moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala Željka
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Reci mojim adeniumima da se zovi olio I i olio II,da znaju kaj trebaju napraviti!
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Kod tebe proljeće već počelo, lijepo lijepo. A kod mene te nešt čeka, ali je Dadek rekao da te hoće na kavi kod nas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne biljčice, ruža vodi na top listi.
Kukurijeci će još malo pa cvjetati, mene ne vole, moji su propali |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Danas si mi ubrzala srcu ritam sa slikama trajnica. Jel bu bilo tu kaj za mene |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Tia drage volje ali znaš da moje slobodno vrijeme ovisi o tome kak je tati a onda bar da se mama malo odmori pa ne mogu baš po kavama kak bi htjela. Hvala kaj misliš na mene,a to kaj me čeka bude me čekalo još jedno vrijeme ako mi ne pošalješ-na žalost
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Otok!
Horti naravno da mislim na tebe
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bravo Hana, kod tebe sve raspupalo...
Krasan ti je vrt
![]() |
|
![]() |
|
hvala Sara
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne biljkice. Ruža je posebna
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Hana, imaš prekrasne zvončike
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hvala Konti
za sjemenkice pasiflora budemo ipak morali čekati
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hana prekrasno
![]() Gloria dei mi je jedna od omiljenih ruza,planiram da je nabavim ![]() |
|
![]() |
|
hvala Gio! Ruža je Conncerto 94 kao stablašica
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Bila ovdje. Uživala. Prebrojila ti heuchere (ove godine pucaju mene).
Pitanjac: što se dogodilo s onom biljkom nije-trava-nije-ni-kuruza s 55. str. Da li je to jednogodišnja biljka ili je trajnica? |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ja sam samo malo navratila u tvoj vrt...daj mi molim te reci kako postupati sa onom žutom penjačicom što si mi poslala??Pustila je korjenčiće i sad ću ju posaditi ali šta onda sa njom??dali u toplo ili hladno?
|
|
![]() |
|
Perla-ona trava je jednogodišnja... pošaljem ti par sjemenki jer ih ni nije bilo puno...a možda su se rasipale po zemlji dok nisam vidla.Bude jasnije na proljeće pa ti poašljem malu,može?
|
|
![]() |
|
Već ti je pustila korjenje? Super! Sad je samo stavi na svjetlo i toplo mjesto,najbolje ako imaš mjesta na prozoru...a na proljeće nakon mrazeva van u hladovinu i da vidiš kad krene...eksplozija
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala ti..i na biljci i na odgovoru..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |