo svaka po nekoliko kg Pustilki..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Baš si draga! Eto, ja se odričem svojih 5 kg... za početak...
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Evo i ja stavljam na raspolaganje jedno 15.... pa nek' si uzme kome koliko treba!
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Uh curke udebljat cete me plaho,necem ja previse vasih kilica meni treba samo 5-6 i tamam.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Baš ste slatke curke, nudim kile, ja svoje ne dam, škrtica jedna, što ti je ženska koja nema ništa, ako nije za jesti nije niti za posao, oprostite Betty i Pustilka vi ste izuzetak, ovo se ne odnosi na vas.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Kako ne odnosi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
He,he,he, he...koja sam ja blenta !
|
![]() |
|
![]() |
|
Curke morat ćemo ovo " zujanje" preseliti u povrtlarski kafić....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Pustilka , lakše malo ženo, udavit ćeš se...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Debljam se Mons prisilno
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Ufffff da nije ovako vruće, stalno bi nešto sijala i sadila.....Danas sam konačno posijala nešto....hoće li niknuti ?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mons što se sada sije.imam prazno mjesto,a vidim da i ti i smail nešto sijete
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Matovilac se sada sije...
![]() |
|
![]() |
|
Ja ne sijem ništa van, već u teglice....zasad sam posijala samo neke ukrasne vrste drveća i cvijeća..Imam glavati celer za rasaditi, a ostalo od povrća će još malo pričekati dok zahladi.... Tada ću posijati još neke dvije vrste zimske salate, mrkvu i prešin u plastenik....Eee da i presaditi poriluk ali također dok malo zahladi..... A van još planiram posijati neke niske mahune i niski grah, ako bude kiše, ako ne, onda ništa od sjetve...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kod mene bilo matovilca na izvoz, sam se otresao i niknuo pred zimu.....Nisam ga dirala, bilo ga je rano u proljeće....No kako sam ja profinjena guz...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kupila sam Holandski matovilac, ne znam kakav je kad nije niknuo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da ne mislite da sve nešto laprdam bez veze, evo popis što sam danas posijala......Najprije da kažem, danas sam završila i s obuvanjem malenih Thuja u papučice....
![]() ![]() A sad podnosim sjetveno izvješće, a sjeme koje je dobilo papučice na lutriji jeeee: Australski Koprivić, Ladonja, Pelegrinka ( drvo ) Japanska Kalikarpa ( ukrasni listopadni grm ) Kimonant ( Japanski piment, mirisno drvo ili može biti i grm koje cvate zimi ) Stevia ( ne znam po koji puta ![]() ![]() Ciklame, neki mix Klematis, također neki mix Pakujci, mix Echinops ritro, globus čičak Celer stabljkar i Papar ili Biber.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Rosi da si mi prije rekla , imala sam sjemena baš tog matovilca na izvoz... No sad sam već sve podijelila....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |