Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 203> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
po običaju kod tebe mi je prekrasno...tulipani, narcisi, a tek zumbuli.....fascinirana sam ljepotom....neponovljiv ugođaj
![]() a one margarete su ustvari divokozjak ili kavkavska margareta...preljepe su |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
pa gdje sam ja bila kad nisam ovu ljepotu vidjela...
![]() ![]() ![]() koje ti carstvo imas...ovi krugici su mi bas fora...sve je predivno da zaista neznam sta bi izdvojila... ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bromi, hvala na identifikaciji margarete, nema baš teško ime za zapamtiti
![]() Maslačak, pa ja stvarno ne znam gdje si ti do sad bila
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
i da znas da hocu...
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prošetala sae se svojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo i da se tebi javim ali bez puno komentara sama znaš da više nemam rijeći za tvoje sve što imaš -----ali ko kaže da neću doć sve to ponovo vidjeti .ma da bolan nedam se ja -imam ja priajteljicu više tebe _pa se nadam ako bogda da sam tu -
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet ću reći: veličanstveno.
Cijeli vrt, travnjak. Pa onda silna količina zumbula, narcisa.... mora mirisati kod tebe predivno.
A mali tulipani pinokio su jako efektni svojom bojom.
![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Bilo mi je lijepo prošetati tvojim vrtom. Što drugo reći, jednostavno krasno!
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ova tvoja stancija je pravo bogatstvo svega!
Tako lijepo cvijeće, zumbuli su
![]() Ali ne samo oni, sve je tu jako, jako lijepo, bogato, uredno, pre pre.. lijepo!
Pohvala za tebe i sve one koji ti pomažu oplemenjivati okoliš u kojem uživate!
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
jednostavno prelijepo..uz sav tvoj trud oko cvijeća sa na kraju tačom od TM ma zaista uživancija koliko cvijeća a sve uredno..uvijek se divim toj urednošću kod tebe
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nastavljam u stilu Tulipan and Co. a vama drage moje opet hvala da ste me obišle
![]() ![]() Toliko ih volim da ih nikad nisam ubrala za u vazu.....
Tulipani i srca (cuor di madonna)
![]() ![]() ![]() Ovaj smo vrt ispljevili u subotu svi skupa i dio uz trse izštihali drugo će odraditi kopačica
![]() ![]() ![]() Pa malo sa druge strane
![]() ![]() Evo ih sa narcisima...
![]() Sa famoznim zumbulima, tu se još nisu potpuno otvorili...
![]() Moja nova saxifraga iz Kaufl...
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Vrtić kod ulaznih stepenica
![]() Na zidu do njega sestrini kaktusi, krase moj ulaz
![]() ![]() Vrtić ispred garaže.... tu ima svega.... kamelija, tulipani, buxusi, gazanije,
žuti irisi, tratinčice, žuti alissum......
![]() a od ispred tegle sa raznim sukulentima
![]() ![]() Bit će mladih biljkica.....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Japanska dunja, već se i zeleni...
![]() ![]() ![]() ![]() Kod ljuljačke
![]() od iza je mala mahonija i potočnica
![]() ![]() Krug od majske ruže sve se više šareni
![]() ![]() sestrina breskva
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Za kraj poziv na popodnevnu kavu na klupu pred kućom....... Proljećenceee
![]() ![]() U sutrašnjoj epizodi slijede grote.......
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovoj ljepoti nikad kraja, a smjeh me ulovi kad pored svih ovih predivnih biljki vidim još posudica sa klijancima, nikad ti ni dosta, ali sreća jer onda smo mi veseli, jer uvijek nešto tvoje zaluta u moj vrt.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma koliko god tužna bila ovdje kad dođem postajem vesela -ma nema riječi za sve tvoje cvijeće -krasnoooooooo
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedna moja kolegica kad vidi nešto lijepo kaže - bacit ću se u nesvjest.
E, pa i ja ću se baciti u nesvijest. |
|
![]() |
|
ma evo me opet kod tebe .i stvarno neću padati unesvijest jer sam već napola --ali divim se i dalje
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo ću još jednom pogledati ujutro uz prvu kavicu na poslu, a sada samo mogu reči fantastično
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
triša.....znam da sam užasna i toliko bi toga nasadila, a ča ću kad su mi biljke porok, ne mogu bez njih Niho i Otok, molim bez padanja u nesvijest, samo se posedite na rit......
![]() Lantana, čekam te, pit ćemo skupa kavicu...
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |