Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hoću i ja...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hoću i ja...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 25>
Korisnik
Poruka
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 01:49
ups... nisam uploadovala drugu slicicu...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 02:17
kutija je prekrasna a ja nigdje ne vidim greške
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 16:09
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

kutija je prekrasna a ja nigdje ne vidim greške

konturna boja mi je popucala, pa neuredno izgleda ivica kutije. sad sam tek shvatila da trebam prvo obojiti kutiju, pa onda lijepiti salvetu, a ja sam sve radila obratno, al svejedno, jako mi se sviđa raditi sa rižinim papirom, baš daje posebnu notu svemu.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 09:47
Malena jako su ti lijepi radovi. Volim crno - bijele kombinacije. Zanima me preobrazba tvoje lampe. Naime da li je to rižin papir ili onaj malo deblji kao pogužvani?
Btw rubove od boje ja malo pošmirglam s finim brusnim papirom i budu savršeno ravni ( za tvoje teglice )
Veselim se tvojim novim radovima
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 13:01
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Malena jako su ti lijepi radovi. Volim crno - bijele kombinacije. Zanima me preobrazba tvoje lampe. Naime da li je to rižin papir ili onaj malo deblji kao pogužvani?
Btw rubove od boje ja malo pošmirglam s finim brusnim papirom i budu savršeno ravni ( za tvoje teglice )
Veselim se tvojim novim radovima

eto vidiš, to mi uopste nije palo na pamet - to za brusni papir, to mi je super savjet, hvala.

rižin papir onaj tanki, ima ga na slikama ispod teglice, ali sam lijepila folijom i peglom na njega salveticu. prednost je što će u te lampe ići štedne sijalice, pa se neće grijati. to sam već provjerila.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 13:41
Super je kutija,ja sam radila jedan tanjur sa rižinim papirom i odličan je!
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 14:19
crno-bijele kombinacije su divne...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 19:58

eh nisam bila baš previše lijena, i ovo sam tek završila

to je bila kutijica od čokoladica, pa sam je prvo preradila das masom, a nakon toga obojila u bijelo i onda nalijepila salvetu. poslušala sam savjete teta sa foruma i sad je kutijica potpun upotrebljiva i bit će za čaj od mente. hvala hippy i hvala sanjam
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 19:59
i završila sam još jedan podmetač. napominjem da nije fotografija mutna nego staklo na kojem je radjeno Smile

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 20:00
detalj:

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 20:04
kutijica ti je savrseno ispala,tanjur je prekrasan,raspucavanje je bas lijepo kao i motivsmile141
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 20:05
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

kutijica ti je savrseno ispala,tanjur je prekrasan,raspucavanje je bas lijepo kao i motivsmile141
hvala draga, baš si brza i divna smile78
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 20:15
Originalno poslano od člana malena malena malena malena napisao:

Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

hvala draga, baš si brza i divna smile78

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 20:45
bravo...tanjur mi je predivan, obozavam suncokrete...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 20:59
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

bravo...tanjur mi je predivan, obozavam suncokrete...

hvala, a jelde što je jednostavan?!?
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 21:14
a cuj, ponekad manje je vise...jednostavan, a predivan..
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 22:45
E da znaš da si mi falila. Konačno si nam se vratila.
Di me nađeš....nemogu a da te ne hvalim...moji omiljeni suncokreti i još draža mi je ova posuda s istočnjačkim motivima. Eto baš si me razveselila.smile71
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 00:46
Originalno poslano od člana lula lula napisao:

E da znaš da si mi falila. Konačno si nam se vratila.
Di me nađeš....nemogu a da te ne hvalim...moji omiljeni suncokreti i još draža mi je ova posuda s istočnjačkim motivima. Eto baš si me razveselila.smile71

a pita me mm što sam razvukla toliki osmijeh sad?!? pa poslije ovakvog komentara, moram se smiješiti čitavu večer... hvala ti puno!!!smile79
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 21:42
sakri posudicu za čaj...stižem po njusmile98...super je... ako nije tajna, previše sam znatiželjna kada se das masa prispomene...što si doradila das masom?
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 01:21
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

sakri posudicu za čaj...stižem po njusmile98...super je... ako nije tajna, previše sam znatiželjna kada se das masa prispomene...što si doradila das masom?

kao što sam pomenula, to je bila kutijica za čokoladu, i bila je reljefna, reklama za te čokoladice... pa nije mi se baš dalo da radim a da ispod bude reklama, pa sam direktno na kutijicu meljala das masu, ali ne da bude ravno nego baš kao valovi (prvo sam mislila staviti neku morsku salvetu). poslije sam to prebojala bijelom bojom, pa sam se na kraju odlučila za ovu salveticu i to je to! drago mi je da ti se sviđa, čak mislim da je to prvi rad koji ne bih prepravljala i da sam baš zadovoljna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.