Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I ja se igram...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

I ja se igram...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 25>
Korisnik
Poruka
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 09:43
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

prekrasno si to izvela, prava majstorica.Baš me zanima, a nadam se i ostatak forumašica koje pratimo tvoj rad, koji su komentari na novouređenu djevojačku sobu.

Svi komentari su bili (nije da se falimEmbarrassed) izrečeni sa oduševljenjem jer sam od nečeg što je praktički bilo bačeno, napravila nešto lijepo. Ali glavni komentator tj. vlasnik sobe i ormara u njoj - moja kći dolazi doma tek za UskrsCry, nismo se vidjele jako dugo. Slala sam joj slike i ona je prezadovoljna što mi je najbitnije.
Baš mi je drago što vam se sviđa i što sam nekima dala ideju da se upuste u taj posao. Mene on jako veseli...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 09:50
Ovu drvenu kašiku sam jučer napravila za prijateljicu i otišla je skupa sa kutijom za keksCry...

Photobucket

Photobucket

I još malo pitoricca...

Photobucket

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 10:33
Sanjam pittorico ti je taaaaako lijep.....ma sve radovi su ti jaaaako lijepi i prozračni....

Bravo!!!
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 10:47
Hvala ti proljeće!
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 11:08
Odlični su ti radovi, smile55
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 11:11
super su ti "kuhače" ali i kutija. A što se tiče komentara ja sam mislila da je cura došla kući pa vidjela uživo, kad si napisala da je stigao materijal iz Lumosa - a to ona poslala.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 15:22
Kuhače su preslatke! Izvrsna ideja! smile188
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 10:39
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

super su ti "kuhače" ali i kutija. A što se tiče komentara ja sam mislila da je cura došla kući pa vidjela uživo, kad si napisala da je stigao materijal iz Lumosa - a to ona poslala.

Da, "materijal" mi je moje drago dijete poslalo a i danas je rekla "skočiti" do Lumosa jer sam joj naručila rižin papir da vidim kako i to izgleda a evo cure sa foruma kažu da su dobili i lijepih salvetica, pa tko zna, možda me iznenadi još nečim...
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 09:37
Nešto novih radova...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 10:06
 izvrsna ideja sa kuhačom! Bravo!!!!
ANĐELKA
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 10:12
smile227Sve je prekrasno i posebnosmile71
meni je super u životu
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 13:22
Uuuu super kutija za uskršnje keksiće!! Dobra ideja Tongue
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 14:22
Thumbs%20Up predivni radovi, pogotovo kutija za kekse i kuhače.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 14:26
sanjam nemas pojma koliko me odusevis svaki putasmile141
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 14:56
ajmee, sanjam...evo, sad sam dva puta pregledala stranicu po stranicu i ne mogu vjerovati da mi je sve ovo promaklo!!! to je taaako lijepo, nemaš pojma kako mi se sviđa...ne znam šta bih izdvojila...oprosti, oprosti, oprosti...od sad svaki dan svraćam na tvoj topic vidjeti ima li šta novosmile120
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 18:43
Kutija je jako slatka, ali doista moram priznati da su me kuhače oduševile iz prve! smile91
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 08:08
Vau, koliko lijepih poruka sam dobila, ma sad sam sva Big%20smile, hvala vam svima puno!!!!TongueTongueTongueTongue
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 08:44
Sanjam ti si zaslužila lijepe poruke jer su ti radovi super...Tongue
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 09:13
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Sanjam ti si zaslužila lijepe poruke jer su ti radovi super...Tongue

Hvala od srca!
Ovo je još jedan darak za nekoga.

Photobucket

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 09:18
Prelijepe stvari!!smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.