Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 140> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katice moja, koliko sam ja ovih lijepih slikica vidjela sada!! Baš za moju lijepu i ugodnu večer. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo sam se prošetala i uživala u lijepom cvijeću
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Otok biljku aegopodium podagraria variegata sam dobila od Horti i ona mi napisala ime, a ja na netu našla kao biskupski korov ( bar sam ja tako skužila iz vrhunskog prijevoda
![]() Flavia, hvala ti na nazivima, ma za klematis sam našla poslije naziv, ali kako je jučer CIF štekao nisam imala snage ići ispravljati, a mislim da si mi i za ružu već rekla naziv, samo treba naći gdje sam zapisala
![]() ![]() Triša, da samo znaš kakva je to slučajnost bila, jer sam otkupila paket sa tuđom narudžbom, zato ima ponegdje malo čudnih kombinacija boja, ali sve u svemu, ja sam ružama Topalovićkama prezadovoljna. Gio, sigurno nečeš fulati ako naručiš ruže od njih...
Niho, razumijem te, bez brige, ali cvjetna terapija je najbolja terapija, zato čim možeš ručice u zemlju i uživaj...
Drage moje posjetiteljice jedna velika
![]() još malo slikica:
![]() uskršnji kaktus
![]() i moji/Hoyini zvončići su procvali
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Morat ču i ja kupiti pačiru i ukrasiti je novčićima
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruže su ipak kraljice uz dužno poštovanje svom cvijeću kojeg imaš, šteta da je ona slika penjačice loše ispala
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Lantana moram sutra ujutro ponoviti sliku, poslijepodne ju ne mogu uslikati zbog sunca, a zna mi se to dogoditi da slika koja je dobra na fotiću kada ju prebacim na CIF ispadne mutna ......
|
|
![]() |
|
Da izvršim obečanje... penjačica Coral Dawn
![]() a s obzirom da su mi ia campanule bile malo mutne i njih sam ponovno slikala
![]() i cijeli grm božura
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Penjačica kapitalka, prelijepa je
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme katek ona penjačica je predivna
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ajme,ruža ti je predivna,i ja bi se rado zavalila u onu stolicu i uživala u njenoj ljepoti
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ružica i do nas mirišeeee, a i bijele božure moram pohvaliti jer božure (katruže) jako volim.. Baka je imala ime Katica pa je uvijek govorila da su katruže - Katine ruže.. I zauvijek ću ih zato posebno nositi u srcu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ajmmmmeeeeee ruže
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kaktus ocaravajuci,penjacica
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ajmeeee, kod naše Katice uvijek biljke kapitale i to je prekrasno. Ma super je sve, užitak mi je prošetati tvojom temom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ruže su ovaj mjesec na prvom mjesu,a penjačica WOW!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Penjačica koral nešto - zbilja pljeni pažnju, ta boja je baš lijepa, a tek bijeli božur. super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivna penjačica
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kat.rea prvo jedan veliki
![]() ![]() ![]() A drvo novca, molim ako uspije, da na godinu spremiš neku grančicu, komadić korjena, bilo što, iz čega može niknuti takva stvar!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |