Felina - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 19> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
etui su svi odreda predobri... ipak, mame me ove silne priugice...baš su mi psihodelirične...super su mi...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
saritabanana , rose i iluvia hvala vam puno!
![]() Iluvia javi kad se odlučiš da ti pošaljem. |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Mare nostrum , anđelka, maredelmare , prila , mima051 svima jedan veliki
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Felina prekrasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam puno cure! Za sve vas puno
![]() Karmen - tanjur je narebren i u boji. File - nama s morafali normalna temparatura i zato volimo radove u svezi mora. Maslina 55 - hvala na komentaru. Zainteresirala si me šta imaš za mene. Biljana 59 - mene su na radionici uplašili u svezi zlatnih listića. Rekli su da listići poslije nekog vremena požmare i odpadaju. Sad sam u stanju iščekivanja kad će mi se javiti ljudi kojima sam poklonila radove s zlatnim listićima. Na žalost nitko me do sada nije upozorio , a ovi u Ri u P...... nemaju pojma za to. Andora2 - javi mi veličinu naočala i adresu i šaljem ti etui. |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Javim ti kad, kod mene pocnu otpadati (ha, ha), meni se i tako ne svidjaju
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Prekrasno....
|
|
![]() |
|
Hvala danci-ka!
|
|
![]() |
|
Bilježnica i okvir s konjićima za jednu Taru, prijateljicu moje kćeri:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ovo je osvjezenje za nas forum,krasno Felina
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
bilježnica i okvirić u savršeni! mislim da sam i ja imala ovakvu salvetu sa konjićem i nisam imala nikakvu ideju kako je iskoristiti, a ti si to napravila na najbolji mogući način! Jel to kombinacija sa printom?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala na komplimentima sarita banana i anđelka!
Ovo je bila kombinacija s 1 salvetom i 2 vrste decoupage papira. |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
komplet za konjeljupce odličan
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Komplet ti je savrsen
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala file ! Cura baš i trenira, a s mojom kćeri se cijelo vrijeme nadmeće tko bolje jaše i više voli konje.
Biljana59 hvala i tebi na komplimentu. Imam i ja još par rokovnika. Oni su namjeneni za mene i zato to ide jako sporo. Jednog sam prebojala još prije mjesec dana i još stoji jadan takav. |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Felina baš su dobri ovi "konjovi".Požuri sa rokovnicima sigurna sam da ce biti odlični
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasan komplet
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
jako lijep poklon,predivno si to napravila!
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Svaki put se razveselim kada vidim da si se"pojavila"na prvoj stranicim.Znam da će prevladati kvaliteta nad kvantitetom,a i smisao za humor mi je odličan dodatak.Rokovnici su super ideja,mogli bismo birati mister rokovnik.
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasan poklon, jako si to lijepo napravila
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |