Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 152>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 20:24
Bravo Sara, tvoje su biljčice baš pažene i mažene, vidi se da uživaju
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 20:06
Vidim da se je puno nas u subotu zaljubilo u crno-crvenu euforbiu, nestale su u tren oka Wink, moja je već na groti Hug
Begonija na zadnjoj slici...... pa to je nešto strašno lijepo, šta to su stvarno tako izrazite boje...famozna je smile71.
Saro, jako,jako mi je drago da smo se upoznale i jedva čekam sljedeću "kavu" da se opet vidimo....smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 19:56
Predivno...smile71
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 19:25
Imaš puno lijepih novih biljkicaClap
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 18:04
Wow kakvi noviteti Clap  kolekcija se širi Wink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 17:51
prekrasno saro :)) svaka ti cast dugo nisam bio a stvarno se ima sta vidit :)))
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 17:41
Imaš zavidnu kolekciju.... ali posebno mi se sviđa hipoestesa i ovo zadnje sa crvenim lišćem. Čini mi se da je to imala Ivna i da sam zapisala ime... ali...pojma nemam gdje.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 16:58

male begonijice uživaju u svjetlosti:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 16:55
dobila sam gomolje čičoke od prijateljice, za senjski vrt. Desetak dana od sadnje izgleda ovako:

pomladila sam sobnu lozicu:

natalija mi je poslala predivnu ligulariju:

malo čuvara:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 16:51
reznice fotinije s riječke kave, iz dvorišta Mire K, za sada u vazi, a kasnije ću ih popikati u zemlju:

moja nova ljubimice Euphorbia:

i heucherela:

imam i jednu novu, čudnu begoniju, listovi ništa posebno, ali mi je rečeno da ima narančasti cvijet. Bumo videli:

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 16:50
Bilježim se sa štovanjem - primaš me u klub obožavatelja obog ljepotana!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 16:44
hvala cureSmile.
Triša, hipoestes može narasti puno u visinu, ali meni onda ne izgleda lijepo, jer mu donji dijelovi ogole, pa ga radije odrežem, da bude niži.
Za sve fanove hipoestesa i one koji će to tek postati, evo ga u današnjem izdanju:

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 09:52
Moja kraljice smile58!!! Konačno....Embarrassed

Vidim i kod tebe je proljeće! Hipoestes je za 10.Clap
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
opsjena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje opsjena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 01:44
heuchere su krasne ,ali hipoestes je supersmile55Bravo na trudu .
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 20:19
Svarno impresivna kolekcija sobnog bilja, zanimljivo mi je čitati sve te nazive jer ja baš tu nisam skroz "doma" Embarrassed, a i lijepe su zbilja. Heuchere su prva liga! Baš na ovom forumu sam se zainteresirala za tu biljku, imam osjećaj da ju baš svi imaju pa sam se i ja prošle godine počastila s jednom - baš me zanima kako će izgledat u novoj sezoni. E i da ne zaboravim spomenut kako simpatičnu kolekciju teglica imaš, uvijek mi je lijepo vidjeti biljku u lijepoj teglici, to mi je kao lijepo upakiran poklon! smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 19:31
Ne znam koliko naraste ovaj
 hipoestes, ali zasta me oduševio bojom!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 22:52
Divni cvjetići  smile99
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 21:20
Kad će slikice iz Senja?smile169
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 19:19
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 18:12
Krasna orhideja! Clap
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.