cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Korisnik | |
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve mi se sviđa do jednoga, ali moram izdvojiti one prve podloske za case - one bijelo plave. prekrasni su i meni bi ih bilo zao ne objesiti na zid
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
puno zgodnih radova,tanjur s narcisom mi je baš....slatki
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
TX.....nema zurbe......... ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaaa,koji radovi,preedivnooo
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma sad trenutn skupljam te šalice da naoravim kutiju za čaj....pa su ove baš zgodne, teško nalazim da je baš čaj, pa onda mogu proći i šalice, osim ak u njima nije kava....
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Buba, je ti to patiš na šalice??? Našla sam još jednu salvetu za tebe na tu temu ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
cleo radovi su divni posebo one šalice!!
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
ja imam jednu drugu ideju, ali još nisam nabavila materijal koji mi je potreban za okvire. .ali bit će uskoro. .pa poslikam. .
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Cure, hvala svima ne pohvalama, ali u zadnje vrijeme malo štrajkam, a i ti svi radovi su bili napravljeni tak iz dosade, moram priznat. .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
U ptpunosti potpisujem Miškopiško...samo bi još dodala da mi je kutijica za zlatnim listićima prekrasna a i bijela flaša je posebna ![]() Opet si bila jako vrijedna....bravao Cleo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
kutija i boce su mi slatkisi
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
tra la la ja sam naručila salveticu,super je SVE. Šalice hmmmm .Ja sam kod staklara dala rezati stakla i bušiti rupicu pa mi ne treba nikakvog okvira, je da je malo skuplje u početku ali mislim da se isplati. Možeš pogledati na mojoj prvoj strani.
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
opa cleo.....ti bila jako vrijedna.........ovo je naj
![]() i ako imas tu salveticu za čenđanje...... ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Cleopatra radovi su više nego dobri, dapače radovi su super...
Ali bih ipak izdvojila onu sa kanticom i kuhinjskom krpom. Nekako mi odskače od ostalih radova, ali bez obzira i ostali su prelijepi.
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
lijepo, lijepo one prve slicice sa salicama su mi bas fora |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
hej cleopatra...sve mi je lijepo, zanimljivi su mi ovi detalji sa kontur pastom (npr. ova zadnja imitacija heftanja |
|
![]() |
|
I ovo je veliki plastični tanjur. .
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
evo, konačno sam nešto poslikala, pa pogledajte. . .
![]() ![]() To su mala stakalca, nisu još dovršena, mislim ih upotrijebit za podloške za čaše. .
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
mam bu 25 slika ili više
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |