Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 81>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 22:36
Da, ove šablone su zaista zarazne...
A sada jedan novi rad...

I opet šablona Smile

Iznutra sam je pofarbala zlatnom, ne vidi se puno, više je onako decentna...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 22:45
Predivne proljetne boje . Vesela vočna kutija. ClapClapClap
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 23:10
divna kutija,boje tako gode oku,cestitamThumbs%20Up
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 00:39
Onu kutiju sam, mislim, vidila prije nego su nastali problemi na forumu-kutija je jednostavna (a to se meni često najviše svidi), lipa-nema greške.

Al, ove s "C" vitaminima su mi pravo osvježenje-ma odlične su mi obe, odlične.

Ajd, dobro...možda mi je za nijansu ova zadnja draža.
U svakom slučaju, nastavi nas osvježavat s vitaminima
Bravo, bravo!!!!!! (opet me izdali smajlići:((( )
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 01:13
Sve si bolje i boja , boje su mi prekrasne
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 14:04
ove kutijice su mi super prave proljetne odabirom  boja i motiva smile141
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 17:07
...wow, tebe je baš krenulo drago Proljeće... smile39smile39smile39...prvo da ponovim komentar na zagubljeni post o predivnoj shabby kutijici sa šablonama, doista mi je iznimna, izgleda toliko jednostavno, elegantno, posebno... mada, s obzirom na moj avatar ovdje, a i sklonosti voću, pogodila si me s limunima i narančama na kutijama, krasno si ih napravila, motivi osvježavaju a tvoje savršene šablone su onaj zadnji touch, k'o potpis autora... bravo majstoriceYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 20:12
Manje je više, baš po mom ukusu      
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 20:20
smile42 to sam zaslužila.......ne vidjeti ove tvoje vitaminske škrinjice smile78...... vidim da šablone koristiš na sve strane,to mi se baš sviđa........limun i naranča su mi odlični ali meni je ona nepolakirana ,samio sa šablonama favoritsmile71.....
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 23:15
Kao što tvoje ime kaže , vidi se da je PROLJEĆE TRENUTAK INSPIRACIJE , dokazano lijepom svježom i proljetnom kutijom
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 19:43
Drage moje hvala vam na lijepim komentarima smile79
Felina, ovo je moj izlet u voćni svijet...ne znam koliko sam pogodila, ali ću morati još vježbati.

Maredelmare, smrcko, felina drago mi je da vam se sviđaju moje škrinjice.

Primavera tvoji komentari mi uvijek gode.
Gogs,drago mi je da si navratila i kod mene, također mi je drago da ti se sviđa moj rad.

Mare, slobodno ti navrati, ona kutijica je u međuvremenu polakirana i  izgleda puuuno ljepše, i već je i otišla. A šablone...na njih sam se zaista navukla i mislim da radu daju jedan poseban štih.

Nada draga, tako mi je drago da si navratila, a ako ti kažeš da je kutija lijepa onda sam zaista sretna, ti si za mene ipak prava umjetnica.

Hvala vam još jedom. smile78

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 19:47
kutijica,motiv,boja,šablona-fantazija! bravo majstorice smile211
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 22:13

Rose hvala ti na posjeti, sada ću ja kavicu skuhati, i hvala ti na komplimentu.

A ovo je danjašnji rad, salvetica je stigla jučer od Karmen i ideja je pala, slika na platnu uz malu doradu naravno!!!

Karmen, hvala ti još jednom smile78
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 12:25
aaa,motiv je prekrasan,odlično si ga napravila još s ovim zlatnim okvirom...smile86
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 13:33
Još malo osvježenja?
Može, može, samo nastavi tako!
Meni je ovo baš dobro, volim ove tvoje motive, a ova salveta..ako bi je rezuckao...ne bi baš nešto dobio.
Mislim da je na ovaj način najbolje upotrebljena.

Što se tiče okvira...dobra ideja za prezentaciju, dobra!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 13:42
...za mene, draga, pogodak u sridu Valentine%20target....motivi koje obožavam, more i agrumi, a prezentacija taman po mjeri... smile141smile141
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 15:24
Drage moje hvala vam na komplimentima.
Mogu vam samo reći da je slika u prirodi puuuno ljepša, jer sam je slikala sinoć pa je osvjetljenje odigralo ulogu.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 19:57
smile55, krasno, a što se slikanja tiče, ma svi znamo da je u prirodi puno bolje, (bar je to moje iskustvo sa slikanjem)
ANĐELKA
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 10:08
Draga moja kutijice su mi prelijepe svaka na svoj način možda za nijansu ova zadnja ali samo zbog ovih našnitanih naranđi....hahaha... a slika na platnu izgleda prelijepo.....nimalo ti se nije nagužvala što se meni zna dogoditi kada radim na platnu.... i baš mi je drago da sam ti poslala tu salvetu jer bi kod mene stajala a ti si od nje napravila malo umjetničko djelo. Bravo naše proljeće Clap
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 10:30
super slika........dođe mi da zagrizem te sočne naranče.smile50......još kako si ju fino uokvirilaWink.....
zašto ti ne staviš slike u friško?.......ovako uvijek kasnim a i pravila su pravilaUnhappy.........
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.