Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 381> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jučer sam išla posaditi malo paprika koje sam kupila na placu.bile su jeftine pa sam odlučila posaditi ih.dok sam sadila počela je kiša koja pada i sada,a moji flanci,posuda,motika i sve u vrtu.ne mogu do njih.gredice su mi jače uzvišene,a voda je na stazama do gredice.baš me zanima šta će od toga svega biti.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Pustili nije bilo tako hladno pred nekoliko dana, a onda je nastupila najgora noćna mora od vremena.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ja nisam jos na ovim uzasnim kisama da se presadnice sade vani.pa ja bih se zaledila vani preko noci,kamoli moji mali paradajzici.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
I sad su nažalost te buhice platile životom, ovaj hladni vjetar ih posušio i smrznuo.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam neke svoje buhice posadila van.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Ja još čekam da malo otopli zemlja,
poslije ovih kiša se nadam da ćemo uspjeti posaditi rajčicu, a do tada neka rastu... |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..pozdrafček vrijednim povrtlarkama..već sadite van rajčice...a moje još rastu..male buhice..:)
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I ja sam danas posadila ostatak flanaca paradajza. Konačno je sunčano...
Je li netko zna ima li na forumu tema o herbariju? Tražim, ne mogu naći... Da ne poduplam otvarajući novu.
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ima li netko one lanjske riže za sijanje.treba mi i ove godine.
![]() danas nije padalo pa idem posaditi malo paradajza koji već cvijeta.imam jedan povišeni dio pa ćemo vidjeti
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Kod mojih danas bilo leda.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ne želim širiti loše vjesti, ali gledala sam na tv-u ujutro prognozu:
srijeda i četvrtak malo sunčanije nego ovih dana, uz pokoji pljusak i grmljavinu - mala vjerojatnost i za tuču; za vikend pogoršanje, obilna kiša, nedjelja u gorju moguć snijeg, osjetno zahlađenje; početak idućeg tjedna bura/sjeverac, poboljšanje vremena, ali dosta hladno...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ako misliš na prognozu vremena po gradovima imaš ovdje.
http://www.meteo-info.hr/grad/zagreb http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14240 http://www.yr.no/sted/Kroatia/Zagreb/Zagreb/ |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Može pomoć - gdje da nađem savjete o predstojećem vremenu, tj o vremenskim prilikama. Prije sam čitala od našeg forumaša korisne savjete za nekih 7-14 dana unaprijed, a sad ne mogu nikako to pronaći, a voljela bih vidjeti šta nas očekuje da nas ne iznenadi ovo šugavo vrijeme.
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Kod nas se trenutno pokazalo sunce
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Ah, i kod mene kiša, sve do petka...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Na balkonima smo pratimo oblake
![]() Meni ova kišurina nikako neda u vrt. Po DHMZ-u do idućeg tjedna kiša u mom vrtu. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ja navratila, a nikoga nema...
![]() |
|
![]() |
|
Evo mene..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Šta je ovo zapostavili ste ovu brbljaonicu,ima li ikoga
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |