Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 111>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 00:36
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

cure, pa ne mogu ispucati sve, šta ću onda da vam stavim........Wink

Smrčko aptenia ima poneku godinicu.......hahahahaha..... mogu ti daati grančicu lako se hvata......

Imam i ja taj cvjetić, mogu i ja tebi dati pelcerWink

Nadam se da će i moja lantana biti jednako lijepa kao i tvojaClap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 01:53
hvala cure...

Cuphea ne moze preživjeti vani, zato sam je ja stavila u vazi u vrt, da je mogu kod prvih hladnoća skloniti.......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 05:52
Lori krasno cvijeće a za platicodon bi te molila ako bude sjemena od bijelog i ružičastog.Samo reci da li su visoki ili niski? I naravno da i ti možeš kod mene birati
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 22:15
hvala, hvala još jednom....ma naravno Hana, danas sam počela skupljati sjemenje......bit će....nema problema...visoki su ti cca 50 cm.......Big%20smile

Rijeka

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 22:47
A sve ostalo s Lorinog repertoara je savršeno, jedino nisam sigurna  što radi onom agapantusu da je toliki izrastao.
I da definitivno je na današnjoj kavi najbolji bio sladoled.smile79Pohvala za tm koji je odabrao.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 22:56
Sladoledsmile50
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 23:10
hahahahaha...agapantusu puštam glazbuBig%20smile

Rijeka

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 23:14
smile111
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 23:56
Lora predivnog li cvijeća kod tebe!!!!ClapClap
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 06:01
hvala, jedva čekam sjeme i super da su visoki jer volim cvijeće koje može i u vazu
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 07:56
Krasno Lora, samo ti stavljaj sličice, ovako lijepo cvijeće ne može dosaditi čak ni kad se ponavlja
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 09:01
draga Lora ja sam oduševljena  velikom raznovrsnošću biljaka u vašem vrtu, ali imam jednu malu molbicu, jel može malo šira slika vrta da bih vidjela te biljčice u prostoru???
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 09:16
Lora baš sam i ja to mislila slikaj s prozora ili tvog balkona svaki vrtić za sebe, znam da ono gdje smo sjedile ne možeš od kivija, ali doći ćemo pojest kivi, pa ćeš slikat u jesensmile96
RIJEKA

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 10:33
Pa i ja mislim da Lorica skriva prekrasan vrt. Puno gigantskih biljčica, onaj di se Triška slikala mi je tek dao ideju kakva je to krasna biljka.smile64
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:03

Je nekad mislimo kako prekrasan cvijetak, a ono picmoljak, rekla bi niho, ali kad ovako usporediš s nečim (nije neka visina, ali ipak, cvijet agapantusa je veličine moje glave, ma to je predivno, a kaže naša Lora širi se prilično brzo.

Lora čavrljamo u tvom vrtu jesi vidjela, samo fali sladoled

RIJEKA

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 13:22
ok.  strpite se par dana imam ja curu koja ce to sa boljim aparatom pravim lijepo uslikati...samo da se ne budete razočarali hahahahaha..... za danas moja terasa gdje smo pile kavu pardon jele sladoled sa Trišom

Kako vidite ništa posebno.......Smile

Rijeka

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 13:28
kako nije posebno divno cvijeće a sviđa mi se jako i kameni zidić

smile227
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 13:32
Nema razočarenja Lorica samo  Clapi stavi nam slikice.

Ja sanjam o terasici kao tvoja, trenutno je nemam i taj trenutak je zadnjih 10 godina. Imam zajedničku sa sustanarima, ali to nije to i toj je kao na kolodvoru.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 13:54
Lora je posebno je i što je najvažnije vaše je i budite ponosni, baš je krasna "morska" terasica.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 14:25
Hvala svima......moje bilčice su moj život......posebno mi znače vaše pohvale s obzirom da je moj vrtić nakon 3 godine zapuštenosti, zbog raznoraznih razloga, ove godine ponovo uskrsnuo.....i ide iz početka....

Rijeka

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,268 sekundi.