OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moje jesenje kombinacije počinju dobivati izgled kakav sam željela, procvao niski aster i baš mi se sviđa u kombinaciji sa srebrnim calocephalusom
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Malo maćuhica
![]() ![]() ![]() baš su mi simpatične te njihove "njuškice" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože kako je predivno ali uvijek ti malo-------- i otaj sivi mali grmić je
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Otok, prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otočiću opet švrljaš Rijekom, kupuješ, a ne javiš se.....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ništa nisam od ovoga kupila u Rijeci, sve je domaće
Doduše, svašta sam vidjela na pjaci, prodaje jedan stariji barba (od dipladenije do svakakvih kaktusa), sva sreća da nisam mogla nositi inače bi bankrotirala. Kupila sam samo malo lukovica. Nisam se stigla javiti, bilo je iznenada, bila sam u društvu s prijateljicom - turistički, Trsat, Opatija i tako to |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo za cobaeu, ali i za jesenje kombinacije i za sve nove biljčice. Heba je naj...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Nove biljke su krasne, pogotovo heba s bijelim cvjetićem
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Radujemo s s tobom svakoj novoj biljčici jer znamo da nas očekuje neka krasna jesenja kombinacija u tvojem vrtiću! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasna ti je kombinacija sa asterom i blago tebi na takvom "barbi" moj san je još uvijek žuto-crvena šatirana dipladenija. Tvoja ljubičasta lantana se rascvala i pelargonija je super,htjela sam ih slikati ali pada dosadna kiša
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Super su ti noviteti! Ako me nešto ne spriječi u ponedjeljak ih kreće još put otoka
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super si složila biljkice!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bome ti to lijepo uredi samo što vi imate prednost veliku da sad kupujete isto cvijeće . Ja sad da i posadim kod nas brzo snijeg padne i nema ništa tako da mi za jesen imamo palme i neke starinske ukrase po vrtu.
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lijepo si se obnovila Otok, od svega pomalo. Ostaviš to u teglama ili ćeš posaditi u vrt?
![]() |
|
![]() |
|
Ostaje u teglama, samo nisam sigurna da će tegle ostati tu gdje su sada ili ću ih micati, a tu posaditi lukovice
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Što god ti skombinirala bit će super i s teglama i bez njih...
Bijela hebe me je oduševila, uopće nisam na Florijani primjetila da imaju i bijelu, imali su sigurno samo je trebalo pitati, a ča ćeš imale smo konobara po pameti.....
![]() Da sam znala da si va Opatije bila bin se "prikrpala" ko vodič
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jucer sam pousavala i pokusavala poslatiporuku,i nista...zato me evo opet u tvom vrtu:),nove kombinacije su super!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Pravi odmor za oči i dušu.
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno Otok...bijela heba je divna....nisam ni znala da ih ima i bijelih! Ma...sve mi se kod tebe sviđa, uostalom, kao i uvijek!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |