Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POTRAŽNJA cvijeća, biljaka, sjemena i sl.
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

POTRAŽNJA cvijeća, biljaka, sjemena i sl.

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 82>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 21:30
pa nije li ti za kozmos sad već prekasno?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sunce :) View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 109
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunce :) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2011 u 09:16
Pa bit će za proljeće :)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2011 u 09:56
Ahaaa,pa to je onda druga stvar nisam te onda dobro razumila,oprosti.Ja da imam dala bih ti Cosmosa,no imam samo malčice sjemenki,mogu ti reći jako brzo niče,lako ga je uzgojiti iz sjemena.Ja sam sjemenke dobila s jednim sjemenjem koje sam kupila tako da nemam puno.
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunce :) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2011 u 13:53
Nema veze,svejedno hvalaWink,imam dosta sjemenja osteospermuma pa kome treba nek se javi
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2011 u 14:15
sunce, koje je boje?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2011 u 18:57
i mene zanima koje sve boje imaš ostića? [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" /> ja bi malo ostića!
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 13:48
Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

Ja još uvijek tražima begoniju carolinu, ako netko zna gdje ima za kupiti ili ako ju netko prodaje molim da me obavjesti.

Molim @Veru1 da mi oprosti krađu slike :

[IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/c09f1693-P7180404.JPG" />

Također molim ako je netko vidio negdje u rasadniku ( okolica Zagreba) da se prodaje lipia citriodora, pozanta još kao lemon verbena, aloysia triphylla, erba luigia, neka mi javi ili ako netko ima od vas za prodati kupujem dva grmića .

Hvala!

I dalje tražim carsku begoniju! Molimo ponude sa cijenom na pp, vraćam poštarinu!
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 20:15
gospina trava, kamo srece da si mi blizu dala bi ti rascvijetalu begoniju.
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunce :) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 08:01
Imam ljubičaste i tamno ljubičaste,i bijele i prekrasne narančasto-crvenkaste al ti su mi prošli,uglavnom imam jako puno sjemena ljubičastih pa to želi neka se javi
Na vrh
mohikanka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 8
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mohikanka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2011 u 15:32
molim ako neko i,a za prodati pelcer monstera borsigianato je ima zeleno bijele listove, neka se javi.nisam ju jos vidjela u Zagrebu za kupiti. Hvalasmile143
Na vrh
Ramona View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 3
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ramona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2011 u 09:48
bok,
jesam novo od vasem forum. nije snam puno po hrvatska ale treba mene pomoc. zivim sad tu u hrvarska i treba mene za moj vrt cvjete. jesam z nejmacki i pravjem sad prvi put vrt. imam malo ruze i malo gldiole. kto ima za mene cvjeti moze mene kontaktirat. hrvala svima
Na vrh
nada123 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 28
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2011 u 21:24
Clapbok  sunce može meni malo sjemenja od toga što imaš  pozz
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 08:48
Kupujem ako netko ima grančice ruža za pelcanje, onih koje imaju velike ukrasne šipkove. Plaćam i grančice i poštarinu.
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2011 u 10:04
Molim vas, ako neko ima sjeme allamande da mi pokloni.Necu odustati dok ne dodjem do ove ljepotice.
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunce :) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 19:39
Oprosti,nisam više svraćala na ovu temu.Na žalost nemam više,sve sam podijelila.Al bit ćeiduće godine :)
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 21:51
Molim one koji imaju sjeme Achemilla vulgaris da mi prodaju ili kazu gdje se moze kupiti.Googlalla sma ali nigdje da pronadjem kupovinu sjemena.
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunce :) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2011 u 21:54
Pozdrav!

Evo ja bih rado ako ima tko da mi pošalje malo sjemena božura.Tek sam početnik pa nemam baš puno toga za ponudit,počela sam tek lani.Pa ako ima koja dobra duša molila bih da mi netko pošalje :)

P.s evo ispravljam se,jedna dobra duša me ispravila :) tražim grumenčić rizoma pa eto ako itko ima viška neka me se sjeti,hvala
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 09:24
Kupujem deutziu scabru. Ponude na pp.
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 12:50
GT a kaj tražiš, ne budeš došla k meni?D. scabra imam, nemam one rijetke suručice kaj si pitala.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 19:48
Oprostite ja sam mislila da imate samo ono ljubičasto. Sorry, a ja dolazim svakako, samo još ću vam javiti kad.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 82>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.