|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 50> |
Korisnik | ||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
Hvala svima znanim i neznanim koji odvoje vrijeme i šeću mojim malim vrtom.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() |
|
Nema na čemu! Samo nikako da dnevnik otvoriš. Polako se pripremaj i na to, uskoro će proljeće. Prije spavanja obavezno moraš napisati raport o dnevnim radovima u vrtu
![]() |
||
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
Molim, veselo prošećemo tvojim vrtom i opuštamo se!
Jedva čekamo proljeće!
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
napokon sam i kod tebe svratila....jako lijep vrt
![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() |
|
Ponovo sam pregledala slike tvog cvijeca i tvog vrta...kako ce biti lijepo navratiti ovdje na proljece!!
![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
Ja gliciniju nikada ne režem po zimi, odnosno režem ju kada već malo zatopli i kada se već vidi gdje tjera pupove, a što je stradalo od zime. Možda to nije, a vjerojatno nije po propisima, ali uvijek je bujna i puuuuna cvijeta ( pogledaj u "naše dvorište"). Ja sam iz Ivanić-Grada.
|
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
|
Tija i mene čekaju veli radovi u vrtu, zato često šetam po tvome...predivno, slatko, s mjerom
![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
G dragi, dnevnika biti neće ali tu češ naći sve informacije o mom vrtu, ako ćete zanimati naravno.
Minimode, Bergenia, Iris i Dzomba hvala na lijepim riječima. ovo je lijepi podstrek za dalje.
Kat.rea svugdje piše da je treba obrezati u 1. i 9. mjesecu. Koliko je stara tvoja Wisteria, moja je tri godine?
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
Moja glicinija je stara 12-13 godina. U temi glicinija sam opisala kako ju ja orezujem, pa probaj primjeniti.
|
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() |
|
Idem i ja procitati jer ju ima moja sestra u Bosni i bas me je pitala da li me interesuje da je imam u mom dvoristu
![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
![]() |
|
Kat.rea hvala na savjetu, ali tvoja je 10 godina starija od moje i prošla je "dječje bolesti", vidjet ću kako će biti ove godine. |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
|
Hej Tija, samo sam navratila da vidim ima li šta novo - mislim na slikice, a ono vidim svi šetaju tvojim vrtom, pa nije ni čudo kad je tako lijep.
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
![]() |
|
Pa evo šetam Tija tvojim vrtom i samo mogu reći da je"ostala sam bez teksta"baš po mom guštu.Jako mi se sviđa
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Novog u mom vrtu nema puno, osim što je danas moj dragi pošpricao ruže i stabalca sa crvenim uljem. Tulipani i narcise se polako probijaju van. Ništa posebnog, sve je u niskom startu i samo čeka Sunce i toplinu pa da krene nezaustavljivo.
A fotografija bude naravno samo dok bude što za slikati.
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
Baš sam te i ja htjela pitati kad će biti koja nova fotografija !
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Niho draga ako se umislim ti si kriva, hvala na lijepim riječima.
Hoyice nemojmo biti nestrpljivi jako... biti će svega
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
Znam, zato sam nestrpljiva
![]() |
||
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
AJ Hoya ljubomorna
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Nisam, nisam, ja volim vidjeti njene biljke, a onda malo kopirati !
|
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 50> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |