LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 111> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet sam malo prošetala tvojim vrtom i terasom.
Prelijepo! Ali bome ćeš imati lijepog posla za zimsko pospremanje!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lorica već sam bila ovdje i pregledala sve. Evo sada još jedanput sve iznova. Najrađe bi tu ostala da ne pada kiša. Sve je prekrasno. Trave su me oduševice i piši imena - neka slomimo jezik - bar nešto naučimo. Tako sam konačno saznala da se moja begonija zove "eritrofilia" - ili tako nekako - ime mi je na prethodnoj stranici, pa ne znam dali sam zapamtila
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala što ste tako vjerni šetači u mom vrtu i velika
![]() Šmrčkice sve što sam pogriješila kod gaure je pogrešno mjesto, to sam shvatila malo prekasno. No preselit ću je ovih dana, tamo gdje mislim da će joj biti dobro i od tu se više ne miće. Baka, već sutra počinjem seobu, pa svaki dan pomalo. Korijenko pomidore sam zamjenila Šmrčkin jagodama, pa kad bude ploda poslikam Anaida, samo nek ne bude na direktnom suncu. Bromelija, trave su moja tiha patnja, da imam više prostora ![]() Triša, stavit ću slijedeći put nazive trava. Beg. je "eritrophylla" Jedan kuriozitet talijani ju zovu "Cuor di studente" ili u porijevodu studentsko srce I nemojte me toliko hvaliti jer sam već sva ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uh,
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga Lora, evo me napokon kod tebe, dugo sam se šetala tvojim vrtom i uživala, neznam koje ti je cvijeće ljepše ono kućno ili vrtno, ali ja ću ovaj put izdvojiti ovu prekrasnu ružu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Kao i uvjek slike su ti prekrasne a ruže kod tebe su sada najljepše.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Hvala na savjetu, a da li caleocephalus, ono kao mimi mini sivo srebrno drvce s tankim grančicama i jako neuglednim cvijetom na vrhu grančica, da li smi je ostati vani preko zime( kod mene zna biti -17) ?
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kad ti nestaju kaktusi, mogla bi ti nestati i ova prekokrasna ruža
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lorić, kad ćeš rezati ruže?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja bi ovu ruzu izdvojila,predivna je
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hoyice sutra, jer subotu predvidjaju kišu. Pokušam pelcati kako ste mi rekle i to više pelcerića. Pa ako bude sreće bit će za vas kojima sam obećala. Donijela bi ja tebi, ali ti kakva jesi, išla bi saditi sa štakama
![]() |
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nisam ti trebala ništa reći. Evo odmaram, časna riječ
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Svašta lijepog vidjeh kod tebe, nadam se da će ti se svi pelceri primiti!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Šmrcko već vidim kak zabadam viljuške i stavljam tanjure sa agrumima.
Kakve sam sreće moji će klinci misliti da je to voćna salata i poslužiti se. Dakle to otpada. ![]() UZV ne pali, probah. Travu kosimo, znači i to otpada. Ok, idem dežurat kod lavlje kahlice u Zoo. ![]() Eterično ulje mi skupo. A da ja njima stavim pelene? Ak ima za majmune, biti će i za mačke. ![]() P.S Hvala na trudu. ![]() |
|
![]() |
|
Curke hvala na posjetama i pohvalama
Šmrčko hvala za savjet o mačkama, ja već pročitala u Hoyinom vrtu ![]() ![]() Šmrčkice, nešto me Sajam ne privlači, imam neke druge planove ![]() No nisam bez novog cvijeća, bila sam neki dan u Bauh.....po neku policu za sukulente zimi, pa sam upecala slijedeće Maćuhice po 2,40Kn, imali su veliki izbor ![]() Par pojedinačnih ![]() ![]() ![]() Heuchera ![]() Jedan Cactusić, ime???? ![]() Stromanthe tricolor/sanguinea/Kućna biljka ![]() A sada Hoyice, Šmrčkice/ove dane idu u vaze/ ![]() Ima još jedna prekrasna biljčica koju sam dobila zahvaljujući dvijema predragim forumašicama. Čekam da se dobro ukorijeni, pa onda sadim i slikam I još sitnica. Pretumbala sam moj minijaturni kamenjar i sada izgleda ovako ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Meni je sada ljepši. Reci TM da on samo misli da sad u kamenjaru nema cvijeća. Čini mi se da sve što vidim cvate!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe mačuhice si kupila,a i ostali ulov je super
![]() |
|
![]() |
|
Lora, bio je to stvarno dobar šoping!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |