Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 140>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 21:07

Katice moja, koliko sam ja ovih lijepih slikica vidjela sada!! Baš za moju lijepu i ugodnu večer.

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 21:10
Lijepo sam se prošetala i uživala u lijepom cvijećusmile199
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 21:35
Otok biljku aegopodium podagraria variegata sam dobila od Horti i ona mi napisala ime, a ja na netu našla kao biskupski korov ( bar sam ja tako skužila iz vrhunskog prijevoda Wink), pa mislim da ćemo tako lakše zapamtiti, jer latinski naziv je stvarno da polomiš jezik.
Flavia, hvala ti na nazivima, ma za klematis sam našla poslije naziv, ali kako je jučer CIF štekao nisam imala snage ići ispravljati, a mislim da si mi i za ružu već rekla naziv, samo treba naći gdje sam zapisala smile42, ali hvala Bogu da imamo tebe koja nazive sipaš iz rukava smile78.
Triša, da samo znaš kakva je to slučajnost bila, jer sam otkupila paket sa tuđom narudžbom, zato ima ponegdje malo čudnih kombinacija boja, ali sve u svemu, ja sam ružama Topalovićkama prezadovoljna. Gio, sigurno nečeš fulati ako naručiš ruže od njih...
Niho, razumijem te, bez brige, ali cvjetna terapija je najbolja terapija, zato čim možeš ručice u zemlju i uživaj...
Drage moje posjetiteljice jedna velika smile78svima, drago mi je da navratite i ne zamjerite ako mene duže nema kod vas, jer uz sve svoje zdravstvene probleme jedva stignem poslikati svoje cvijeće kada nešto procvate...... a moje cvijeće je "moj melem na ranu".
još malo slikica:
uskršnji%20kaktus%20-%20lat.%20Rhipsalidopsis%20gaertnerii
uskršnji kaktus
uskršnji%20kaktus%20-%20lat.%20Rhipsalidopsis%20gaertnerii
i moji/Hoyini zvončići su procvali smile213
zvončić%20-%20lat.%20campanula

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 21:40

predivno cvijeće, Katica draga, predivno.

lijepi pozdrav
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 21:46
Morat ču i ja kupiti pačiru i ukrasiti je novčićima smile202
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:29
Ruže su ipak kraljice uz dužno poštovanje svom cvijeću kojeg imaš, šteta da je ona slika penjačice loše ispala Wink
život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:41
Lantana moram sutra ujutro ponoviti sliku, poslijepodne ju ne mogu uslikati zbog sunca, a zna mi se to dogoditi da slika koja je dobra na fotiću kada ju prebacim na CIF ispadne mutna ......
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 21:11
Da izvršim obečanje... penjačica Coral Dawn
ruža%20penjačica%20Coral%20Dawn
a s obzirom da su mi ia campanule bile malo mutne i njih sam ponovno slikala
zvončić%20-%20lat.%20campanula
 i cijeli grm božura
božur%20-%20lat.%20paeonia
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 21:16
Penjačica kapitalka, prelijepa je
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 08:48
ajme katek ona penjačica je predivna smile39
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 09:00
Ajme,ruža ti je predivna,i ja bi se rado zavalila u onu stolicu i uživala u njenoj ljepotismile120
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 09:10
Ružica i do nas mirišeeee, a i bijele božure  moram pohvaliti jer božure (katruže) jako volim.. Baka je imala ime Katica pa je uvijek govorila da su katruže - Katine ruže.. I zauvijek ću ih zato posebno nositi u srcu!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 10:33
ajmmmmeeeeee ruže smile39i božura
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 23:47
kaktus ocaravajuci,penjacica
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 01:32
Ajmeeee, kod naše Katice uvijek biljke kapitale i to je prekrasno.  Ma super je sve, užitak mi je prošetati tvojom temom smile71....ružica miljenica ti se zove Samba Wink
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 15:39
ruže su ovaj mjesec na prvom mjesu,a penjačica WOW!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 19:04
Penjačica koral nešto - zbilja pljeni pažnju, ta boja je baš lijepa,  a tek bijeli božur. super.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 19:23
Predivna penjačica
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 20:29
Kat.rea prvo  jedan veliki ClapClapClap za  svo cvijeće u vrtu.
A drvo novca, molim ako uspije, da na godinu spremiš neku grančicu, komadić korjena, bilo što, iz čega može niknuti takva stvar!WinkBig%20smile
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 09:15
smile107 wow kakav uskršnji kaktus !!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,421 sekundi.