moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 38> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hamara, pa i to u teglama ti je prekrasno...ostani kod njih...
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
i moram
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Azaleja!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nju sam dobro zapamtila. Jer mi je bila prekrasna....a horda ju zgazila!
![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Vrt ti je zaista poput parka!
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
je baka tooooooooooo azalejaheimer
![]() |
|
![]() |
|
evo me opet malo...
![]() ljubica opet cvate
![]() i ruže
![]() i azaleja je procvala
|
|
![]() |
|
![]() ![]() konačno sam dočekala!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
E baš mi je drago! Trublja je jako lijepa, šteta što im cvijet traje tako kratko
![]() |
|
![]() |
|
ne sjećam se (duuuuuuuuuuugo nije cvala) koliko traje, ovaj je procvao pred 4-5 dana i još cvate
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasni cvjetovi.
![]() Azaleja ti je od ranije ili je svježe kupljena? Moja je propala ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lijepo ti je cvečeko Hamara! Odlično!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Azaleja ti je od ranije ili je svježe kupljena
dobrih par godina stara, godinu-dvije nije cvala, i sad opet krenula!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ljubičice,ruže,trublja,... sve je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
azaleja je predivna...
Reci mi ,jeli se uhvatio jasmin?
Moje sve tri palmice lijepo napreduju ,puštaju mlade listiće...(presretna sam zbog toga ,hvala ti!)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hamara, baš se brusim da danas sve to vidim uživo - jedva čekam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I ja
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
blago vama, pomalo sam zavidna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jako ti je lijepo sve cvijeće, ali ova trublja je
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno je kod tebe:)
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
zaista fascinantno pogotovo onaj zidic uz stepenice |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |