moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 150> |
Korisnik | ||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nema na čemu
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
pomalo nadoknadjujem što sam propustila, svaki dan malo....kod tebe je sve uvijek lijepo uredno, rascvjetano.......
![]() ![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
hvala Lora! Nemaš na čemu zavidjeti-dosta toga aparat sakrije
![]() |
||
![]() |
||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
|
To te pitam! Bog dragi zna što bi sa sjemenkama bilo u ovim mojim ''neuvjetima''. Kak' bi rekli naši stari: bilježim se s poštovanjem i držim te za poštenu reč! |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Koliko me ovdje dugo nije bilo!!!!
![]() Znaš da sam uživala šetajući vrtom!!! ![]() |
||
![]() |
||
|
Perla - nemaš brige,zapisano je! Andrea pa kud ti skitaš?
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Tako blizu, a tako nedostupno, jednom ću doći. |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Evo danas obećajem da niti jedan dan neću propustiti oblazak tvog vrta, jer samo par dana ne dođem, a ti se raspištoljiš i pokažeš gomilu predivnih stvari, znači ne smijem izostajati.
Ove biljke koje dobivaju tu predivnu crvenu boju zaista su mi osvježile dan, ruža prva liga, kako je lijepo kad nas u ovo doba godine još uveseljavaju svojim cvjetovima.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
|
pun ti je inbox,metlu u ruke!
![]() |
||
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
||
![]() |
||
|
jesam ispraznila
![]() |
||
![]() |
||
|
samo javljam da sam živa al nemam vremena,pa hvala svima koji svrate
![]() |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
bar nešto dobro da si živa , a mogla bi koja sličica
![]() |
||
![]() |
||
anete ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 190 |
|
Nevjerojatan Ti je vrt! Sve je prekrasno, uredno, rascvjetano...ako je plac u Varaždinu "kriv" za to - dogodine i ja pazarim tamo!
![]() Predivno! |
||
![]() |
||
|
Bromi bude slikica kad se ljubice i orhideje rascvatu,sad su u niskom startu
Anete- dobrodošla u moj vrt i dugo ostala! Puno je za sve kriv Varaždinski plac tak da mirne duše možeš doći u šoping
![]() |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
jel ti živa ona bivša moja...sadašnja tvoja ljubica
![]() |
||
![]() |
||
|
kaj ne bi bila! Uživa na južnom prozoru a možda uskoro i procvate.jasmin je isto dobro jedino mi se nije primilo ono sitno narezuckano od Lili....zelenkasti jasmin...baš mi je žal.Ali nikak ga nisam mogla spasiti
|
||
![]() |
||
|
moram se zahvaliti Lantani na krasnom paketu sa svim i svačim, nisam stigla poslikati ali čim uhvatim vremena stavljam slike. Hvala Lantana još jednom!
|
||
![]() |
||
|
a da uslikaš svoje adeniume da ih pokažem svojima klijancima kako moraju izgledati
|
||
![]() |
||
|
nisu moji još nikli a od starih su slike par stranica unaprijed
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |