hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 25> |
Korisnik | ||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ups... nisam uploadovala drugu slicicu...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
kutija je prekrasna a ja nigdje ne vidim greške
|
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
konturna boja mi je popucala, pa neuredno izgleda ivica kutije. sad sam tek shvatila da trebam prvo obojiti kutiju, pa onda lijepiti salvetu, a ja sam sve radila obratno, al svejedno, jako mi se sviđa raditi sa rižinim papirom, baš daje posebnu notu svemu.
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Malena jako su ti lijepi radovi. Volim crno - bijele kombinacije. Zanima me preobrazba tvoje lampe. Naime da li je to rižin papir ili onaj malo deblji kao pogužvani?
Btw rubove od boje ja malo pošmirglam s finim brusnim papirom i budu savršeno ravni ( za tvoje teglice )
Veselim se tvojim novim radovima
|
||
![]() |
||
|
eto vidiš, to mi uopste nije palo na pamet - to za brusni papir, to mi je super savjet, hvala.
rižin papir onaj tanki, ima ga na slikama ispod teglice, ali sam lijepila folijom i peglom na njega salveticu. prednost je što će u te lampe ići štedne sijalice, pa se neće grijati. to sam već provjerila.
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Super je kutija,ja sam radila jedan tanjur sa rižinim papirom i odličan je!
|
||
![]() |
||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
|
crno-bijele kombinacije su divne...
|
||
![]() |
||
|
eh nisam bila baš previše lijena, i ovo sam tek završila |
||
![]() |
||
|
i završila sam još jedan podmetač. napominjem da nije fotografija mutna nego staklo na kojem je radjeno
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
detalj:
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
kutijica ti je savrseno ispala,tanjur je prekrasan,raspucavanje je bas lijepo kao i motiv
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala draga, baš si brza i divna
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
bravo...tanjur mi je predivan, obozavam suncokrete...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
|
hvala, a jelde što je jednostavan?!?
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
a cuj, ponekad manje je vise...jednostavan, a predivan..
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
E da znaš da si mi falila. Konačno si nam se vratila.
Di me nađeš....nemogu a da te ne hvalim...moji omiljeni suncokreti i još draža mi je ova posuda s istočnjačkim motivima. Eto baš si me razveselila.
![]() |
||
![]() |
||
|
a pita me mm što sam razvukla toliki osmijeh sad?!? pa poslije ovakvog komentara, moram se smiješiti čitavu večer... hvala ti puno!!!
![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
sakri posudicu za čaj...stižem po nju
![]() |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
|
kao što sam pomenula, to je bila kutijica za čokoladu, i bila je reljefna, reklama za te čokoladice... pa nije mi se baš dalo da radim a da ispod bude reklama, pa sam direktno na kutijicu meljala das masu, ali ne da bude ravno nego baš kao valovi (prvo sam mislila staviti neku morsku salvetu). poslije sam to prebojala bijelom bojom, pa sam se na kraju odlučila za ovu salveticu i to je to! drago mi je da ti se sviđa, čak mislim da je to prvi rad koji ne bih prepravljala i da sam baš zadovoljna
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |