Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Razvoj današnje vremenske situacije od 19:20 pa do 19:40 u četri slikice!!!
Sunce prije kiše, sa kišom i poslije kiše!!! Lijepa,lagana, mirna... čak su nam i lokvice ostale!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Je, mogel bi proći!!! Oko njega su "metale" ose i pčelice i ostali kukčeki ko rokeri!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
ovaj direkt prema suncu mi izgleda ko disko kugla
|
|
![]() |
|
A ovo je taj isti pori luk, bez fotošopa, al slikan iz žablje perspektive, direkt prema Suncu!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A ovo, ništ posebno, pori luk u cvatu!!!
Al ipak je poseban, kaj ne??? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Plumbago mi je "otvoril"jednu šakicu!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Enrikova nona, anči...od svega po malo, al opet se nađe kaj nemaš na gruntu, pa u trgovinu....!!!
Na ovoj lokaciji u vinogradu nisam tak često, eventualno kad čistim klet, tu i tam malo popljevim, i na berbe (ko čvorci, cele leto ništ ne delam, a na gozbu dojdem ![]() Gospina trava, nema problema, sam se ti meni javi, ak i nebu grožđeko zrelo, bude kaj drugo za osvježiti!! Free, sjećam se da si rekla da su lantane, al...ove prve, mislim da jesu, al ove druge nnn??? Malo mi je lišće predlakavo i za sljez i za digitalis!!! Kaj je tu je, bum pričekala, pa nek iznenadi!!! Eto, to je konačno moja terasa!!! Više si ne bum morala "iznajmljivati" od svekrve!!! ![]() Hvala vam svima na obilasku!!! |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ahoj, ahoj, u kojoj ulici je taj prelijepi vrt? Pitam jer dok se bum na špancirfestu šetala dobor bi došla koja bobica onoga lijepoga grožđa!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
WOW svega lijepog tu ima . Za papati i gledati
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Evo, rascvjetao se veliki dio klivije!
Malo je prašnjava kak su na balkonu pilili Ytong ploče, al ... kaj je tu je...važan je cvijet, a ne prašina!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
svega lijepog a bome i korisnog kod tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
A sad malo iz vinograda, vrta, voćnjaka!!!
Od Varaždina je udaljeno kakvih 8-10 km!!! U Varaždinu kišica već par dana, malo po malo moći i škrapa, a tam sve suho!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...mislila sam da ću uspjeti bez komentara...no, ovaj poljski cvjetak... mi je takkk lijepi...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vinke... sa one "strašne" kupovine!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monarda, crvena...
Njenoj ljepoti nije naškodila kišica, čak, štoviše, skoro mi je i "pobegel" prvi cvetek!!! Al ima jooooš pupića!!! ed.: procvjetala j Jagodina...isto crvena...baš sam sretna!!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ivančice mi nisu u cvijetu dočekale Ivanje!!!
Dal štrajkaju...??Il su krivi ovi kišni dani...??? ![]() Ovo "nešto", malo nježno procvalo ispod trstike... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Blue sky, kad ste u blizini, pozvani ste!!!
Ovčicca, još mi je vrt daleko do onih prekrasnih kojima se divim na CIF-u, al malo po malo, pa za sto godina bude nekaj z njega!!!! Moon, ![]() Floramy, i društvo, još čekam cvjetić batata, al za sad nije još na pomolu!!! Anastazija , Otok, je , ono je heutchera!!! Valjda bum zapamtila! I ono sivo, pogledala sam, je hp!!! Al opet jedna dilema, kaj je ono drugo , skoro isti listići, ali sitniji!!! Budem uskoro poslikala!!! Hvala vam! Antonija, ![]() ![]() Hoya, batat imam prvi put! Viđala sam ga ovih godina po balkonima, al ga nisam nigdje vidjela za kupit, a ove godine su na svakom koraku. U tom ćupu sam imala inače jagode, al su se ove zime smrzle ili, ko zna, kaj im se dogodilo, pa mi se skontaala takva kombinacija u glavi, pa ajde, da probamo! Još da se prkosi malo razbacaju, a batat procvate- to je ona moja slikica u glavi!!! Lovro može do cvjetića i dalje, no na dohvat ruke su mu, bar mislim, one koje mu ne mogu naštetiti!!! Anaida, ja ti inače obično kupujem male "primjerke" biljčica, jer volim pratiti kak napreduju, tak da me to kaj su neke malo " izmučeno" nije puno brinulo!!! Nadam se da budu oporavile!!! Lovro je najveći razlog kaj smo mi prvi dobili nove prozore!!! Inače, kak smo u šali rekli, za ljetne mjesece su ti stari bili baš odlični, dok po zimi.... znale su se i zavjese zanjihati kad je vani puhalo!! ![]() ![]() A sad... još malo slikica!!! |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I mene oduševio batat. Pravi primjerak, pa još na pravom mjestu.
Malo sam gledala zaostatke i čitam da Lovro dira cvijeće. Pa si mislim: Super sad ima ogradu na balkonu pa će cvijeće lijepo podignuti .... Kad ono - kao u rasadniku. Trebale bi tri takve ograde
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |