kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 80> |
Korisnik | ||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Kaj sad to treba značiti!?!?!? Pa samo sam s time željela dočarati oduševljenost njenim radovima ![]() |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|||
proljece, misko,cure drage puno vam hvala..al ste brze s komentarima,tek sad san skuzila da ste postale.proljece bas smo se mimoisle
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|||
ma znam
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
A ja mislila kak si ti mislila pa kaj naručujem od nje kad i ti imaš isti ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|||
nemoze covijek ni na telefon od vas da se javi
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||
ihihihiiihiiiii
|
||||
![]() |
||||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|||
bravo kaćo
|
||||
![]() |
||||
|||
sad vise neznam ko me sta pitao..a pitale ste nesto,jel tako
||||
![]() |
||||
|||
ako se pitate,ovo gore su moji sinovi kad su posli u prvi osnovne,a gore povise su meni najbitnije osobe,poza mojih sinova i mm,moje sestre i roditelji i ja među njima,naravno...jos jednom hvala najljepsa na prekrasnim komentarima
![]() edit:zaboravih napomenit da su moji decki sad veliki magarci,ovo je slikano prije 10-12 godina |
||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|||
Ajme draga, gle čuda...Nema te par dana kad ono otvorila dučan u Stobreču!!!Sram nas bilo, nismo ti niti do koljena sa količinom radova, ti i Jassi si možete prošetati ruku pod ruku, nismo vrijedne vaših komentara
![]() |
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
Ja ću reći da su svi ramovi lijepi kao i sinčeki, ali meni osobno je drugi po redu najljepši...Samo nam još reci gdje ti sjediš na grupnoj slici, da upoznamo te čarobne ruke.
|
||||
![]() |
||||
|||
evo me draga,da ti cas odgovorin na ovo pitanje..evo ovako,predzadnja slika:crveni lak u spreju,krakl i na kraju bijeli akrilni pomijesan sa malo oker tempere...zadnja sve isto samo sto je umijesto crvenog laka zeleni ![]() |
||||
![]() |
||||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|||
Predivnno... ali imaš lijepu kutnu stalažu.. ak smijem komentirati!
Stavrno su mi štosne ove tvoje kombinacije podloga.. hrabro i jako lijepo!! |
||||
![]() |
||||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|||
Saleta se lijepi na kraju.. jel tak?
Evo sada ugledah i tvoje okvire... ma predivno!! |
||||
![]() |
||||
|||
draga ja san ti domacica,dakle slobodnog vremena na pretek... ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Predbilježim se i ja....ak smijem!!
|
||||
![]() |
||||
|||
draga hvala ti najljepsa na komplimentima,ja salvetu uvijek stavljam na kraju,jos se nisam usudila drugacije...za pitare cemo se dogovorit,samo da ih bude..nekako me strah za ove sa drvenom ruckicom,koliko se sjecam nije ih puno ostalo na polici ![]() |
||||
![]() |
||||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|||
ajme vrijednice, kolko si ti toga napravila,
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ja sam ih i bojala i ukrasavala,nije mi odgovarala njihova prvobitna boja.ispocetka sam si komplicirala,pa san radila sa kraklom,znaci tri sloja pituravanja..poslije sam samo jedan,i tako si puno olaksala cijeli posao ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
draga sijecas se kad san ti rekla kako mi bude neugodno koliko radova iman svaki put,e i dalje mi je neugodno..da znas.hvala ti na lijepom komentaru,ovo o meni i jassi necu komentirat,drzim da se salis ![]() |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |