Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Podranea-Pandorea
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Podranea-Pandorea

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 19>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 14:31

I moje su izgleda ušle use !!!Ne mogu reči da od njih  ništa !!  Sve su žive, imaju mlade nove grančice, ali tko će bre, dočekat prve cvjetove !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 17:30
i moja kasni sa cvatnjom. lani u ovo doba je uvelike cvala a sada tek formira pupiće. i moja je, ko da je ušla use.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 13:22
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Mislim da ću novu, mladu imati iz reznice. Ona sa Brača je izgeda smrzla  a i ova koju sam kupila na aukcijama
CryCry

Da, smrzla je i podranea i pandorea i sada imam nove zakorjenjene  reznice ali me ne pitajte što je  o listu mislim da je  PANDOREA.

Rijeka

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 21:37
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Ovo je moja mala pandorea, uzgojena iz grančice. Još ne cvjeta, ali zato ima šarene listove
Otok,kakva ti je pandorea,dali je zimu preživila'

Preživjela je, ali čini mi se da je manja nego što je bila, pušta novu grančicu...
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 21:33
Mislim da ću novu, mladu imati iz reznice. Ona sa Brača je izgeda smrzla Confused
Rijeka

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 22:35
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 20:55
Koji je naziv za tu sarenolisnu pandoreu?
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 20:02
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Ovo je moja mala pandorea, uzgojena iz grančice. Još ne cvjeta, ali zato ima šarene listove
Otok,kakva ti je pandorea,dali je zimu preživila'

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 19:36
moja definitivno ove godine nece izrasti,smrznila mi se a tako mi je zao obozavala sam je
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 19:31
A Jagoda bila kod mene i nije nam ni na pamet palo da popričamo o ovome, a kamoli da je ponese !!  Bem ti žurbu !!

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 16:27
A moja još ne daje znakove života pa neznam dali će krenuti...Confused
Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 10:24
Jagoda, jel da odma vadim ove dvije mlade, i da te čekaju ???smile79  Revanš za tvoje perunike !!!

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 00:21
Moja se pandorea izgleda osušila. Nema nikakvih izdanaka iz korjena a stabalce je suho....Još ću malo pričekati možda ipak nešto nikne iz korjena..Baš mi je žao imala sam je dvije godine i lijepo je cvjetala...CryCry
sutra je novi dan
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 18:25
ja sam moju krivo posadila na vjetrometinu. kako je bila jaka zima a nisam je ničim zaštitila bojala sam se za nju. počela je listati!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 16:44
Moja podranea je olistala, a pandorea u plasteniku vec naveliko cvate. U Splitu se jedna velika pandorea,koju pratim vec vise godina, skroz smrzla, ne znam hoce li baciti iz zemlje nesto.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 13:03
A ja sam uspijela dobiti biljčice iz sjemenja !!  Sačuvala sam od jeseni ogromnu mahunu, i sjemenke zasijala u teglu sa odraslom podraneom, sada samo moram cijelu staru sa svom zemljom prebaciti u neku ogromnu teglu !!

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2012 u 14:23
hvala ,natalija ,onda je necu dirati ,cekati cu jos mozda i moja potjera iz korijena,jer iz grancice nema gdje
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2012 u 06:20
stefica ako je zelena grančica, onda je živa

moja podranea je unatoč zaštiti ostala suhih grana, s obzirom na temperature kod mene ove zime, mislila sam da je gotova

ali prije 2 dana sam primjetila nove listiće koji izbijaju iz korjena
potjerala je ranije nego lani pa se nadam da će ove godine stići cvjetati
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 19:37
mozete li mi pomoci,moja je pandorea izmrzla,iz zemlje viri samo grancica od 5 centimetara/zelena/bez lista i bez koljenca,ima li nade da potjera iz korjena,zasadena je prosle jeseni i cvjetala je,nalazi se u loncu
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 12:44

Ne po mome vrtu, nego po Hrvatskoj i sire. Nije imala sjeme moja.

OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.