Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 125> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma kakvi zadavila, tako je ugodno gledati tvoj vrt i orhideje,
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Potpisujem! |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Zeleni je raj, raj za dušu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Koji predivan vrt
![]() Stvarno ne znam što bi izdvojila....... |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ja bih rekla isto što i bebolina
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovdje su sve riječi suvišne,raj za dušu i oči
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Ovo je slika za moju dušu. Ti znaš da mi se sviđa cijeli tvoj vrt, koji u svako doba ima svoju čaroliju. Hostinjak je prerasan i prostran, ali ova gužvica.... ![]() Posebnu pozornost mi je provukla heuchera nad hostom u centru, a ispod puzavca. Gdje si to nabavila? |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
krasno ,krasno ,krasno
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Vratila sam se još jednom. Zaista ti je sve prekrasno. Uživala sam u šetnji.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Perla, ako misliš na smeđe-narančastu ispod tradescantie zebrine to je Heuchera Caramel. Trenutno je takva boja, ali se dosta mijenja. Stvarno se ne sjećam više gdje sam ju nabavila, imam ju već par godina. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovi podrapani listovi hosta koji se vide kad se bolje pogleda su posljedica tuče. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Lijepo, lijepo, preskačem orhideje, divim se hostama i heuherama, svatko ima svoje ljubimce. Nisam vidjela rupe po lišću. Čudno, na mom brdu nije bilo tuče.
Perlica ti trebaš i narančastu? Pa nije te dugo bilo u našim krajevima. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Preljepa šetnja,za dušu i oči.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Obzirom da si ti bila bez komentara, bit ču i ja, jer slike govore najljepšim jezikom!
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Bravo,prekrasno,jutro si mi uljepšala.Ista onakva kolica imam i ja samo si ih ti puno pametnije upotrijebila i imaš jedan problem manje jer sve cveteke premjestiš odjednom.Sve pohvale s moje strane.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divan ti je kamenjar ali i svi ostali detalji također...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Istina živa, dugo nisam bila u vašem brežuljkastom kraju. Narančastu heucheru trebam, normalno, Meni se sviđaju fotografije heuchera i hosti u zidu iz ptičje perspektive. ![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Anastazija, dugo nisam bila kod tebe, a sad sam ostala bez daha i pala
![]() sve je besprijekorno, božanstveno - rajski :))) |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I ja sam uživala u tvom vrtu. Točno kaže Palčica, besprijekoran je. Svo ti je cvijeće lijepo, a i lijepo je složeno. Ipak, hoste su mi naj ...
Nisam se smijala za kolica nego si mislim pa to i nije baš tak lako, treba jako oprezno voziti jer su tegle do ruba pa mogu lako pasti.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |