moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 35> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mimar, da li je ovo deutzia?? To je grmić koji ja imam ali nisam znala što je, a sada sam pročitala da si ti kod Shashe prepoznala njezin sličan grmić, pa samo da pitam da li je i ovo moje isto. oprosti ako ti smeta moja slikica, obriši ju nakon "identifikacije"
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Anaida, to je. Ja sam ove godine kupila i hibrid Deutzia Strawberry Field ali jos nije cvetao, pa jedva cekam sledece prolece. Na slici je prelepe boje, cim ga vidim ja , videcete ga i vi Baka, u Beogradu nam je stan u samoj blizini Zeleznicke stanice, na par minuta je od Slavije, ako je se secate, a porodicna kuca (odakle vam saljem slicice baste) nam je u centru Pozarevca (grad udaljen 80km od Beograda) pa sam ja nekako i tu i tamo
![]() Za Vas iz moje baste, s razlogom, prkosi. Godinama su aktuelni, nicu na bilo kakvom tlu, sami se rasejavaju, opstaju i kad ih gazite, jednom recju- neunistivi su . Posle svega sto ste preziveli sigurno je da ga dosta imate u sebi i to onaj pozitivni, pokretacki, pravi...
![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Mimar sve je super kao i obično,prkosi su mi predivni imam ih i ja ali još nisu cvjetali.Reci mi kako ti napreduje ešinant,da li je počeo cvjetati?Molim te stavi koju sličicu!
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
imar, pogledala sam tvoj vrt i cvijece, mogu samo reci da sam fascinirana onim sto sam vidjela. Uopce je nemoguce bilo sta izdvojiti, jer je sve prekrasno.
Kamenjeri i dekoracije sa panjevima su mi ostali bas upecatljivi. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
teško mi je bilo šta izdvojiti jer je sve redom krasno, rascvjetano i jednostavno pravi kutak za opuštanje tj više njih
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivno,predivno,predivno...
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sve je stvarno prekrasno, ali slijez me ostavlja bez riječi
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Bas mi je zao sto cesce ne navracam ovdje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znaci pohvale treba pretvoriti u djela
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ja to smatram vec dogovorenim , jos samo da utanacimo dan
![]() ![]() Nekako je ovo mesec koga najvise volim, nije previse toplo a i basta mi je mislim, sada najlepsa, jer je mnogo toga u punom cvatu
Na stepenistu sve cvetnije, dok ostici pauziraju margareta i pelargonije neumorne,cak i mladi oleanderi procvetali,
![]() .
![]() ni gr(c)k(i) se ne da
![]() Margarete me podsecaju na planinske padine i zato ih imam na stotine, pa je ovo definitivno njihov mesec, no nisam jedina koja ih obozava
![]() ![]() ![]() Promenjena "postavka" na drvetu bez korena
![]() ![]() Ova je odlucila da se izdvoji iz gomile
![]() ![]() Od svih ljiljana ovaj zuti mi je najdrazi jer promeni boju u toku cvetanja a mala hortenzija sa Braca je cvetala po prvi put
![]() .
![]() ![]() i juca doneta sa mora je procvetala
![]() Ove godine sam nabavila i ruzicastu Oenoteru, jos samo da se ubokori kao zuta
![]() i crnooka mi jutros
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Divno Mimar...uvijek se razveselim kad staviš neku novu fotku....biljke su krasne...a fotografije O D L I Č N E ! Prelijep je ovaj ljiljan koji mijenja boju, suzy preslatka, oenotera posebna, a baš me se dojmio i grčki oleandar....nikad ga nisam vidjela uživo...ali nema veze....na tvojoj slici je "ko živ" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Mimar, hvala na lijepim slikicama i komentarima........... baš se lijepo opustim u tvom vrtu. Nekako mi je po guštu!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno cvijeće baš sam uživala
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
fotografije su stvarno savrsene
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Oleandar, hortenzija, margarete, pelargonije rek'o bi čovjek da si tu negdje blizu mene, sve ama baš sve je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prava cvijetna oaza ured velikog grada!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno izgleda vrt a juca je savršen!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Svaki put se oduševim kad dođem tako da uopće neznam gdje sam od sve te krasote da li na moru, neke su slike ko iz Engleske. Imaš jako puno raznovrsnog cvijeća. Slike sa margaretama su naj,naj..... Ja bi se sigurno tu preselila iz stana u Beogradu
Još jednom skidam kapu........
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ja nisam od onih koji slepo prate trend (barem tako mislim
![]() ![]() ![]() ![]() Znam, to deluje neuredno,prenatrpano ali dok ga ja sredjujem bice ovako (NE)SREDJEN
![]() ![]() I dok se neki peku i prkose suncu neki samo vire iza zaluzina
![]() ![]() ![]() drugi pak, uzivaju u senovitom pogledu
![]() darovi forumasa su uvek u prvom redu
![]() ![]() usvojila sam i ovog malog japanca (hvala na pomoci oko usvajanja
![]() ![]() kombinacija za koju nikada nisam imala hrabrosti
![]() ![]() ![]() Mislim da je ovaj susedov zid savrsen za neki grafit
![]() ![]() ![]() Krosandra se izduzila i drasticno smrsala, valjda je to usrecilo pa cveta li cveta (ko svaka zena
![]() ![]() Korijenko, upravo tako i radim ovde i zivim, samo sam vikendom u Beogradu, kad se uzelim gradske vreve, mada je ta zelja sve manja, valjda mu to dodje s godinama
![]() ![]() Za tebe jos jedan pogled na jedan deo margareta (kao i ruze, nikako da se smeste u jedan kadar, moracu da probam sa terase
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Meni se sviđa ovaj "haos". Ovi pitari su ti super i da li je ovo neka mala škrinja u sredini?
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ma super ovako je i kod mene, a šta mogu kada mi se sve cvijeće sviđa
ovo je prelijepo |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |