LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 111> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora kod tebe je prava rasplesana cvjetna terasa. Prekrasno je u ovo vrijeme vidjeti toliko lijepog cvijeća.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
lobelija, ciklame, maćuhica, ruža...sve izgleda predivno!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Lora cvijeće ti je predivno ali ja jednostavno žutim ružama ne mogu odoliti.Predivna je
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
cure što da vam kažem osim veliko hvala, eto trudim se da da dovedem vrt barem donekle u staru formu, a Miško pomaže hehehehee. Ma bilo bi toga i bez njega.MM kaže dosta mi je cvijeća, ali voli ujutro prošetati vrtom.....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš je sve prekrasno..ciklame mi se baš sviđaju..a mandarina baš lijepo izgleda prepuna plodova..
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivno Lora, ova ružica je predivna, a ciklame i mačuhice su wou, pravo zimsko osvježenje!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nešto novo, nešto staro - a sve prekrasno
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šta bi više komentarisala -meni je sve prekrasno ali onaj pogled na agavu ne zaboravljam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala Zvonkice.....nema žurbe.....
![]() Hoya hvala i tebi, stvarno su boje jako lijepe, čak su uživo i bolje. Kad ideš prijateljici, a uostalom kad god hoćeš, navrati da vidiš sama,,,eh te vodilice
![]() |
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Wow, Lora, ili su ih tako dobro slikala ili su tako lijepe te tvoje nove ciklame. Kao nacrtane!
Budem li ih još koji put gledala (a danas sam ih već jednom obišla) idem i ja po vodilicu za mog ljubimca pa onda u susjedstvo po ciklame!
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
i ovdje je vrijeme stalo ... jedino nedostaje pampasica ali čeka ona novi vrt i domaćine!!!
![]() |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala cure
![]() eto prvi put neću da vas mučim latinskim imenima, a ono dobijem packu
Cyclamen Europeum, Neapolitanum, Repandum, a ima i mnogo drugih vrsta ali ti su najizdrživiji za zimu
![]() Viola wittockiana
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lora, predivno....pa skoro da sad imaš više cvijeća no ljetos
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga pravi izbor za zimu ciklame i maćuhice - hej te maćuhice sigurno imaju svoje pravo - naravno latinsko ime
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lobelia još sramežljivo cvate
![]() Posljednji cvijet coreopsisa
![]() Gerbera ponovo cvate i ima ppupoljaka
![]() Bijelka krizantema
![]() Cosmos još cvate
![]() I malo jesenjih boja
Ortenzija sada
![]() Jesenje boje trrešnje
![]() Meni predivne jesenske boje Cotoneastera
![]() Mandarina slikana s visine
![]() I naravno na kraju jedna ružica
![]() |
|
|
![]() |
|
Malo sviježih slika od danas
Prvo pogled na posadjene ciklame
![]() Par pojedinačnih slikica ciklama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A sad malo maćuhica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nastavljam.....
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Odlična kupovina ciklama, ali ja se moram vratiti par dana unatrag i reći da tvoj vrt još uvijek oduševljava bojama, ali i velikim pripremama za proljeće. Lorice, bravo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora draga,moram pohvaliti tvoje ciklame i tm koji te je odvezao tamo,ali da nije bilo Miška nebi bilo niš od toga...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |