DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 86> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivan poklon! vlasnica će sigurno biti zadovoljna
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
zgodan poklon nema šta
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Volim ovakve kombinacije, super je ispalo
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
E sad sam vidjela i stvarno je prekrasno,print je jako lijep i fantastično dobro ukomponiran!Bravo majstorice
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Sve je lijepo usklađeno, bez obzira na to što si sve radila ( da ne kažem grebla po tanjuru ....ženo) hihihi. Sviđa mi se, a naročito mi se sviđa kombinacija boja.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
prava majstorica zna sve upotrebiti i postići uradak zavidnih vrijednosti, mislim na boje, salvete, a ponajprije na nokat, bravo
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
viš,viš nikad ne znaš kad ti nokat može zatrebati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj tanur je tako lijep, da li je sve rađeno s naopake strane, baš mi ništ nije jasno
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Da, Mumica sve je rađeno s naopake strane, Staklene tanjure uvijek radim tako.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kuc,kuc ima li koga........čekamo te
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
tu sam, tu....pratim vas iz prikrajka, ali nemam vremena za komentare, a baš ni za nove radove, momentalno se radi bilanca i godišnji obračun. Kad stignem sve ću vas "strogo" prokomentirati
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
neka si ti nama samo živa i zdrava
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ovo je divno andjelka,tako jednostavno i zato lijepo.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
mmmmm....i ja bih imala jednog ovakvog....uradka.Nisam još pokušala decoupage na bilježnici ili rokovniku pa me zanima dali si stavljala podlogu prije ljepljenja(npr.betosan,takril).
Nadam se da je poklon oduševio podmladak ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
slažem se stobom, i ja bi imala jednog takvog doma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
jako lijepo
![]() i ja bi jednog takvog doma ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
bravo za bilježnicu, tanjur hm, pored njega (mislim tanjura) ja svaki dan imam takvog ali u boji - za razliku od prile koja još uvijek samo želi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |