maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 66> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
neven
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bozikovina
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Sve je za 5,bravo samo tako nastavi,a ova ruža je predivna!!!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ma kod tebe je prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
jos ja imam u planu toliko toga posaditi jer mjesta imam i nije to bas toliko puno cvijeca al samo trebam vremena i moram nauciti nazive kako bi mogla i od vas traziti upute za kupovinu...bas si razmisljam kako nemam niti jednu puzavicu za van al kad neznam naziv mogu se f**kat... hvala na lijepim komentarima al bez vas svih moj vrt bi bio siromasan...zato
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Gledam onaj gornji kaktus, koji super oblik
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svake godine ce biti sve lepse i lepse,to kazem iz iskustva
![]() ruza na zad.slici ima predivnu boju |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Maslačak7, ti ljiljani su mi predivni
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Zadnji put sam bila u tvom vrtu kad si tek dobila hrpu sjemenja od forumaša, imala sam sad čega vidjeti i pročitati. Imaš pun vrt lijepih biljki a vidjet ćeš druge godine, kad se to još razraste
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hvala curke na posjeti... svasta sam posadila ,puno toga nije niknulo al popunio se cvijetnjak novim biljcicama...jos puno posla ima al polako... drago mi je da vam se svida... kaktusi su tek posadeni pa su male pupice,a ruzu sam od tetke uzela i dofurala sebi na more... inace ju ona ima kao puzavicu...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Umorih se od toliko biljaka(u zaostatku sam pa puno toga treba pregledati)
![]() Za pola biljčica ,što sam ti poslala,ni ja ne znam kako se zovu tako da ,ako te zanima,stavi na identifikaciju
![]() Prekrasno ti je cvijeće,sve redom
![]() Ako ima još nešto kod mene,a da hoćeš,samo ti "zabilježi"i javi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepo ti je cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
shasha-moze nema problema,bit ce mi drago tebi poslat stogod posto si ti mene obdarila.. a kod tebe sam snimila svasta al ipak necu sve trazit sramota me vise...
štefica-hvala na posjeti
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma daj,samo ti traži,višak je zato da se podjeli,a viška se uvijek nađe
![]() Hvala ti za ljiljane no kako si ti tek u stvaranju svog vrta,sve me sram bilo uopće i tražiti a u međuvremenu mi je Hoya ponudila takve ljiljane.Bum njen vrt opelješila,dok se tvoj ne razraste a onda ću tvoj
![]() |
|
![]() |
|
ma ja rado dam sta god imam.lijepo je dobiti al je jos lijepse i pokloniti ,zar ne? |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
evo nesto novih slika ...malo jer me komp nervira
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |