|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 39> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
i ja sam primijetila da uglavnom 3-4 osobe komentiraju decoupage uratke...nisam to povezala sa izoliranjem, mislila sam da ljude jednostavno to ne zanima, ali kad ovako to sročiš, možda i ima nešto u tome
![]() s druge strane, ni ja ne komentiram cvijetni dio baš ažurno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
cleopatra, welcome to club...i mi smo se razbacale širom lijepe naše u potrazi za tanjurima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Mislim da u RL ima i previše tipičnog " hrvatskog jala " i da ga nije potrebano prenositi i na forumsko " druženje "
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
meni je općenito jal jedna jako ružna karakteristika koju nikako ne razumijem...nije u mom mentalnom sklopu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Ne nisam mislila u tom smislu...već da određeni članovi izoliraju određene članove i njihove teme... Ima zanimanja za decoupage... Pmalo kad se pojave novi članovi kako ih se komentira dok se neke ( od strane starih forumaša ) uopće ne komentira....nije li to onda izoliranje ![]() Ali nema veze, nas par sa ovog dijela foruma imao dovoljno ljubavi za sve stare i nove članove ovog Foruma ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
nek im bude...jalne ionako ne želim na svom topicu, di ćeš ljepše
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
nemojte cure tako...pa ni vi ne idete u teme o vrtovima i cvijeću /a ovo je prvenstveno forum o cvijeću/
svatko neka bude tamo gdje ga nešto zanima
pa ni ja nisam iskomentirala svaki uradak u ovom dijelu a ni vi niste moje
nitko od nas nema obavezu da to radi
čemu od toga praviti priču ?
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() |
upravo tkao kako je i iris rekla....
svatkog nesto zanima... ja redovito pogledam i divim se slikama i vasim radovima... ali ne rijetko komentiam i pisem jer neznam nista o tome....
i nije tako crno... pa ima jako zainteresiranih za decoupage ...
ovo prvenstveno forum o cvijeću i ako se ne varam zbog velikog interesa o decoupage smo i otvorili samo za Vas i podforum, jer vas ima tako jako puno....
tako da ne treba se zaliti nego biti ponosni stste dio te ekipe... koja uz cvijeće voli i zna i izrađuje tkao predivne radove!!!
no kako iris kaze ne treba praviti pricu o tome... opustite se i uzivajte i sve nas i dalje usveselite sa svojim uradcima....
a sada dozvolimo da miškopiško nastavi dalje sa svojom temom gdje je stao.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
naravno...zato sam i napisala da ni ja ne idem na cvijeće baš ažurno i ne komentiram...svatko ima neki svoj veći ili manji interes...drago mi je dok netko kaže da mu se neki moj uradak svidi, ja nastojim isto tako pohvaliti,...naravno da ne mogu sve, niti stignem niti vidim...nekad se prebrzo odvija komunikacija pa ni ne stignem uletiti
![]() uglavnom, meni je jako lijepo na forumu, ovdje su mi stvarno dobre vibre i ne bih htjela sa nikim neki loš odnos...čak dapače, mislim da ovdje ima divnih ljudi...
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
Konačno nađoh vremena da pregledam slike(ne samo ove nego i od cvijeća) i šta nađem!!!!!
![]() Miškopiško,dotukla si me.Sve se bojim ostale teme otvarati(nemam više slina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mali osvrt na gore napisano....cure,ne tako gledati.Većinu mojih slika nitko nije komentirao(neću reći pogledao jer to ne znam,ko ni vi za svoje)i nikada nisam pomislila...vidi ljubomornih,neće komentirati.Možda nemaju komentar,možda im je bezveze stalno pisati-krasno,divno,fenomenalno...možda pogledaju i odu,a možda ih ne zanima
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
jao decki i curke... u ovih par dana mog odsustva....ja niiikako ne stignem sve proci......
![]() slazem se sa svima vama u svakom slucaju...pa ne stigne svatko prokomentirati...ja se isto tako zaustavljam i na predivnim slikama cvijeća i dobrim komentarima...ali jednostavno ne komentiram ![]() ![]() joj mislim da sam malo odlutala u neki drugio forum ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
![]() |
ja se na nikoga ne ljutim...nadam se da ni meni nije nitko ništa zamjerio...za mene je ovo case closed
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
malo smo razmijenili mišljenja i sad idemo dalje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
Mislim da poneki članovi čak i pretjeruju sa komentarima (npr. moja okruglost) a ima ih koji i nisu tako blagotipkaljivi pa samo škicaju. Netko reče "voajeri" pa neka ih, neka si napune srčeko lijepih radovima i neka osjete dio naše radosti. Stvarno neki puta ponestane riječi za opisivanje doživljaja uradaka. Moram priznati da mi "sline cure" na radove pravih majstorica (namjerno neću spominjati imena), obavezno prvo pregledam te radove a istina je da novim članovima pišem komentare. Iz vrlo jednostavnog razloga, novima, početnicima treba dati poticaja jer da sam vidjela vaše radove prije no što sam počela čupkati, lijepiti i mackati nikada mi ne bi palo na pamet staviti fotkice svojih. Vaši me radovi doslovce tjeraju da radim više, da se potrudim više i da barem pokušam napraviti nešto bolje.
Ovaj me forum oduševljava i "drži" baš zbog pozititvnih vibracija, baš zbog toga što sam vrlo rijetko primjetila neke ružne stvari a njih mi je dosta u stvarnom životu.
Prijedlog: hajmo tete/salvete organizirati kavicu!
Tanjura prozirnog stakla nema u Ofertissimi niti za naručiti u skladištu, možda ima zaostataka ponekim manjim prodavaonicama (provjeriti Dionu)
|
|
![]() |
|
![]() |
što se tiče tanjura, ja sam zvala offertissimu Bjelovar i imali su svega par komada onih duguljastih kao tacnice...ali samo otisak ribice na njemu
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Opa, tu se svašta događa!!!
Malo ću samo prokomentirati...nadam se da me nitko neće pogrešno razumjeti!!!
Admin je dobro rekao: ovo je prvenstveno forum o cvijeću, ali budući da su na ovom forumu sve dragi ljudi otvorili su podforum o salvetnoj tehnici zbog velikog interesa. Osim toga i meni osobno nekada bude naš forum preopširan pa ne nađem sve teme, nego ih još uvijek otkrivam. Postoji mogućnost da mnogi i nisu našli salvetnu tehniku...ili ih više interesira cvijeće...ili nemaju vremena pa si na brzaka pogledaju ono što ih interesira...ili ih salvetna tehnika jednostavno ne interesira... ili gledaju a ne komentiraju!!!Razloga može biti više ali drage moje majstorice nemojte da vas to smeta,jer kao što miškopiško reče ni ona ne ide puno po cvijeću tražiti, pa tako smatram da stvarno nema potrebe za ljutnju.Tko hoće može doći i pogledati a tko ne želi ne mora.
I možda jedan prijedlog: da se na kavicu uključe i članovi ovog podforuma, pa će ostali a među njima i novi članovi skužiti da postoji i ovaj podforum. Ne znam da li ste primjetili ali imamo jako veliki priljev novih forumaša koji se vjerojatno još ne snalaze dobro pa kada vas na kavici upoznaju možda dođu i u "salvetnu" !!!
Uh, mislim da sam dobila napad ispiracije....
U svakom slučaju nemojte se ljutiti nego izlažite svoje radove, ja ću im se prva diviti, a vjerujem i mnogi drugi!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Kao što je rekla Miškopiško, i za mene je ovo case closed...
Btw, samo mislim da je većina " miss the point " ![]() ...ali nema veze...ima i drugih foruma ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
mislim da sam nekaj zeznula, nema veze htjela sam reći da mi je super, salvetička za 5, miškec bravo!!!!!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |