Podranea-Pandorea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 19> |
Korisnik | ||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I moje su izgleda ušle use !!!Ne mogu reči da od njih ništa !! Sve su žive, imaju mlade nove grančice, ali tko će bre, dočekat prve cvjetove !! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
i moja kasni sa cvatnjom. lani u ovo doba je uvelike cvala a sada tek formira pupiće. i moja je, ko da je ušla use.
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Da, smrzla je i podranea i pandorea i sada imam nove zakorjenjene reznice ali me ne pitajte što je o listu mislim da je PANDOREA. ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Preživjela je, ali čini mi se da je manja nego što je bila, pušta novu grančicu... |
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Mislim da ću novu, mladu imati iz reznice. Ona sa Brača je izgeda smrzla
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
fatka možda charisma, prva sa ovog linka
http://www.gardeningwithangus.com.au/plant-index-page.php?genus=Pandorea |
||
![]() |
||
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
|
Koji je naziv za tu sarenolisnu pandoreu?
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
moja definitivno ove godine nece izrasti,smrznila mi se a tako mi je zao obozavala sam je
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
A Jagoda bila kod mene i nije nam ni na pamet palo da popričamo o ovome, a kamoli da je ponese !! Bem ti žurbu !!
|
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
A moja još ne daje znakove života pa neznam dali će krenuti...
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
|
Jagoda, jel da odma vadim ove dvije mlade, i da te čekaju ???
![]() |
||
|
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Moja se pandorea izgleda osušila. Nema nikakvih izdanaka iz korjena a stabalce je suho....Još ću malo pričekati možda ipak nešto nikne iz korjena..Baš mi je žao imala sam je dvije godine i lijepo je cvjetala...
![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
ja sam moju krivo posadila na vjetrometinu. kako je bila jaka zima a nisam je ničim zaštitila bojala sam se za nju. počela je listati!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
|
Moja podranea je olistala, a pandorea u plasteniku vec naveliko cvate. U Splitu se jedna velika pandorea,koju pratim vec vise godina, skroz smrzla, ne znam hoce li baciti iz zemlje nesto.
|
||
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
||
![]() |
||
|
A ja sam uspijela dobiti biljčice iz sjemenja !! Sačuvala sam od jeseni ogromnu mahunu, i sjemenke zasijala u teglu sa odraslom podraneom, sada samo moram cijelu staru sa svom zemljom prebaciti u neku ogromnu teglu !!
![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
|
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
hvala ,natalija ,onda je necu dirati ,cekati cu jos mozda i moja potjera iz korijena,jer iz grancice nema gdje
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
stefica ako je zelena grančica, onda je živa
moja podranea je unatoč zaštiti ostala suhih grana, s obzirom na temperature kod mene ove zime, mislila sam da je gotova ali prije 2 dana sam primjetila nove listiće koji izbijaju iz korjena potjerala je ranije nego lani pa se nadam da će ove godine stići cvjetati |
||
![]() |
||
|
mozete li mi pomoci,moja je pandorea izmrzla,iz zemlje viri samo grancica od 5 centimetara/zelena/bez lista i bez koljenca,ima li nade da potjera iz korjena,zasadena je prosle jeseni i cvjetala je,nalazi se u loncu
|
||
![]() |
||
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
|
Ne po mome vrtu, nego po Hrvatskoj i sire. Nije imala sjeme moja. |
||
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |