Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 27> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Malo proljeća iz tvog vrta,za moje oči,odmor |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Hvala na posjeti.Dvorište je sad pusto i zaleđeno, Bojim se da nakon -11 koliko je bilo ,neće ni erike preživjeti. Jesenas pelcane ruže taman su počele pod bocom tjerati prve listiće, ali poslije ovih minusa... vidjet ćemo.
Kod tebe je sve tako lijepo i raskošno zaista krasno. |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno dvorište Dijana,koliko vrsta cvijeća....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Hvala Maris na lijepim riječima. Upravo sam pravila reda među žardijericama i zbrajala šta je preživjelo a šta je
![]() Zid je trenutno prazan, u malim cvjetnjacima tulipani polako niču, klematis počeo iako sam ga jesenas prisilno morala rezati jer je imao štitaste uši. Lavande izgleda ![]() Kupila sjeme za dragoljub i slak ali mislim da je još rano za sijanje ili...? |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ja slak i dragoljub sijem krajem 4mj ...jer brzo rastu a cijelu sezonu cvatu ...a osjetljivi su na mraz ...Ovaj zid je prekrasan...odusevljena sam...
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Nadam se da ti je preživjelo što više divotica ,a ono što nije, lako upotpuniš.Ja sam danas posadila puno,puno lukovica ,božure,šlajer,roza srčeka,samo još fali da otvorim svoju temu,već bi bio red ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Maris ništa od pelargonija nije preživjelo jer nemam uvjete da ih zbrinem po zimi. Kupim svake godina desetak novih posadim i uživam. Pokušala sam saditi razne kombinacije ali su mi se najbolje pokazale puzave obične pelargonije u kombinaciji s tamjanom. Doduše ugura se tu do jeseni još ponešta pa postane gužva. Cvijetomanijak hvala na posjeti i savjetu |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I meni su puzave obične najbolje, uvijek imaju cvjetiće, a kombinacija s tamjanom je odlična. Prošlo ljeto sam imala kombinaciju i s tamjanom, a i s bakopom i verbenom. Lijepo je izgledalo. Tamjan sam kombinirala s begonijama, isto dobra kombinacija.
|
|
![]() |
|
I ja obožavam kombinacije s tamjanom.Nekad ga imam i samostalno u teglama,pa kad se razraste i padne preko ograde,prekrasno.. ![]() Dijana, super mi je ta kombinacija puzavih pelargonija i tamjana. ![]() |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Nemoj još sijati slak i dragoljub. Malo pričekaj dok zatopli (travanj). Moje lavande su dobro prezimile, čim krenu vrhovi razmnožavat ćemo.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Dijana, predivan ti ovaj zid okicem cvijecem ... joj jedva cekam sa sve opet procvjeta :)
|
|
![]() |
|
Počelo je proljeće, polako, ali je počelo. Ono što je preživjelo polako se budi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klematis prije dva dana ![]() I danas ![]() ![]() razlika je očita. Raste ko lud. Nešto novo u mom vrtu donešeno iz Batine od Sanje123 ![]() kamen na novom mjestu ![]() stari panj ![]() hipertufa poklon od Maso ![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Ma šta se opet dešava
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ovaj panj mi je super,kao i kamen i hipertufa
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Lijepo je kod tebe, uživala sam u šetnji i u tvojim biljkicama. Prekrasno
![]() Imam jedno pitanje tvoji karanfili u posudama prezime vani ili ih unosiš unutra? |
|
![]() |
|
Ksan karanfili ostaju vani samo ih povučem u zavjetrinu. Jedan je krepao ostali preživjeli. Najviše mi žao lavandi. Izgleda da su obje krepale.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
dijana jako ti je lijepo u vrtu.Vidim da se i tebi dosta vrsta smrzlo,a ja krivim sebe da ih nisam zbrinula.Pa kad ova zima nije bila normalna
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nema me često sa novostima iz dvorišta tek ponekad kad MM maznem laptop jer s mojim drndom bi to trajalo satima. |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo sam prvi put prošetala tvojim cvijećem i namirisala sam se lijepih cvijetića, ali najviše me zadivila ona slika clematisa od prošle godine, pre pre divan je. očito uživa kod tebe. I onaj cvijetić lewisie me tako slatko gledao.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
prekrasno.....vidim sve je krenulo
slak nije iznikao? |
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |