Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moram skupit hrabrost definitivno a i Ki-ko mi je blizu za upute, a i ona je majstor od zanata. Bravo za radove još jednom
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
super mi je sve
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
aralija - nisi mogla dobiti bolju učiteljicu od Kiki-ko. Sada samo ona mora paziti da učenica ne postane bolja od nje. Želim ti svu sreću !!!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
prava divota od kutija
![]() |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Prekrasne kutije, svaka čast majstorice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Kad vidim ove kutijice , dođe mi da se isti tren uhvatim salveta, puno su ti lipe
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Super kutijice
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Kutijice su preslatke,, za poželjeti
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ja od posla i gužve nisam uspjela niti vidjeti niti komentirati - preslatke su ti kutijice
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() |
|
![]() |
|
Da se ja malo pohvalim s radovima. Navlake za mobitele nabavio sin pa sam iskoristila priliku da pokloni izgledaju barem "nekak"
![]() ![]() ova dva su za bijele mobače ![]() ![]() svi zajedno ![]() |
|
![]() |
|
dva zaostatka od lani ![]() ![]() |
|
![]() |
|
uspjela sam slikati samo jedan bookmark jer su mi ostali "oduzeti" brzinom munje. Ali i to je nešto ![]() s druge strane ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Super navlake za mobitel, a i bookmark je mrak.
Od kojeg materijala je bookmark i gdje ih nabaviš? Još ih nisam radila, a imam neke prijateljice koje bi bile oduševljene takvim poklonom, pa bi si dala malo truda. Bravo, super ti je sve. ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Genijalno
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
vlatka - to ti je 400 gr papir kupljen u AGM-u u Gundulićevoj. Imaš ga u dvije dimenzije. Ja sam kupila manji jer je i taj manji velik.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala ti na odgovoru, a još mi samo reci gdje nabaviš ovak slatke privjeske?
Eto, mojim pitanjima nikad kraja... |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Gogs, draga ti uvijek zablistaš svojom izvedbom. Ako bude moguće idući tjedan zbog vremena mogli bi se vidjeti na sajmu salveta! Baš bi rado!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa i ja da se pridružim, daj reci gdje si nabavuila rame,a one zaljubljene bube mare imam, a vidi kako su slatke.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |