Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 112> |
Korisnik | |
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna komoda!
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Makeover prestrašnog ogledala sa zadanom salvetom.Kad sam iščupala bijele cvjetove od hladnog porcelana ,štras i kontur ostale su rupe.
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Za šablonu sam iskoristila plastične miljeiće iz djetinjstva.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
odlična ideja s miljeićima... dobro da si ih sačuvala... ![]() jako mi se sviđaju i slova na okviru... super si to sve ukomponirala... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
I meni je ideja s miljeom super, a ova slova su ti genijalna! To je šablona vjer. još od prije, nisam ju viđala....
Kompletno si to izvela za čistu 10!
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Miljeiće sam našla kod mame u nekoj ladici.Ponašaju se kao da su 3D.Šablona za slova je stara možda godinu dana.Lumos.A jedino mi je žao da na kraju nisam presprejala sa mat lakom.Manje bi se vidjeli nabori.Osim toga mučila sam se sa slikanjem.Stalno sam imala ružne odsjaje.
Žao mi je da se ne vidi na rubovima i slovima prekrasna i isplativa Stamperijina antikna zlatna pasta.
|
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala Kiki za informaciju - moram pogledati u Lumos!
Ako te tako smeta, zašto sada ne presprejaš s mat lakom? I ja sam znala naknadno prelakiravati ako mi se nešto nije dopalo. Meni se i ovako dopada, ali ako si ti nezadovoljna radije promijeni.....
Miljeići potvrđuju moju teoriju kako ništa ne treba bacati - kad-tad nam zatreba baš to što smo bacili. Jedino što se moji doma nikako ne slažu sa mnom i uvijek "vodimo rat" oko toga.....I ja sam davno na moru imala jedan sličan i tko zna gdje je završio. Nedavno sam gledala po svim dućanima gdje drže one plastične stolnjake i tražila upravo ovakve stvari, ali sada i ako je imitacija čipke, zapunjena je s donje strane tako da nam takve stvari onda ne koriste....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Ogledalo je jučer otišlo jednoj djevojčici za rođendan,a preksinoć sam bila tako umorna da nisam mogla razmišljati.Najgore mi je to da mi to iskustvo nije prvi put,ali kad si umoran kao da si druga osoba.
Što se tiče bacanja,ja bi sve bacila,a moji skladište.Pate od hrčkomanije.A za to treba puuuno prostora.
|
|
|
|
![]() |
|
Magnetić.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
divan magnetić
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Magnetić je prekrasan.
![]() |
|
![]() |
|
Neznam.Ja stalno u njemu vidim dno kutijice od voćnog sira.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo opet moje najdraže teme: Makeover male sjedalice iz djetinjstva.
PRIJE
![]() ![]() POSLIJE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Makeover sjedalice ti je
![]() |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
čak i spod leptiri
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure.Ovo je bilo prvi put da patiniram uz bitumen i sa bijelom patinom.
|
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Jedno pitanjce dali si na ogledalu prvo stavila šablonu čipke ili salvetu pa čipku sve mi je super
![]() |
|
![]() |
|
Prvo salveta pa plastična čipka,a preko nje kit za drvo.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |