POTRAŽNJA cvijeća, biljaka, sjemena i sl. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 82> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa nije li ti za kozmos sad već prekasno?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunce :) ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 109 |
Pa bit će za proljeće :)
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ahaaa,pa to je onda druga stvar nisam te onda dobro razumila,oprosti.Ja da imam dala bih ti Cosmosa,no imam samo malčice sjemenki,mogu ti reći jako brzo niče,lako ga je uzgojiti iz sjemena.Ja sam sjemenke dobila s jednim sjemenjem koje sam kupila tako da nemam puno.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sunce :) ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 109 |
Nema veze,svejedno hvala
![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
sunce, koje je boje?
|
|
![]() |
|
i mene zanima koje sve boje imaš ostića? [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" /> ja bi malo ostića!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
I dalje tražim carsku begoniju! Molimo ponude sa cijenom na pp, vraćam poštarinu! |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
gospina trava, kamo srece da si mi blizu dala bi ti rascvijetalu begoniju.
|
|
![]() |
|
Imam ljubičaste i tamno ljubičaste,i bijele i prekrasne narančasto-crvenkaste al ti su mi prošli,uglavnom imam jako puno sjemena ljubičastih pa to želi neka se javi
![]() |
|
![]() |
|
mohikanka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
molim ako neko i,a za prodati pelcer monstera borsigianato je ima zeleno bijele listove, neka se javi.nisam ju jos vidjela u Zagrebu za kupiti. Hvala
![]() |
|
![]() |
|
Ramona ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 02 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
bok,
jesam novo od vasem forum. nije snam puno po hrvatska ale treba mene pomoc. zivim sad tu u hrvarska i treba mene za moj vrt cvjete. jesam z nejmacki i pravjem sad prvi put vrt. imam malo ruze i malo gldiole. kto ima za mene cvjeti moze mene kontaktirat. hrvala svima |
|
![]() |
|
nada123 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Kupujem ako netko ima grančice ruža za pelcanje, onih koje imaju velike ukrasne šipkove. Plaćam i grančice i poštarinu.
|
|
![]() |
|
Molim vas, ako neko ima sjeme allamande da mi pokloni.Necu odustati dok ne dodjem do ove ljepotice.
|
|
![]() |
|
Oprosti,nisam više svraćala na ovu temu.Na žalost nemam više,sve sam podijelila.Al bit ćeiduće godine :)
|
|
![]() |
|
Molim one koji imaju sjeme Achemilla vulgaris da mi prodaju ili kazu gdje se moze kupiti.Googlalla sma ali nigdje da pronadjem kupovinu sjemena.
|
|
![]() |
|
Pozdrav!
Evo ja bih rado ako ima tko da mi pošalje malo sjemena božura.Tek sam početnik pa nemam baš puno toga za ponudit,počela sam tek lani.Pa ako ima koja dobra duša molila bih da mi netko pošalje :) P.s evo ispravljam se,jedna dobra duša me ispravila :) tražim grumenčić rizoma pa eto ako itko ima viška neka me se sjeti,hvala |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kupujem deutziu scabru. Ponude na pp.
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
GT a kaj tražiš, ne budeš došla k meni?D. scabra imam, nemam one rijetke suručice kaj si pitala.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Oprostite ja sam mislila da imate samo ono ljubičasto. Sorry, a ja dolazim svakako, samo još ću vam javiti kad.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |