pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 36> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
visoki roza aster
![]() kineski šaš ![]() zebrinus ![]() bambus se napokon pokrenio tjera izdanak a od proljeca nije mrdnio ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
pampasica se rasirila
![]() kamenjar iza ribnjaka ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo cvijeće, lijepi vrt....
![]() ![]() Da li ti se verbene same zasijavaju ili si ih na proljeće baš sijao?
A nasmijala sam se spremanju biljki po zimi.Ja sam zimus zatrpala spavaću sobu s kaktusima i sukulentima...MM je stalno kukao da još malo i neće imati više mjesta ni u krevetu!
![]() |
|
![]() |
|
dio jezerca i ribice hvataju malo sunca
![]() ![]() puzava gazanija ![]() kamenjarčić ![]() prezadovoljan sam ovim kadificama ![]() |
|
![]() |
|
stražnji travnjak iz ptičije perspektive
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i današnje prinove dva kaktusića ista vrsta al sam ih razdvojio
![]() ![]() |
|
![]() |
|
toliko za veceras od mene pozdrav svima....
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
heheh pa kad mi ih je zena vadila razdvojili se pa aj reko da im dam zraka
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Koje prostranstvo kod tebe, imaš puno mjesta za biljke, jezerce je ipak moj favorit.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Panda puno lijepog cvijeća i lijepih fotografija
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dragi Panda tvoj vrt i tvoje cvijeće me svaki put ponovo oduševe, a tek jezerce i one male crvene ribice, e tu mi tek pamet stane. Nemam riječi ....
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvijeće i vrt
![]() Povećaj si slikice na 640×480, bit će ljepše i jasnije. Svi tako stavljamo ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo da i ja pohvalim tvoj lijepi vrt s jezercem. A i kučno cvijeće ti je za svaku pohvalu
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepo, panda! Obično gledam kamenjare. Puno mi je dvorište kamena, a stalno promatram vaše kreacije.
U tvom dvorištu mnogo toga, a sve lijepo i njegovano!
|
|
![]() |
|
lantana, tikivć, smrčko, hoa....hvala svima na posjeti i na pohvalama svratite jos koji put sad planiram poslikat sve kucno cvijete pa stavit na forumcic...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ja mislim da je bolje..... |
|
![]() |
|
ništa nije bolje a promjenio sma velicinu sad sam stavio na mobitelu velicinu 640 * 480 pa cemo vidit....:D
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |