Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 112>
Korisnik
Poruka
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2012 u 23:33
fantastično !!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 00:54
PRIJE

POSLIJE

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 01:03
Ove cipelice sam kupila još ovog ljeta baš za ovu svrhu ali su došle na red tek danas.Šteta što je ovaj prednji svijetli dio tako širok.Prekrasna mi je ova salveta ali sam je izrezivala pola dana pa nisam stigla slikati po danu.Ovdje se vidi velika razlika između dnevne i noćne snimke.
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 07:38
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Daler-Rowney,makar je meni dobar i Darwi ili Stamperia-Finitura lucida.Još sam ga ja nakon slikanja malo pobrusila i prelakirala ali se sporo suši jer je jugo.

Daler-Rownwy je zakon... Smile
njega stalno koristim...
on ti se inače sporije suši,
obično ostavim 24 sata između dva sloja...

cipele si fantastično napravila... Heart
nisam uspjela prepoznati, koja je to salveta?
čime si ih patinirala?
uvijek me oduševi kak ti dobro napraviš patiniranje... Clap

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 07:53
Cipelice preslatke, neprepoznatljive u odnosu na to kakve su bile Clap

Ovaj lak što spominjete ti i Klara, Daler-Rownwy je specijalni za kožu ili....?? Ja sam na početku svog decoupage-a preuredila klompe. Tada još nisam imala nikakvog iskustva pa sam ih lakirala nekim od zamjenskih lakova i sada se nakon stalnog nošenja malo na mjestima raspucalo. Zato me zanima kakva su tvoja iskustva s ovakvim radovima, kako se ponaša nakon dužeg nošenja?
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 11:29
Klara @ patina je mješavina akrilnih boja.Crna,smeđa i bijela.
Jani @ lak je običan.Namazaću ih malo Niveom.
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 19:33
cipele su nevjerojatne ali drugo se nije ni moglo očekivat od tebe
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 02:24
Ostala sam klari dužna odgovor.Koja je to salveta.Nadam se da se vidi.Kupila sam je ili u Perlici ili u P & Got.Podloga je svijetla,skoro bijela.Ruže,pupoljci i plavi cvjetići.Možda potočnice.Ima neke sitne cvjetne vjenčiće između koji su iskoristivi jedino za nakit ili pisanice.Salveta je mala i debela.Ako se ne izreže do kraja jako se vidi jer je debela i žutkasta.
Na vrh
Lily54 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 404
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 10:18
Svaka cast, uredno tako nebi ni najveci majstori cipela napravili, izgleda da je to sad trend, cvijetne čizmice sam neki dan u inostrtanstvu vidjela i pravo su skupe/eto sta znaci biti vrijedan isposoban , šik sa zadovoljstvom i za male pare/.Želim ti da ih dugo , dugo nosiš .
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 22:10
sve mi se sviđa, ali cipele su mi mraksmile227ClapStar
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 22:19
Super postole
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 00:38
Dobro,nisu baš moj kroj ali su stvarno ugodne.Prošla sam bez ijednog žulja što je čudo za mene.Namjerno sam stavila samo jedan sloj laka da teže popuca i namazala sa Avene mlijekom za tijelo.
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 209
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 01:30
Još jedna teta salveta čiji sam kutak pročitala od riječi do riječi smile138
Saznala toooonu korisnih informacija Tongue 

O makeoverima opće ne želim pričati jer su savršeni :)
Mah,, svi radovi su savršenismile69
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 11:30
Hvala leptirek (imaš super nick).Svo znanje ovog svijeta primam i rado dijelim.Samo pitaj.Ako ne znam ja znaće Google
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 15:15
joj,kiki,natjerala si me za pregledam plakar sa obucom.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 16:14
Super makeoverThumbs%20Up
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2012 u 15:37
Nikad ni jednu vješalicu nisam radila 7 dana.Tko kaže da se u mirovini ima vremena?

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2012 u 15:48
Vjesalica je dívna!
Ni ja nikada nisam vjerovala da se u mirovini ne stize ...
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2012 u 16:57
Baš mi izgleda onak starinski, jako lijepo.
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
tea_luna View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 182
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tea_luna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2012 u 17:49
7 danaa....ali je preslatka....
takvu bi  sama poželjela imati u ormaru Thumbs%20Up
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0">
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,859 sekundi.