Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 73> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svim mojim posjetiocima u vrtu,što obilaze moje biljčice!!Evo,poslije duge,teške i hladne zime napokon i kod mene krenulo sa cvjetanjem kako treba..Za početak makovi sijani od sjemena koje sam dobila od mak..Morala sam slikati jer su mi izgledali kao munijaturni bonsai..To je slikano prije nego sam ih pikarala u zasebne saksijice..Kada pogledam ovu sliku,u glavu mi dođu stihovi koje sam nekada davno pročitala..
''Jeste li ikada istinski pogledali biljku koju imate kod kuće? jeste li dopustili tom poznatom, ali i tajanstvenom biću koje nazivamo biljkom da vas poduči svojim tajnama? Jeste li zamijetili koliko je duboko smirena? Da je okružena poljem tišine? Onog trenutka kad postanete svjesni tišine i mira koji zrače iz nje, ta biljka vam postaje učiteljem.'' ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasan vrt. Imaš puno prekrasnog cvijeća a ovi tulipani
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Alisa, pa ovo još nigdje nisam vidjela. Šteta što nam nisi ovu ljepotu slikala, a možda i jesi, iz udaljnosti da se vidi cijeli vrt. Svaka ti čast preljijepo je sve, osobito tulipani. Vidim prelijepa bijela srdašca. Ja sam ove godine uspjela nabaviti roze jer ih je željela moja curica. Rekli su da ovih dana očekuju i bijele pa ću ih kupiti, baš su krasni.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ja stvarno neznam kako da rijecima opisem ovu divotu...Koliko tulipana ...wauuuuuuuuuuuu
Svaka cast na tolikoj kolekciji ...predivno je ... ![]() ![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pravo raskošno proljeće kod tebe,lijepa,velika kolekcija tulipana
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Drage moje hvala vam što obilazite moj vrt!Tikvić bit će slika,sezona tek počela!
Free,vanilin grm sam kupila predprošle godine al mi je kilavio svo ovo vrijeme.Prezimljavao je u stubistu bez problema al kad sam ga iznijela napolje,ovog proljeća on propao..Prezimljavao je na od oko 12c. Tibuchinia je prezimila,nedavno je dobila novu zemlju i novu saksiju jer se uduplala od prošle godine.Iznijela sam je u baštu,slikat ću je dok bude malo više listova na njoj.Sad je onako nikakva tek izašla iz zime.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Danas sam se na prstima ušuljala u tvoj vrt i mislila sam ga tako na prstima i napustiti, ali .....nebi bio red da nakon prelistane teme od prve do posljednje stranice ...samo tako nestanem !! A puna sam dojmova i pitanja !!
Prekrasne ruže, prekrasna zvjezdasta ljubičasta magnolija, tvoji tulupani svih mogučih boja i oblika ...jednom rječju..vrt za pamčenje i za redoviti dolazak u šetnju !! Lani si kupila vanilov grm ...kako ti je preživio zimu, na toplijem ili hladnijem mjestu !! Kakav je sada ? I jel ti prezimila timbuchina ? Jel može koja sličica njih ? Lijepi pozdrav ti ostavljam, Free ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Alisa dugo smo čekali slkice iz tvog vrta i moram ti reći, da je raskoš koju si nam pokazala, bila vrijednatog čekanja.
![]() ![]() Nemoj nas ponovo ostaviti, da tako dugo čekamo. |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
alisa divno sve perfektno
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
takve ja ljude volim, koji znaju što žele, želim ti da ih još barem 20 vrta nađeš, i naravno onda da ih imaš gdje metnuti
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Hvala vam,cure!GT. imam puno vrsta tulipana,ni sama neznam koliko,godinama ih skupljam.Ima ih sa raznih strana svijeta..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
zaista prava raskoš kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
pa koliko ti to vrsta tulipana imaš?
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prava raskoš u tebe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno,
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kolekcija tulipana ti je krasna, kao i ostale biljke koji si nam pokazala.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje na posjeti i lijepim komentarima...
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Potpisujem loricu
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |