Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 22:22
Opet sve pogledano nadivila sam se jer obožavam more-valove-itdsmile116
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 22:55
E drage moje voljela bi ja da kako kaže Duda napravimo

vikend na moru nazvan"otočna cvijetna đita" Wink

Malo bi obišli Dudu i Otok i eto krstarenja po Jadranu.

Mimar ma nije problem zaljevati, ali je lijepo kad znaš da će barem jednom netko to uraditi umjesto tebe.

Dzo stvarno si romantična, ja se nisam rasplakala kao Niho, ali voljela bi da jednom dođeš, pa da sjednemo uz kavicu.

Iris, Stefkaja i svima vama jedan morski Sweating

život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 22:59
Originalno poslano od člana mimar mimar napisao:

Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

Originalno poslano od člana mimar mimar napisao:

A hocemo li imati popust za grupno letovanje (mislim nas DVE forumovke, Dada+ja.=mini grupa [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> )?!

pa neznam kako Lantana vodi biznis jer ona je ipak elitni otok ,a ja sam mali lažnjak od otoka[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />(to kažem jer nas od kopna dijeli 50m mosta) ..pa naravano da imate grupni popust još ak mi dođete u razumno vrijeme kopanja po vrtu eto dogovora  [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley4.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Big%20smile" /> ..a kod Lantane morete radit suhozide [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" /> i ovak neznaju kam bi s kamenom..zafrkavam se ali smo tu pa nekaj ćemo zmisliti..napravit ćemo vikend na moru nazvan"otočna cvijetna đita" [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" /> 

Duda, zar da prevalim toliki put a da ne vidim sta je otok-laznjak ?!
ha gledaj draga Lantana je bogme pravi otok a moji se prave da su daleko od kopna ko u najmanju ruku da su Susak..neko pljune na otoku a jugo puhne i nekom na kopnu hračak doletiLOL tolko o "otoku"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 23:08
Ej Duda baš si mi nešto na pameti, čekam da malo zahladi pa da idem peglati, sutra smjena, a ja se dopisujem po forumu, a brdo lancuna ispred mene, ma bolje sad nego ujutro, malo je počelo puhati, a opet mi se nekako neda, daj mi malo podstreka, kako je kod tebe?
život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 23:18
pa čuj kaj se tiče vremena grozno vruće čak sam danas upalila klimu koju mrzim..ima gostiju ali vidim da nema onog strašnog muvinga sve se sam šeću sa sladoledima..nekako je jako mirno osim mojih gostiju slovenaca koji mi piju krv sa lupanjem vrata..ja sam imala smijenu svih 5 apartmana pa sam odlučila svu posteljinu dati u vešeraj(kad sve proračunam silne vešmašine,struju,deterđent,moj rad po ovoj vrućini,pun jenje crne jame)i došlo me je 120kn po ap.ali ja slobodna i cijeli dan sa mojom Lavandom ..nekad čovjek mora malkice i računat Wink da ne ispadne bedak
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 23:25
Imaš pravio i ja dajem u praonicu, ali ovaj put sam sama prala kao da će se samo ispeglati, ma samo 4 komada i idem spavati. Wink
život je more
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 23:51
Nikad nisam komentirala tvoje vrtove, a pogledala sam ih milijun puta. Svaki put hoću nešto komentirati, a onda stanem,jer ne znam odakle bi počela: od cvijeća, kamena, pogleda, boja, ili...Jednostavno nemam riječi kojom bih se izrazila o ovoj ljepoti na tvojim slikama.
Zato samo mučin i uživan!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 07:53
ja ti Lantana sama u globalu perem ali kad imam više onda se ne isplati...nisam oka zaklopila nikako zaspati..sad pijem kavicu cvrčki su pojačali pjevanje(ni ne gase se po noći)lijepo je mirno Kornati se krasno vide..MM još spava opet pijem kavicu sama ža mi ga budit..Lave je sve poze promijenila noćas na krevetu bojala sam joj se otvorit prozor ak puhne burin ravno bi na nju(od burina niti trc)..zalila sam vrt i sad prčkam po kompu..danas imam jednu smijenu,malu ću dati tati na čuvanje.. 
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 09:19
Cvita imaš pravo. Ili mučati i uživati ili kao ja ponavljati uvijek isto.
Lantana - prekrasno. Sve!
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 16:11
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Kako nam je DŽomba romantičnasmile220i mene je rasplakala

LOLLOLLOL jel' ovo mene neko zeza WinkBig%20smile....!?

@Lantana,jednog dana cemo je popiti(kafu),hvala ti najljepsa!! EmbarrassedTongue
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 22:49
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Kako nam je DŽomba romantičnasmile220i mene je rasplakala

LOLLOLLOL jel' ovo mene neko zeza WinkBig%20smile....!?

@Lantana,jednog dana cemo je popiti(kafu),hvala ti najljepsa!! EmbarrassedTongue

A nećete bez mene i Triše ma nema šanse pa makar plovili dva dana. Ovakva žena kao Lantana se ne propusta iz ruku. Hvala ti još jednom iz sveg srca .lantanaTongue
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 23:29
Originalno poslano od člana Cvita Cvita napisao:

Nikad nisam komentirala tvoje vrtove, a pogledala sam ih milijun puta. Svaki put hoću nešto komentirati, a onda stanem,jer ne znam odakle bi počela: od cvijeća, kamena, pogleda, boja, ili...Jednostavno nemam riječi kojom bih se izrazila o ovoj ljepoti na tvojim slikama.
Zato samo mučin i uživan!

Fala ti Cvita na lipin ričima. Bila sam ja i u tvom vrtu i sve me je oduševilo i cvijeće i trava i zid i skaline, mora da imamo neku zajedničku žicu Wink
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 23:31
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Cvita imaš pravo. Ili mučati i uživati ili kao ja ponavljati uvijek isto.
Lantana - prekrasno. Sve!

Hvala Baka idem sad u tvoj vrt jer sam na brzinu vidjela da ima novih slika, i baš ću ih s guštom pogledati. 
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 23:46
Dzo i Niho za vas dvije malo friških slika (dok ne dođete vidjeti u živo). Danas puše bura, sunce je jako, nebo bistro, plavo...

Gladiole u društvu tigrovog cvijeta

Jedna, ali vrijedna gladiola

Rudbeckie

Latice im se proziraju na suncu

Slak se vinu u nebo (nikako da uslikam cvijet)

Čuvarkuća kao da je neki koralj na ovom blještavom suncu

Jedna čipkasta lantana

Procvala i moja crvena bugenvilia

Stara se cijela razbarušila

Cikasica s novim listovima

Kraljica za kraj

život je more
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 23:49
smile120
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 08:17
A što reći, krasno, prekrasno

Imaš li osim ljubičaste i crvene bugenvilije i u drugim bojama?
Vidjela sam neki dan zlatnu (tako kažu vlasnici), ali me nije oduševila, više mi liči na ovu uobičajenu kad se posuši. 
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 11:56
draga moja ova tvoja bugenvilija me bacila u trans smile128što mi uradi,
a onda cikasica, lantana pa ogromna  bugenvilija smile120idem je još gledati i sliniti nasd njom smile93
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 12:44
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Dzo i Niho za vas dvije malo friških slika (dok ne dođete vidjeti u živo). Danas puše bura, sunce je jako, nebo bistro, plavo...

Hvala ti EmbarrassedEmbarrassed...Obecala sam Mimar da cu otici kod nje u Beograd i to trebam ispuniti, volila bih vidjeti Trisu i svu ostalu ekipu iz Hrvatske (da sad ne nabrajam jer ne bih volila da izostavim necije imeEmbarrassed)...Niho mi je blizu kad odem u Bosnu i jednog dana cu pokucati i njena vrataTongue...i ko zna,kao sto je vec rekla Niho,mozda se nekad sastanemo kod tebe...do tada,Hvala ti od srca na ovako lijepim slikama...uljepsale su mi dan TongueTongue...cmok draga moja....
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 14:24
Ne znam šta reči,kao što sam več nekom napisala (možda tebi ),plače mi se od ove ljepote
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 15:36
predivno, od ove ljepote ostajem bez daha, neznam šta posebno izdvojiti, bugenvilija i lantane prekrasne..Lantana stvarno svaka čast, kad gledam tvoj vrt, more i cvijeće plakala bih od ljepote..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,764 sekundi.