Koraljni kaktus - Rhipsalis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 12> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napisala sam da je bolje izbjegavati ovu emu ali da li i ovo spada tu
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
o da, i to jako lijepi primjerak svoje vrste.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Aralija, moj je počeo cvasti, a i kod tebe mi se čini da bi mogli biti cvjetni pupovi ?
|
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Divan je!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Hvala Mira K. ali dobila sam još jednoga i to u krasnoj bijeloj teglici moram samo poslikati , eto imam i ja konja za trku, a o ovim biljčicama do ljetos nisam ni sanjala a sad zahvaljujući forumu nešto sam i naučila, kažem nešto jer to je daleko od vas ali trudim se i to je nešto
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasan vam je ,a moj cvate i ovu godinu,mali nježni žuti cvijetići.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Slikaj nam ga
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Rhipsalis ewaldiana |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
moon, Camelia divni su vam koraljici!!
![]() |
|
![]() |
|
bome lijepo Moon i Camellia !
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Bravo Glikica.Zavidna i lijepa kolekcija.
![]() |
|
![]() |
|
hvala Camellia !
Jednom sam već pisala, ali ponovit ću još jednom: ripsalise sadite u mješavinu zemlje za kaktuse i supstrata za orhideje, kod mene je za sada pola-pola, ali kod slijedećeg presađivanja, svi idu u supstrat sa više onog za orhideje. |
|
|
|
![]() |
|
Camellia....krasan je Glikica..krasna kolekcija
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
evo i jednog od mojih:
![]() nikak ga nemrem ID
![]() |
|
![]() |
|
ja ne znam, ali kikach jako je lijep
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |