DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 86> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anđelka pa ovo sa namjestajem je ludilo,a tek sto mi je lampa lijepa.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Fantastičan namještaj! A i lampa mi je super!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Vidim da i ti kao i ja samo ideš po kući i gledaš što je sljedeće za preraditi. Bravo, lampa mi je super.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Angie, ova lampa ti je preeeediiiv-naaaa!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sarah ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 14 |
Ovo sa namještajem je prekrasno
![]() Moram otići na Hrelić,možda nađem kakvog starog namještaja,da ga preuredim |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala!!!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
Na žalost ništa od prodaje. To je otpiljeni donji dio regala i vidiš onu rupu gore. Nema šanse da se to zatvori. Zato to stoji u mojoj vikendici
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
meni je ovaj ormarić sa sitnim uzorcima preeeekrasaaaan !!
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Ove radove sa sitnim cvijetićima šteta je držati doma. To bi trebalo prodati i zaraditi na tome. Diskretno i profinjeno, jako lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ovo su radovi za peticu, bravo samo napred i nama pokaži.
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ne znam kako mi je ovo promaklo...radovi su ti prekrasni, baš si bila vrijedna i stvarno se ima što vidjeti! Bravo!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Jako lijepo |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divno!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |