Maredelmare-galerija radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 27> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajmeeeeeee bubamare |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Hvala vam svima što vam se sviđa moja srećica!!!! Rastem ko kvasac
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
prekrasna košarica, tako vesela da mi je izmamila
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
preslatka košarica
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Preslatka košarica i baš je prava Crvenkapica! Molim te, čuvaj se samo zločestog vuka!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
slatka košarica sa bubamarama!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Prava majstorica,nemam sto vise dodat.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
slatka i preslatka ti je kosarica sa bubamarom,bas preljepa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Hvala vam svima (kojima do sada nisam zahvalila) za ove vaše predivne i motivirajuće komentare
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
aaaaa...kakav slatki kompletić... krasna crvena boja...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Evo dobila sam jednu veću drvenu ribu da je dekupažiram, ili oslikam kao pravu ribu, ili šta god: ![]() ...onda sam ja nju gledala, rezuckala svašta, pokušavala složit razne motive,...nisam ni sama znala šta bi... ...il mi je bila pretrpana, ili prazna....na kraju sam izabrala djevojku koja gleda prema jedrenjaku dok dupini izvode dvostruki aksl:)) ispred nje. Brinula me tamna podloga, pa sam te dijelove obojala bijelom, zalijepila motive, osjenčala oko njih... ...ali!....stalno mi je nešto falilo, bilo mi nepovezano Tako sam malo-pomalo, napravila more, nebo, nešto sunca. Sad kad je gledam pomiješala sam sliku na ribi i sliku ribe..naglasila oko (tu je inače rupa) i rep kao riblji-nije vjeran originalu, ali mi je riba pola tijela joj je svijetlije, pola tamnije..obično gornji dio bude tamniji, ali Bože moj, pa ne može nebo bit tamno, a more svijetlo:))) Jel? Evo ovo je u konačnici ispao, sestra prezadovoljna,trebala je prodat a sad kaže da ne bi, ja je još gledam na slici i proučavam...hm.. Morala sam je na brzinu, al zaista trčeći slikat, tako da nije baš najbajnije ispalo-i odsjaj, i scenografija,hehehehe... al, zaista nisam imala vremena ![]() ![]() ![]() Šta vi mislite? Volim pohvale kao i svatko, ali ja volim čut i mišljenja koja mi ne idu u prilog-samo nek je iskreno mišljenje ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
E da! Zaboravila sam pitat: koliko dupina vidite na slici?
To moram pitat zbog toga što su fotke loše, a da nisam vidila "uživo" ni ja ne bi sad bila sigurna:)) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ima puunoo dupina,najjednostavnije,šta ti znaš do koliko ja znam brojat!Strašna je ,predobra,odlično si izdrezuckala salvete i print,<curica je print,jel tako?KOMBINACIJA NE ZA PET NEGO ZA DESET!
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
svaka čast skombinirati ovoliko puno detalja. Postala si prava slikarica.
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Gle, ja bih te stvarno špotala, ali ne mogu naći nijedan razlog (osim slikanja, ali tu si se skrušeno ispričala pa OK onda!)!
![]() ![]() Moje prvo rješenje za ovu ribu bi definitivno bio mozaik i to u nekim tropskim nijansama kamenčića! Objesila bih na nju lance i zvončiće pa da služi kao kombinacija dekoracije za zid i mobila! ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
iskreno meni je ovo kao remek djelo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Po meni su 4 dupina ali ja ionako moram uskoro kod okuliste(šalim se).
Tražila si iskreno mišljenje...... meni je "ribica" za 10 |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala felina, file, slavice izzy, biljana, andora
![]() ![]() ![]() Dupina su 4, nisam stavila salvetu-nije bilo odgovarajućih. Ma možeš ih imat tonu...al kad nešto radiš, baš ti treba nešto što nemaš, tako da je ovo kombinacija dva printa-jedrenjak jedan, ćameća, ćekajuća cura s dupinima je drugi...more ih je povezalo, hehehehe ![]() Kad sam počela radit,mislila sam da će bit podmetač, tako da sam htjela da mi ostane ravna površina i da oslikanu stranu možeš okrenut prema stolu kad stavljaš nešto na ribu. A onda, kako se to sestri i zetu svidilo, odlučili da će je objesit na zid-neće prodavat....ma šta mi prije niste rekli da će na zid...tja! Neke početne ideje sam odbacila baš zbog toga što bi bile djelomično ispupčene. Izzy, to s mozaikom...ma daj pričaj malo detaljnije, please, please! Kažeš: "... bio mozaik i to u nekim tropskim nijansama kamenčića! Objesila bih na nju lance i zvončiće pa da služi kao kombinacija dekoracije za zid i mobila!" Ne mogu si predočit al baš me zanima kako si to mislila, imaš neku sličnu sliku, neki link-štagod. Ne znam ti mozaik kamenčići-skupljaš, kupuješ, bojaš-il kakvi jesu? Pa lančići i zvončići...di bi s njima? Imaju oni još tih riba, u raznim nijansama drveta pa će mi vjerojatno dat još koju da je sredim ili "sredim":))) Oni rade razne proizvode od drveta-bukve, hrasta, masline-jako im dobro ide(al radili su na tome godinama), stvari su zaista kvalitetne...puno drvo, mesing, inox...možda jednom stavim koju sličicu radi uvida, iako nema veze sa salvetnom-osim ove ribe...i nju je evo uhvatila salvetna viroza:))) |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |