Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BB
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

BB

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 19>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2013 u 23:50
Jako lijepo Betty, puno lijepog cvijeća. Krezanteme su prekrasne. Moje imenjakinje si dobro ušuškala Clap
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2013 u 09:17
Lepa nova prica
     jos lepsi pocetak
            neka ti je uspesan i da ti se zamisao ostvari

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 21:47
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Jako lijepo Betty, puno lijepog cvijeća. Krezanteme su prekrasne. Moje imenjakinje si dobro ušuškala Clap

Lantana,hvala ti...kad se samo setim tvog vrta ja...EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed 

nađe se i kod mene poneko kamenče WinkLOLLOL za tebe...smile78

The impossible is often the untried.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 22:06
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Lepa nova prica
     jos lepsi pocetak
            neka ti je uspesan i da ti se zamisao ostvari

Hvala ti,Leona 
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 22:22
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

betty ova zadnja slikica me oduševila.labirint od cigli.jako dobra ideja.malo nam to iz bližega pokaži.coooooool...smile141

Draga ajama,evo obećanih slika,al' znaj da kod mene toga više nema,ne postoji... smile78

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 22:35
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Draga ajama,evo obećanih slika,al' znaj da kod mene toga više nema,ne postoji... smile78

Jeeel'??? A zašto? Pa baš je bilo originalno, drugačije....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 23:07
Malo sam ovih dana kopala po kompiću,kroz sličice se sećala toplog leta,dugo čekanog proleća,snežne zime i tako...kroz vreme stigla i do slika kada mi dvorište nije bilo ni nalik sadašnjem.Nekako ni sama sebi ne verujem (dok ne vidimWinkLOL) koliko se sve promenilo...pardon,koliko sam sve promenilaEmbarrassedBig smile...i volela bih to sa vama da podelimSmile

proleće-leto 2012.

april 2013.

jun 2013.

kad sam ovo uslikala shvatila sam da...tako više ne ide Angry ...i da nešto jako radikalno mora da se uradi (a trava je pretila da proguta sve WinkLOLEmbarrassed)

i onda...jul 2013.

u međuvremenu sam morala nešto da smislim da posle kiša mogu do grediceWinkSmile pa sam ređala,i ređala,i ređala...i ovako je bilo do pre 3 dana...

Onda smo sklonili cigle,utabali stazicu i...da vam ne otkrijem baš sve...uskoro stižu sličiceWinkBig smile  
Svima gomila smile79
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 23:14
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Jeeel'??? A zašto? Pa baš je bilo originalno, drugačije....

DadiniceSmile šta znam,možda i jeste bilo tako kako kažeš,ali sam želela neko malo lepše i trajnije rešenje...ma,videćeš...
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 23:18
Dooobro, čekam! 
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 23:30
Dadooosmile96pa,nećeš valjda tu prečučati celu noć WinkLOL nisam još uslikala...moramo čekati da svane!smile96smile79 
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 23:45
Do svanuća ima poprilično,pa da vam pokažem još koju biljčicu iz zimovnika smile198

sedum sarmentosum

erythrina crista-galli

streptocarpus

viseća kalanhoja

kalanhoja kojoj ne znam ni ime,a kamoli prezime LOL

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 23:46
Eee pa ja ću ovdje protestirati do jutra dok ne vidim te slikice!  smile96 Što nam to skrivaš Betilly? Embarrassedsmile84
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 23:48
Crassula ovata

ledebouria

iresine herbestii

rhipsalis

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 23:55
Njemu se više ne cveta Cry samo se šepuri ovim njegovim ogromnim,sjajnim listovima Smile

begonia..... zaboravila ja Embarrassed zovu je 'solunac'

jasmin ??? videćemo koji kad procveta WinkLOL

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 23:59
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Eee pa ja ću ovdje protestirati do jutra dok ne vidim te slikice!  smile96 Što nam to skrivaš Betilly? Embarrassedsmile84

Monsti,srce moje smile78 idi spavaj...nema slikica...biće sutra...nemoj sad da me teraš da idem u pomrčinu da škljocam smile143 a i mLogo je 'Ladno Bresmile65 sutra,sutra ćemo to smile79
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 00:03

smile84  Ma naravno draga da  ćemo čekati do sutra, ne bih ja tebi dala da mi se sad smrzavaša negdje po vani, to nipošto ! smile60

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 00:11
Još malo "iz zimovnika"Wink

opuntia subulata

vodena palma

travica 'optička vlakna'

ovo bi trebao da bude solanum rantoneti,ako nisam pobrkala lončićeEmbarrassed

a ovo.....clerodendrum ugandeseEmbarrassed ispravite me,molim vas,ako sam uprskala...

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 00:12
ima nas još koji sa nestrpljenjem očekujemo novi izgled vrta.
sigurna sam da si napravila nešto lijepo.
sutra će biti lijep dan, pa čekamo slikice.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 00:18
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

smile84  Ma naravno draga da  ćemo čekati do sutra, ne bih ja tebi dala da mi se sad smrzavaša negdje po vani, to nipošto ! smile60

eto,uslikaću tebe...namesti se lepo WinkLOLLOL  smile78
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 00:32

smile96 Jel dobro ovako? LOLLOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.