I ja se igram... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 25> |
Korisnik | |
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svi komentari su bili (nije da se falim
![]() ![]() Baš mi je drago što vam se sviđa i što sam nekima dala ideju da se upuste u taj posao. Mene on jako veseli...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sanjam pittorico ti je taaaaako lijep.....ma sve radovi su ti jaaaako lijepi i prozračni....
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
Hvala ti proljeće!
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Odlični su ti radovi,
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
super su ti "kuhače" ali i kutija. A što se tiče komentara ja sam mislila da je cura došla kući pa vidjela uživo, kad si napisala da je stigao materijal iz Lumosa - a to ona poslala.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kuhače su preslatke! Izvrsna ideja!
![]() |
|
![]() |
|
Da, "materijal" mi je moje drago dijete poslalo a i danas je rekla "skočiti" do Lumosa jer sam joj naručila rižin papir da vidim kako i to izgleda a evo cure sa foruma kažu da su dobili i lijepih salvetica, pa tko zna, možda me iznenadi još nečim...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
izvrsna ideja sa kuhačom! Bravo!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Uuuu super kutija za uskršnje keksiće!! Dobra ideja
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sanjam nemas pojma koliko me odusevis svaki puta
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ajmee, sanjam...evo, sad sam dva puta pregledala stranicu po stranicu i ne mogu vjerovati da mi je sve ovo promaklo!!! to je taaako lijepo, nemaš pojma kako mi se sviđa...ne znam šta bih izdvojila...oprosti, oprosti, oprosti...od sad svaki dan svraćam na tvoj topic vidjeti ima li šta novo
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kutija je jako slatka, ali doista moram priznati da su me kuhače oduševile iz prve!
![]() |
|
![]() |
|
Vau, koliko lijepih poruka sam dobila, ma sad sam sva
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sanjam ti si zaslužila lijepe poruke jer su ti radovi super...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijepe stvari!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |