Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 125> |
Korisnik | ||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ova sličica mi je prekrasna, tako jednostavna a tako puno govori o tebi!!! Svojim slikama tvog vrta, opet si me poveo na moju šetnju tvojim vrtom jer kada gledam slike sadašnjeg stanja vratim se i po desetak stranica unatrag, da usporedim biljke, slike nakon tvoje zime, toplije proljeće, vrelina i žega ljeta, pa pokoji oblačić kad navlaži tvoju zemlju, pa rana jjesen, i uvijek nešto novo naučim iz slika!! Meni je i šetnja ljetos bila ......fenomenalna !!! Joj što bi voljela da si bliže, ali svakom posađenom biljkicom sve sam bliže tvom vrtu!!! Moj vrt sve više lići tvome, mada nikad neće biti kao tvoj, jer samo je jedan Muhlin vrt, ali naučila sam grupno saditi kontrastne biljke koje zajedno daju prekrasne efektne sličice!! ! Nadam se da nisi završio ovu sezonu s ovim sličicama, jer i posezona je kod tebe predivna!! Pozzdrav, Free |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
paprat i ciklama su savrsen par
![]() |
||
![]() |
||
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
|
Od svih prekrasnih slika i ja se moram osvrnuti na ciklamu i paprat, tako jednostavno a tako efektno.... Svaka čast! |
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
![]() |
||
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Svratila sam na CIF da vidim što ima i ugledala tvoj vrt i zadnji tvoj post. Odmah sam znala da me čeka neka ljepota
![]() Nema riječi kojima se može opisati tvoj vrt.Predivno, posebno....nezaboravno, naj, naj....
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
tesko je komentirati tvoj vrt,jednostavno ne znam sta reci,toliko je divan,prirodan
![]() |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Potpisujem Gioiaa!
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Je, i zato ja često svratim ali ne ostavim traga. |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
I ja svaki put, prvo provjerim ima li novih sličica!!! I da znaš, ako te netko pohvali, to je samo zato kaj si to zaslužio jer slike tvog bilja su zbilja predobre!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
|
![]() |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
![]()
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
i ja svratim,virnem,oduševim se ,uzdahnem za pokojom biljkicom i tiho odem,prekrasno zaista
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |