anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 48> |
Korisnik | |||
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Na kakav način je izrađen 3d. Meni se čini da je prefarbano s kristal lakom?!
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
malo vrijedna??? ma bila si puuuuno vrijedna! jako lijepo |
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||
Anastazija tvoji su mi svi radovi lijepi i sa stilo ali reci mi gdje kupiš ove staklene tanjure. Posebni su i tanjuri i motivi. I još nešto kako i čime si bojala onu bijelu bocu s tri ružičaste ruže. Pre prelijepa je
![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Anastazija radovi su ti odlični...
Ne znam šta bih izdvojila, jer sve što si napravila meni osobno je prekrasno!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
a jeste me nahvalile! čak je i glupa lampa dobila pohvale. ne znam šta ću s njom, nisam zadovoljna nikako. nisam dobro pogodila boju i vidi se rub salvete i izludit će me. morat ću je sakriti od same sebe da je ne gledam. a za okvir mi je draaaaago da vam se sviđa jer je i meni najdraži rad do sada. to je salveta na njemu a 3D je rađen s onim lakom Potch 3D effekt i još sve prelakirano dva puta. nema kristal laka, samo obični.
|
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
KARMEN ovaj stakleni tanjur što si pitala sam kupila u Offertisimi. s doljnje strane je hrapavo staklo ali to ne smeta.
a onu bocu sam bojala sa fasadnom bojom a ono po rubu gore i dole je struktur pasta
hvala ti na komplimentima
![]() |
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
predivno,njezno,veselo i uredno
|
|||
![]() |
|||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
![]() |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Imala sam ovdje šta i pogledati, vidim da sam propustila dosta novih radova, ma sve mi je odlično, super radiš, i one teglica i kutijica, pa rad sa rižinim, pa ovo ogledalo, ne znam šta mi je bolje, baš sam oduševljena.
![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Anastazija da bi riješila taj problem salvetice izmiješaj si istu takvu boju i pomalo tupkaj sa spužvicom ili nanosi lagano prstom. Time ćeš dobiti sasvim novi efekt i "novu" lampu. Kužiš šta mislim...nešto u stilu pittorica a opet drugačije...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
proljeće, hvala na ideji. ali bojim se da će morati to pričekati dok se ne saberem. još sam u fazi da kad vidim lampu najrađe bi je katapultirala da ode nekuda daleeeeekoooo ( da ne koristim neke nepristojne izraze).
![]() |
|||
![]() |
|||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
||
jako lijep tanjur..i oblik a i nacin kako je dorađen...
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||
Hvala, sada sam tužna jer kod nas nema Offertisime. Ja isto bojam neke boce s fasadnom bojom. Meni se učinilo kao da su u boju umješana bijela zrnca nečega
|
|||
![]() |
|||
||
Ako se smijem ubaciti ja bih ti predložila da ovo gdje se vidi salveta lagano nijansiraš s nekom bojom. Ne mora čak biti pittorico. Mislim da se to lijepo može riješiti i s običnom akrilnom bojom pomiješanom s bijelom. Ako ti se već nesviđa pokušaj tako. Sretno
|
|||
![]() |
|||
||
Znači da si pomiješa boju sličnu na salveti i da tupka...nešto u stilu pittorica a opet nije pittorico....ali nije bitno skužila je ona to već, šta sam mislila reći...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
||
meni se lampa baš sviđa, pogotovo kako si uklopila boju cvjetića sa postoljem... baš bi bila šteta da odustaneš od nje
|
|||
![]() |
|||
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
||
drage moje....ne znam kuda bi ovo stavila ali zelim da svi vidite
koliko su divne osobe na ovom forumu...nekako sam ovih dana malo
neraspolozena...ali jedna prekrasna gesta nase drage anastazije me
toliko dirnula...da mi je vratila vjeru da jos ima divnih ljudi..u
anastazijinoj temi sam gledala onu prekrasnu kutijicu sa magnolijom,
ali kako sam ostala bez zaposlenja odustala sam da ju kupim....i danas
na moju adresu sa prekrasnom cestitkicom za moj rodjendan (koji je u
ponedjeljak) dodje mi ta kutijica od ANASTAZIJE...hvala od srca
anastazija...najvise....nemam rijeci...ganula si me do
![]() molim moderatore ako sam jako promasila temu da me ispricaju i premjeste...ali toliko sam ganuta da ne znam kuda bi!!!! anastazija hvala od srca!!! ![]() |
|||
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Da ponovim i ovdje, bravoooooooooooooooo, uvijek je lipo čuti ovakve priče.!
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |