Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Plantlover's Diary
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Plantlover's Diary

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 11>
Korisnik
Poruka
Plantlover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 22:04
Vec dugo se nisam javio u svoj dnevnik pa mi oprostite zbog toga,covjek jednostavno ne misli... .Danas sam unatoc kisi uspio posadit biljke pridosle iz DecoreBuzet.Ovom prilikom im zahvaljujem.Ove su mi dosleDelphinium belladona 'Völkerfr ieden','Campanula persicifolia 'Coerulea',Phlox maculata 'Omega',Aquilegia vulgaris 'Nora Barlow' ,Geranium 'Dilys' ,Alchemilla mollis,Nepeta x faassenii ,Salvia nemorosa 'Blaukönigin,Geranium sanguineum 'Max Frei' .Ako zelite pogledajte u DecoriBuzet,a i ja vam mogu stavit slike ako zelite.Takoder i ako vas nesto zanima u vezi cijelog procesa narudbe javite se!E da zaboravio sam i Geum coccineum.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 22:05
Zanima me kaj bi moglo ic uz te biljke,da li ruze ili...Izmedu nijh je poprilicna praznina.Slikam sutra
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 22:15
Plant čekamo tvoje slikice, pa možda padne neka sugestija.
Meni je Buzet blizu, pa se spremam  jedan dan otići malo u nabavku.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 22:19
Blago ti se Trisa,ja bi cijelu vrtlariju pokupovo.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 22:23
Krasno Plantek,no kako ja nisam na"ti" sa latinskim(jedva da i hrvatski znam) tak ni nemam poima kaj si gore nabrojio,kaj sve to imaš.Slikaj to to namaBig%20smile
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 17:54
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 17:55
Pakujac
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 17:55
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Zvoncic
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

kokotic
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 17:56
krvavac
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 17:56
Jos jedan
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Blazenak
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

macja metvica
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 17:57
Phlox
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 17:57
stepska kadulja
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 18:01
Plant - nečuveno, a tek kad budu slikice cvijeća koje je izniklo iz ovoga.
Reci dali je to sve sjeme, ili je nešto gomolja ili sadnica,  iz vrećica se ne kuži.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 18:43
To nisu vrecice .To su slike iz decorebuzet.Oni samo sadnice salju.    Svaka ti cast Trisa!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 19:31
Krasno PlantekClap.Ma kaj krasno prekrasno bude kad ti to sve središ.E super sad znam kak mi se zove moja "mala narančasta biljka"-tak ju ja zovem.Sad je vidim kod tebe-Blaženak.Ona sad cvate.Jel tebi šta od toga cvate? Taj blaženak,pa phlox,to sad treba cvasti.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 20:46
Dosle su jos male,valjda ce cvijetat iduce godine.Jedino macja metvica ima cvijet i mogu rec da cijela jako lijepo mirise.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.