Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj kutak za opustanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj kutak za opustanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 35>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 15:00
Mimar, da li je ovo deutzia?? To je grmić koji ja imam ali nisam znala što je, a sada sam pročitala da si ti kod Shashe prepoznala njezin sličan grmić, pa samo da pitam da li je i ovo moje isto. oprosti ako ti smeta moja slikica, obriši ju nakon "identifikacije"  Wink  Hvala!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 12:23

Anaida, to je. Ja sam ove godine kupila i hibrid Deutzia Strawberry Field ali jos nije cvetao, pa jedva cekam  sledece prolece. Na slici je prelepe boje, cim ga vidim ja , videcete ga i vi Wink. Sliku ne brisem, nikad mi nista lepo ne smeta Smile, samo vi slikajte i stavljajte, znacu lakse kod koga sta ima za zicanje LOL.

Baka, u Beogradu nam je stan u samoj blizini Zeleznicke stanice, na par minuta je od Slavije, ako je se secate, a porodicna kuca (odakle vam saljem slicice baste) nam je u centru Pozarevca (grad udaljen 80km od Beograda) pa sam ja nekako i tu i tamo LOL, po potrebi (sin je u Pozarevcu cerka u Beogradu, pa dok ne osnuju svoje porodice ja mu dodjem kao "dezurni" za sve).
Za Vas iz moje baste, s razlogom, prkosi. Godinama su aktuelni, nicu na bilo kakvom tlu, sami se rasejavaju, opstaju i kad ih gazite, jednom recju- neunistivi su . Posle svega sto ste preziveli sigurno je da ga dosta imate u sebi i to onaj pozitivni, pokretacki, pravi...

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 13:17
Mimar sve je super kao i obično,prkosi su mi predivni imam ih i ja ali još nisu cvjetali.Reci mi kako ti napreduje ešinant,da li je počeo cvjetati?Molim te stavi koju sličicu!Thumbs%20Up
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 14:57
imar, pogledala sam tvoj vrt i cvijece, mogu samo reci da sam fascinirana onim sto sam vidjela. Uopce je nemoguce bilo sta izdvojiti, jer je sve prekrasno.
Kamenjeri i dekoracije sa panjevima su mi ostali bas upecatljivi.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 15:49
teško mi je bilo šta izdvojiti jer je sve redom krasno, rascvjetano i jednostavno pravi kutak za opuštanje tj više njihSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 15:50
Predivno,predivno,predivno...
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 23:12
Sve je stvarno prekrasno, ali slijez me ostavlja bez riječi smile89
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 01:06
Bas mi je zao sto cesce ne navracam ovdje Embarrassed...zato sam veceras sisla u kuhinju i naoruzala se s sladoledom (ionako se moram udebljati zato i ne gledam na sat LOL) i pregledala ponovo SVE stranice....Smile....Ja ovdje nista ne izdvajam,ovo se mora vidjeti "uzivo" Big%20smile.... posto si vec napisal gdje zivis,znaci mogu doletiti LOL iz Italije ili doci busom iz Bosne kad budem kuci..volim putovati jos ako uz to imam priliku da uzivam u prelijepom cvijecu onda je zadovoljstvo duplo Big%20smileBig%20smile!!

Znaci pohvale treba pretvoriti u djela Big%20smile...nadam se skorom susretu!! WinkTongue
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 14:32
Ja to smatram vec dogovorenim , jos samo da utanacimo dan Smile i ustanovimo koji je kraci put Wink.
Nekako je ovo mesec koga najvise volim, nije previse toplo a i basta mi je mislim, sada najlepsa, jer je mnogo toga u punom cvatu
Na stepenistu sve cvetnije, dok ostici pauziraju margareta i pelargonije neumorne,cak i mladi oleanderi procvetali,
.
ni gr(c)k(i) se ne da
Margarete me podsecaju na planinske padine i zato ih imam na stotine, pa je ovo definitivno njihov mesec, no nisam jedina koja ih obozava

Promenjena "postavka" na drvetu bez korena Wink

Ova je odlucila da se izdvoji iz gomile LOL po broju latica, krenule su i po sredini
Od svih ljiljana ovaj zuti mi je najdrazi jer promeni boju u  toku cvetanja a mala hortenzija sa Braca je cvetala po prvi put
.

i juca doneta sa mora je procvetala
.
Ove godine sam nabavila i ruzicastu Oenoteru, jos samo da se ubokori kao zuta

i crnooka mi jutros Wink

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 14:39

Divno Mimar...uvijek se razveselim kad staviš neku novu fotku....biljke su krasne...a fotografije O D L I Č N E ! Prelijep je ovaj ljiljan koji mijenja boju, suzy preslatka, oenotera posebna, a baš me se dojmio i grčki oleandar....nikad ga nisam vidjela uživo...ali nema veze....na tvojoj slici je "ko živ" smile186smile79

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 16:33
Mimar, hvala na lijepim slikicama i komentarima........... baš se lijepo opustim u tvom vrtu. Nekako mi je po guštu!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 17:26
prekrasno cvijeće baš sam uživala

smile120
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 23:33
fotografije su stvarno savrsene
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 23:48
Oleandar, hortenzija, margarete, pelargonije rek'o bi čovjek da si tu negdje blizu mene, sve ama baš sve je smile120
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 07:06
Prava cvijetna oaza ured velikog grada!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 08:31
Predivno izgleda vrt  a juca je savršen!Clap
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 09:14
Svaki put se oduševim kad dođem tako da uopće neznam gdje sam od sve te krasote da li na moru, neke su slike ko iz Engleske. Imaš jako puno raznovrsnog cvijeća. Slike sa margaretama su naj,naj..... Ja bi se sigurno tu preselila iz stana u Beogradu
Još jednom skidam kapu........ smile141za cijeli vrt.......
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:11
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Oleandar, hortenzija, margarete, pelargonije rek'o bi čovjek da si tu negdje blizu mene, sve ama baš sve je smile120
Ja nisam od onih koji slepo prate trend (barem tako mislim Smile), vise pratim neki svoj osecaj, ukus i afinitete. U mom vrtu je dosta "starinskih" (uslovno receno) biljaka i mislim da zato u njemu ima izvesne doze nostalgije (sta cu, takva sam Embarrassed, mozda je kriv i moj horoskopski znak) mada pozelim da ubacim i nesto novo pa onda nastaje haos. Nikad, bas nikad nisam imala srca da nesto pocupam i izbacim (ovih dana me muci ona dosadna crvenolisna detelina koja mi gusi sve u kamenjaru, nisam je na vreme obuzdala a i sada je pustam da "divlja" LOL). Uz to, sa putovanja donesem uvek neki zeleni suvenir (prednost imaju jer su  besplatni Big%20smile) i tu nastaje zesca guzva izmesanosti i razlicitosti.
Znam, to deluje neuredno,prenatrpano ali dok ga ja sredjujem bice ovako (NE)SREDJEN Wink. Ja se savrseno snalazim u tom svom haosu Smile!
I dok se neki peku i prkose suncu neki samo vire iza zaluzina LOL

drugi pak, uzivaju u senovitom pogledu

darovi forumasa su uvek u prvom redu smile82

usvojila sam i ovog malog japanca (hvala na pomoci oko usvajanja smile78

kombinacija za koju nikada nisam imala hrabrosti LOL (kada je garderoba u pitanju Wink) ali ovde, sto da ne ?!
Mislim da je ovaj susedov zid savrsen za neki grafit LOL, vezbam vredno ovih dana  da se ne izblamiram kod njega. Bice sigurno iznenadjen, ako se uskoro ne javim, znacete kako Ouch
Krosandra se izduzila i drasticno smrsala, valjda je to usrecilo pa cveta li cveta (ko svaka zena LOL)

Korijenko, upravo tako i radim ovde i zivim, samo sam vikendom u Beogradu, kad se uzelim gradske vreve, mada je ta zelja sve manja, valjda mu to dodje s godinama Wink. Vise odem zbog neke pozorisne predstave, kakvog koncerta ili da prosetam sa cerkom (srecom prerasla je one celodnevne soping-setnje Wacko pa je ili neka kafica ili neko putovanje).
Za tebe jos jedan pogled na jedan deo margareta (kao i ruze,  nikako da se smeste u jedan kadar, moracu da probam sa terase Lamp)

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:23
Meni se sviđa ovaj "haos". Ovi pitari su ti super i da li je ovo neka mala škrinja u sredini?

život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:46
ma super ovako je i kod mene, a šta mogu kada mi se sve cvijeće sviđa
ovo je prelijepo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.