Moj kreativni apaurin |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 25> |
Korisnik | |
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajmeeeee...
![]() ![]() ![]() pittorico na tegoli s grožđem ti je besprijekoran... svaka čast... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e, sori, al imam pitanjca... ![]() ovi reljefići koje koristiš na bocama su iz onog silikonskog kalupa za fimo? od čega si ih radila - fimo ili gips i čime si ih farbala? baš su posebni... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opet mi je sve lijepo
![]() već sam te pitala za ove prekrasne vitice koje radiš, rekla si da imaš šablonu, molim te ![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Klara,Tara
![]() Klara-bojala sam ih sa crvenom i plavozelenom twin-color bojom.Poslije sam dodala "white gold" antiq-pastu. sad ću slikat šablonu pa ću vam poslat |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
krasota.....
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno oslikane kanalice,pittorico savršen.
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Mamina divno, predivno! Postala si prava majstorica.
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pitorico ti je stvarno besprijekoran. Ti i klara ste majstorice pitorica. Mi ostale samo možemo sjediti i diviti se jer vam nismo do koljena. Daj nam pojasni kako to tako dobro napraviš?
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
hvala ti, draga, na trudu za fotku šablona te na detaljnim uputama za reljefiće... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje,da mi nije vas....
![]() Mima-pokušala sam onako školski(iako nisam pohađala radionicu) ali nije išlo,pa sam išla na onu verziju otprilike kao Klara(ako me sjećanje ne vara).Dakle,prvo istufkam prvi sloj bile boje i pustim da se osuši.Nakon toga opet bila boja ali dok je friška tufkam boje koje mi motiv traži.I,još nešto šta svaki put zaboravim navest-uzela sam nedavno biserno-bilu boju od Maimeria.Daje posebnu notu bojama. |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Hvala ti puno draga Mamina
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() evo jednog kompleta ![]() ![]() ![]() zaboravila okrenit -komplet br 2 ![]() ![]() ![]() jedna na ruže koja čeka svoga para ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ne znam sta je ljepse ,stvarno sve ti je za 5...bravo draga
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
ovo ti je preeeeedooooobroooo... ![]() svaka čast na odabiru i kombinaciji motiva, izvedbi... ma, jednostavno - prekrasno... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jako lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
ma koje predivne stvari, majstorica si bez premca
|
|
![]() |
|
![]() komplet br3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo kutijica dobila svoga para ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sve mi je super
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Puuuuno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |