Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 58> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Krizantema je pravi heroj,neda se ona
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako se drži krizantema?
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
antonija, mali kaktus, Triša, moon, Lora. gioiaa, Mira021 - krizantema ipak posustaje ("baš čudno" da polako odlazi u povijest - jučer je bilo -11°)
Jagoda - snijega trenutno ima 20-ak cm. Danas pada kiša pa ga je dosta otopilo. Baka - dođi, ali moraš promijeniti prijevozno sredstvo. I ne zaboravi uzeti kišobran... 1234DRENOVA - možda se čovjek osjeća bolje kad mu trebaju kapa i šal, nego kao sada - kišobran Lovro - lijepa sličica koja me podsjetila da nisam napravila snješka. Da imam malu djecu vjerovatno bi već krasio dvorište s prvim pahuljama snijega.... Hvala svima na posjeti! ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Može baka....kreni, stavila sam za kavu..
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
da -11, nemogu vjerovati! a neće se valjda smrznuti keizantema!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Jaoj draga što je hladno kod tebe!!!!! Ne volim snijeg i zimu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
u Rijeci kad zapuše orkanska bura,ne preživi ništa bez zaklona |
|
![]() |
|
antonija, Mira K, 1234DRENOVA - hvala na posjeti
![]() Jagoda je prije par dana pitala koliko ima snijega. Evo slikovnog odgovora (vide se i tuneli od svima "omiljenih" voluharica) ![]() Nadala sam se da će me posjetiti Sveti Nikola. Čizma je ostala prazna, ali zato šiba nije nedostajalo. Krampus me niti jednu godinu ne zaboravlja... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Krasna zimska idila,baš mi je žao što nije bilo poklona,jer za ovakve divne slikice zaslužila si poklon barem od nas cvjetoljubaca
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
i od mene
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Slikice su prekrasne, a poklon će stići za Božić, pa ne očajavaj
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ha-ha draga moja, očito si zaslužila šibu, i to ne samo jednu, no čujem da ćeš samu sebe razveseliti već ovaj tjedan u škurinjskom rasadniku, mislim da ću to učiniti i ja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Bome si zaradila lijepu hrpicu šiba!
![]() A vrt? Eto zamalo kao da i nije bilo snijega!Travica zelena kao u proljeće.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
šibe
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mora da si bila dobra
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A već je danas slika vrta sigurno drugačija, zar ne!?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |